Pris: Såld, kontakta mäklare

Pris per kvm: Såld, kontakta mäklare

Avgift: 1 958 kr / mån

Boarea: 59 kvm

Antal rum: 2 rum och kök

Våning: 2 av 3

Budgivning pågår

Bud Budgivare Datum Tid
6 675 000 kr Budgivare 1 2019-05-22 10:29

Interiör

På en av Östermalms mest eftertraktade adresser saluförs nu denna ytterst smakfullt renoverade och genomgående sekelskiftestvåa med kakelugnar och balkong. Lägenheten är lugnt belägen i gårdshus mellan Styrmansgatan och Grevgatan. Hela lägenheten har nyligen (2017) genomgått omfattande renovering med flera smakfulla platsbyggda lösningar. Här möts moderna bekvämligheter (ex både diskmaskin och tvättmaskin/torktumlare) med tidsenliga detaljer som plankgolv, spegeldörrar och kakelugnar. Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter  och intilliggande klädkammare öppnar upp mot lägenhetens sociala och rymliga vardagsrum. Detta rum har en mycket trevlig karaktär med utrymme för såväl soffgrupp som större matbord. Här stoltserar även en av lägenhetens två kakelugnar. Vidare nås lägenhetens fullt utrustade kök med vita skåpluckor och arbetsbänk i massiv valnöt. Köket erbjuder rejäla arbetsytor och gott om förvaring. Välproportionerligt sovrum med platsbyggd garderobsvägg och gott om utrymme för såväl dubbelsäng som arbetsdel. Här finner vi ytterligare en kakelugn. Påkostat och mycket smakfullt renoverat badrum i italiensk kalksten. Badrummet är utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, golvvärme, vägghängd WC samt takdusch.

Varmt välkomna till denna mycket smakfullt renoverade sekelskifteslägenhet i bästa läge mellan Karlaplan och Strandvägen med både Djurgården och Östermalmstorg inom ett par minuter promenadavstånd. Närhet till flera välsorterade matbutiker och restauranger. 

Förening

Bostadsrättsföreningen Neptunus 13 är en så kallad äkta bostadsrättsförening med god ekonomi och låga avgifter. Föreningen upplåter 17 lägenheter med bostadsrätt. Föreningen förvärvade fastigheten Neptunus13 år 2001. Föreningen innehar marken med äganderätt. Föreningen tar ut överlåtelseavgift på ca 1100 kr som betalas av köparen. Pantsättningsavgift på 480 kr. Föreningen har inte beslutat om någon förändring av avgiften.

Fastighet

Fastigheten Neptunus 13 är en vacker sekelskiftesfastighet anno 1889 bestående av ett gathus samt ett gårdshus. Total bostadsyta 1233 kvm. Gemensamhetsutrymmen i form av tvättstuga, grönskande innergård, cykelförråd och barnvagnsförråd. Till lägenheten hör ett källarförråd. 

Rörstambyte 1996-2001.

Elstambyte 2001.

Omläggning av tak 2002.

För ytterligare information kring gjorda renoveringar vänligen se bilagd årsredovisning.

Mer fakta

Adress: Styrmansgatan 43A

Pris: 6 675 000 kr

Avgift: 1 958 kr/mån

Avgiften inkluderar: Vatten, Förråd

Antal rum: 2

Boarea: 59 kvm enligt föreningens information

Våning: 2 av 3

Hiss: Nej

Lägenhetsnummer: 00109

Andelstal: 0.0512000

Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadsår: 1889

Uppvärmning: Direkt el

Se mer