Adolf Fredriks Kyrkogata 3

2

 rum och kök, 

52 kvm

7 295 000

 kr

Budgivning pågår

Pris

7 295 000 kr

Boarea

52 kvm

Rum

2

 rum och kök

Pris/Kvm
140 288 kr
Avgift

2 634 kr/mån

Våning

9 av 11

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Norrmalm
Boarea:
52 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
2 rum och kök
Lägenhetsnr:
092
Lägenhetsnr LMV:
1904
Balkong:
Terass (11kvm)
Våning:
9 av 11
Tv- internetutbud:
Bredband2
Avgift:
2 634 kr/mån
Ingår i avgiften:
värme, vatten
Andelstal, förening:
1.1701 %
Driftskostnad El:
333 kr/mån
4000 kr/år
Driftskostnader totalt:
333 kr/mån
Förening:
Brf Corner House
Org.nr:
769628-4863
Interiör

Nu saluförs denna stilrena tvåa i omtalade designprojektet 'The Corner House'. Belägen på våning 9, med en slående utsikt över Stockholm, säljs nu äntligen en tvårummare med stor balkong om ca 11 m2. Här kan man njuta av kvällssolen fram tills solen går ner. Genomgående exklusiva materialval samt omsorgsfullt utvalda detaljer i mässing och marmor designat av Paris Forino som skapar en härlig hotellkänsla. Alla rum har stora fönsterpartier ut mot den fria utsikten mot omkringliggande takåsar och kyrktorn. Här bor du i ett ostört läge mitt i city, i en helt tyst och ostörd bostad. Föreningens medlemmar disponerar en gemensam takterrass som kan bokas för trevliga grillkvällar, även här erbjuds en makalös utsikt. Varmt välkomna på visning!

Välkomnande hall med platsbyggda garderober för förvaring. Direkt när du kliver in i lägenheten slås du av den underbara utsikten som tornar upp sig utanför. Exklusivt kök i mörk kulör med vitrinskåp upp till, som ligger i öppen planlösning mot sällskapsrum. Maskiner i form av ugn från Bertazzoni, diskmaskin, kyl samt frys. Vardagsrummet går enkelt att möblera med soffa, matsalsbord och TV-möbel. Separat master bedroom med plats för dubbelsäng och platsbyggda garderober längs med ena väggen. Från såväl sovrum som vardagsrum når man den härliga balkongen som bjuder på en otrolig utsikt man inte kan stirra sig mätt på. Här är det lika vackert att sitta dagtid i solen som kvällstid när stadens ljus blinkar. Påkostat badrum likt något man ser på hotell - vackert mönstrat golv, tvättställ i sten och dusch i mässing. Detta är en genomgående högklassig lägenhet som måste upplevas på plats!

Attraktivt belägen med bästa möjliga cityläge i Midtown på lugn enkelriktad gata. Här bor du med stadens härliga puls runt hörnet och i samma hus finner du omåttligt populära Urban Deli och hotell Miss Clara by Nobis. Goda kommunikationer med endast 2 minuts gång till Hötorgets tunnelbana samt flertalet bussar med hållplats inom 1 minut. I närområdet hittar du fantastiska lummiga parker i Johannesparken, Tegnérlunden och Observatorielunden.

Förening

Föreningen Brf Corner House är en äkta förening som äger marken.

Huset har en stor gemensam terrass på 11:e våningen med stor gasolgrill som går att boka. Självklart finns även bekvämligheter så som tillgång till garage, barnvagns- och cykelförråd. På Entréplan finns det två rum för sopor ett rum för hushållssopor, wellpapp, glas samt elektronik och ett rum för papper, plast samt grovsopor. Dessutom finns ett garage i huset med möjlighet att hyra parkeringsplats. Det finns 17 bilplatser, som administreras av Skandia men uthyrningen förmedlas av styrelsen. Det finns lediga platser.

Föreningen tar ut överlåtelseavgift på 2,5% av gällande prisbasbelopp som betalas av köparen. Det är tillåtet med släkt-/föräldra- och barnägande i föreningen. Inget särskilt krav finns på andelsstorlek.

Då föreningens ekonomi för närvarande är god finns ingen planerad höjning av nuvarande avgift. Dock genomfördes en hyressänkning i januari 2021 (kontrollerat med styrelsen 2021-09-27).

Föreningen har ett gemensamt el-abonnemang och varje lägenhet är utrustad med en individuell undermätare. Debiteringen sker med ett kvartals eftersläpning, exempelvis på fakturan i juni debiteras den faktiska förbrukningen som skett under januari.

Fiber är indraget i fastigheten för kabel-tv, bredband och telefoni via Open Universe. Medlemmarna själva väljer leverantör av digitala tjänster.

Fastighet

The Corner House är ett nytt och vackert designat hus i hörnan av Adolf Fredriks Kyrkogata/Luntmakargatan. Huset är ritat av Wingårdhs Arkitekter och erbjuder ett svårslaget centralt boende som kryddas med vackra inredningsdetaljer – handplockade av Paris Forino – en av New Yorks mest eftertraktade och uppskattade inredningsdesigners. Brf Corner House är belägen mitt I Stockholm City och består av 52 lägenheter som alla upplåtes med bostadsrätt samt en lokal med hyresrätt. Till föreningen hör även 1 lokal samt gemensam takterrass. Den totala uthyrningsbara ytan uppgår till 4 546 kvm, varav 4 452 kvm utgör bostadsyta och 94 kvm lokalyta.

Föreningen har nyligen renoverat takterassen, men då fastigheten är nyproducerad 2015 så föreligger idag inga renoveringsåtgärder (Kontrollerat med styrelse 2021-09-27). Föreningen har sammanställt en underhållsplan tom 2065 och avsätter pengar årligen till en underhållsfond.

Läs mer

Ansvarig mäklare

Linnéa
Lindblad

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy