Bjurholmsplan 23
2 rum och kök, 46 Kvm
3 895 000 kr

Se alla bilder
Pris 3 895 000 kr
Boarea 46 Kvm
Rum 2 rum och kök
Pris/kvm 84 674 kr
Avgift 3 309 kr/mån
Våning 2 av 7
Visning Kontakta oss
Dela -
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Södermalm
Boarea:
46 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
2 rum och kök
Lägenhetsnr:
14
Lägenhetsnr LMV:
1106
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1929
Våning:
2 av 7
Tv- internetutbud:
Com hem
Avgift:
3 309 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, vatten
Andelstal, förening:
2.9007 %
Förening:
BRF Bjurholmsparken
Org.nr:
769624-2242
Interiör

Med ett av Södermalms mest grönskande lägen alldeles invid Bjurholmsparken och närhet till Nytorget ges möjlighet att förvärva denna ljusa och mycket stilfulla 20-tals lägenhet med vackra bevarade detaljer som naturligt sammanfogats med moderna ytskikt och interiör. Här ges vackra spröjsade fönster med parkvy mot grönskande träd, fiskbensparkett och en generös öppen planlösning. 

Avhängningsvänlig, möblerbar hall med anslutning till badrum och garderober längs vägg välkomnar och leder vidare in till sällskapsrum och kök i öppen planlösning. Här ges ett stort ljusflöde från två tilltagna spröjsade fönster med fina radiatorer nedtill och plats för stor soffgrupp med möblemang. Matplatsen ger en naturlig övergång till kök med stort matbord och plats åt 4-6 personer. Köket går i sobert utförande med vita släta luckor och passande beslag i trä för en jordnära känsla som ramas in väl av gotlänsk kalksten på bänk och vägg. Maskinellt utrustat med, ugn, spishäll, fläkt, diskmaskin och kromad blandare i vägg. Kyl/frys är placerad i hall. 

Rogivande sovrum nås från hall med tilltaget fönster i grönskande läge och två rymliga garderober i hörn. Här ges yta för stor dubbelsäng med tillhörande möblemang. Badrummet nås från hall och är helkaklat i vitt med stora plattor samt mörkt klinker på golv. Duschyta i hörn med takdusch och vikbar vägg i klarglas, WC stol, handfat på vit kommod och spegel ovanför. Handdukshängare i krom, golvvärme och infällda spotlights i tak. 

Förening

Brf Bjurholmsparken är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten under 2013 med tillhörande mark. Föreningen upplåter 46 lägenheter med bostadsrätt samt innehar 1 hyresrätt (dolt kapital) och 2 lokaler. Den totala lägenhetsytan uppgår till 1.548 kvm samt lokalyta om 70 kvm. I avgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg för gruppavtal via Com Hem TV/bredband tillkommer med 233 kr. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1 % av årets basbelopp. 

Fastighet

Vacker fastighet som stod färdigställd under 1929. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval; 

2000 - Stammar och elstigar

2011 - Nytt tak

2012/2013 - Fasadrenovering

2017 - Nya maskiner i tvättstugan

2018 - Miljöinspektion 

2020 - Ny värmepanna

Läs mer

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy