Artillerigatan 38A

2

 rum och kök, 

53 kvm

6 700 000

 kr

/bud

Pris

6 700 000

 kr

Boarea

53 kvm

Rum

2

 rum och kök

Pris/Kvm
126 415

 kr

Avgift

1374

 kr/mån

Våning

2 av 4

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Land:
Sverige
Kommun:
Stockholm
Stad:
Stockholm
Område:
Östermalm
Postnummer:
114 45
Boarea:
53 Kvm (Enligt uppmätning)
Rum:
2 rum och kök
Lägenhetsnr LMV:
1201
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1885
Balkong:
Balkong
Förråd:
Förråd
Våning:
2 av 4
Hiss:
Ja
Tv- internetutbud:
Com hem
Avgift:
1374 kr/mån
Ingår i avgiften:
Uppvärmning, vatten/avlopp, KabelTV med grundutbud
Andelstal, förening:
4.4 %
Pantsatt:
Ja
Pantbrev:
0 kr
Förening:
Brf Havsfrun 3
Org.nr:
716416-6816
Interiör

I Artillerigatans vackraste fastighet mellan Karlaplan och Östermalmstorg saluförs denna stilfulla, ljusa och moderniserade lägenhet med balkong och bevarade detaljer som djupa fönsternischer och högresta fönster med material som ljusbehandlad enstavsparkett genomgående och en sober, jordnära och skandinavisk känsla som genomsyras. 

Rymlig och avhängningsvänlig hall välkomnar med yta för förvaring och möblemang som leder vidare till sällskapsdel och kök i öppen planlösning. Tre tilltagna fönster varav det ena glasad balkongdörr i fil ger rummet rymd och ljus som även framhäver takhöjden. Djupa fönsternischer ramar in fönsterna väl och visar på en svunnen tid som blivit väl omhändertagen. Sällskapsrummet ger plats åt matplats för 6-8 personer och stor soffgrupp med tillhörande möblemang. Naturlig övergång till kök sker via stor köksö som förlänger det sociala livet. Här ges en minimalistisk och skandinavisk känsla med vita släta luckor, beslag ton i ton som ramas in av vacker stenskiva i varm ljusbeige nyans som följsamt även leder upp på vägg och köksö. Maskinell utrustning såsom ugn, spishäll, vinkyl, fläkt samt kyl/frys. Köksön ger en naturlig övergång mellan kök och sällskapsdel och förlänger det sociala livet för vänner och familj. Från köksdel nås även utgång genom glasad balkongdörr till möblerbar balkong med mysigt läge ut över grönskande innergård och charmigt gårdshus. 

Rogivande sovrum är beläget åt andra hållet med tilltaget fönster för fint ljusinsläpp helt utan insyn. Sovrummet går i mörkgrå färgnyans med platsbygg interiör som ramar in säng med både hyllplan och garderobsförvaring bredvid på båda sidor. Badrum nås från hall och går i modern känsla med gråa toner på såväl vägg som golv. Rymlig duschyta med takdusch i kromat utförande, duschvägg i klarglas, fritt hängande handfat med belyst spegelskåp ovanför, vägghängd WC-stol, kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt infällda spotlights i tak.

Från denna adress når du till både Östermalmstorg och Strandvägen på kort promenadavstånd. På Artillerigatan finner du några av Östermalms mest populära restauranger där avslappnade och franskinspirerade Daphnés ger dig ljus i höstmörkret medans Gastrologik och bakfickan Speceriet med sin inriktning på fine dining slåss för att uppnå sin tredje stjärna i Guide Michelin. Runt hörnet finner du nyöppnade Burger & Pastrami som redan nu tagit sin plats på burgarkartan. 

Förening

Brf Havsfrun 3 är en äkta förening som bildades 1979. Föreningen upplåter 14 lägenheter med bostadsrätt samt innehar 4 lokaler. Föreningen har en oerhört god ekonomi med stora lokalintäkter och inga lån. Kabel-TV levereras via ComHem och fiber finns indraget till lägenheten. I avgiften ingår värme, vatten och grundutbud av kabel-TV.  

Föreningens medlemmar disponerar gemensamt bastu, samlingslokal och tvättstuga belägen i källaren. 

Fastighet

Vacker fastighet som stod färdigställd 1885. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;

2003/2006/2010 - Stambyte 2008 - Byte till trefas i gathus 2015 - Byte till trefas i gårdshus 2011 - Fasadförbättring samt tak och fönster 2018 - Genomfördes ommålning i båda fastigheterna samt installation av säkerhetsdörrar

 

Läs mer

Ansvarig mäklare

Erik
Frisk

Intresseanmälan