charlie strandberg

Charlie säkerställer att alltid tillfredsställa sin uppdragsgivare där vägen dit går genom stort engagemang, lyhördhet och intresse för problemlösning. I sin roll värdesätter han stort förtroende och tydlig kommunikation.

Charlie har varit verksam inom mäklarbranschen sedan 2016 där han i början enbart arbetade med nyproduktion för att sedan övergå till mer traditionellt mäkleri. Utöver lång erfarenhet från mäklaryrket idag har han under många år arbetat inom retail med inriktning på koncept.

Charlie har tidigare varit verksam som fastighetsmäklare men valt att gå över till det visuella arbetet för Behrer & Partners som innebär en mängd olika roller. Boende på Östermalm med en uppväxt i Bromma och Lidingö har gett honom ett brett nätverk.

Under lediga dagar tillbringar han gärna tid med familj och att befinna sig ute i naturen med vackra Bjärehalvön som favoritplats. Intressen som ligger nära hans hjärta är formgivning och marathonlöpning som utförs världen över så fort tillfälle ges med Japan och alperna som personliga favoriter.