Pris: Såld, kontakta mäklare

Pris per kvm: Såld, kontakta mäklare

Avgift: 2 230 kr / mån

Boarea: 55.4 kvm

Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 6 av 7

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid
4 100 000 kr Budgivare 1 2018-11-12 21:30

Interiör

Nu saluförs denna väldisponerade och fina två:a belägen i stabil förening på populära Roslagsgatan. Här bor du på ett högt och ljust läge med utsikt mot vacker fastighet på andra sidan gatan. Social planlösning med alla rum i fil och det är bara att flytta in! Garageplatser finns i föreningen och kan hyras för 1.300 kr/månad!

Välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring. Stort, härligt vardagsrum som enkelt kan möbleras med både soffgrupp, TV-möbel och matsalsbord. Utsikt mot vacker grannfastighet på Roslagsgatan. Smakfullt kök med all maskinell utrustning så som ugn, spishäll, diskmaskin, micro, kyl samt frys. Här går det att möblera med matplats för upp till 4-6 personer. Master bedroom med platsbyggd garderob som rymmer allt och lite till. I anslutning till sovrum ligger badrum/WC som är helkalat och har dusch bakom fällbara duschväggar, handfat med kommod och spegelskåp. Lägenheten är i genomgående fint och smakfullt skick, och passar perfekt för såväl singeln som paret.

Belägen i Sibiriens hjärta, på populära Roslagsgatan. Härifrån tar man sig till kommunikationer som buss och t-bana på endast någon minut. Närhet till Haga parken och Brunnsvikens fina grönområden, Lill-Jansskogen och promenadavstånd ner till Stureplan/City. Populära kvarteret Sibirien erbjuder ett stort restaurangutbud runt hörnet, allt från kvarterskrogarna till Michelin-krogar. Nästintill skuldfri förening (lån på 563 kr/kvm) med likvida medel i kassan och garageplatser i förening. Hjärtligt välkomna på visning! 

Förening

BRF Väduren 15 är en äkta förening som äger och förvaltar fastigheten Väduren 15. I föreningen finns 69 lägenheter som upplåts med bostadsrätt, 2 lokaler med bostadsrätt samt 1 lokal med hyresrätt. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av aktuellt prisbasbelopp, samt 1 % av prisbasbelopp i pantsättningsavgift per pant. Till lägenheten hör ett källarförråd. Kabel-TV samt bredband levereras via Telia och ComHem och ingår i månadsavgiften.

Solid och otroligt välskött bostadsrättsförening som är nästintill skuldfri (ca 563 kr/lån/kvm enligt år-17). Föreningen har även ca 2,7 M i likvida medel. 

Fastighet

På föreningens mark står ett flerbostadshus som omfattar adresserna Roslagsgatan 24, 26 och 28. Ett urval av utförda renoveringar är; 1985 byte av V/A-stammar samt elstigare, 1988 puts av fasaden, 2001 stamspolning, 2005 byggdes 4 nya vindslägenheter, 2007 byttes V/A-stammar i källare, 2010 upprättades energideklaration och 2013/2014 renoverades fasad samt fönster och stammarna spolades. Föreningen har gemensamt tvättstuga och en trevlig innegård med utemöbler och grill. Föreningen har även 48 st. garageplatser, som hyrs ut till medlemmar för 1.300 kr/månad. Det är f.n. inte någon kö till dessa. 

Föreningen har precis sett över stammarna i huset och dragit slutsatsen att det ej är aktuellt med stambyte på 15-20 år. Frågan omprövas dock vart 10:e år.

På fantastiska Roslagsgatan befinner du dig i Sibirens hjärta. Roslagsgatan sträcker från Norrtull till Jarlaplans utmynning mot Östermalm. Med sitt breda utbud av restauranger som prisbelönta Michelinkrogen Agrikultur i regi av Filip Fastén och Joel Åhlin innehållande en intim miljö fylld av säsongsbetonade råvaror. Stockholms bästa pizza är ett tvådelat mynt med många åsikter. Enligt oss är Babette, en hemma-hos-krog med sydeuropeiska influenser i särklass den bättre av många. Här finner du hippa pizzor i all sin enkelhet med utvalda buteljer. Grannrestaurangen heter Las Brasas, tidigare Le Nom som nyöppnat med samma ägare och nytt koncept. Ett stenkast ifrån möter du italienska klassikern Café Nero med systern Bocco Nero vägg i vägg som lämpar sig för den tidiga frukosten eller lunchmötet med en spaghetti al olio och dubbel espresso. 

Mer fakta

Adress: Roslagsgatan 26

Avgift: 2 230 kr/mån

Avgiften inkluderar: Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud), Bredband

Antal rum: 2

Boarea: 55.4 kvm enligt föreningens information

Våning: 6 av 7

Hiss: Ja

Lägenhetsnr Brf: 14980-0905

Lägenhetsnr LMV: 1602

Andelstal: 0.98721 %

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1974

Se mer