Augustendalsvägen 21

4

 rum och kök, 

97 kvm

8 995 000

 kr

Pris

8 995 000 kr

Boarea

97 kvm

Rum

4

 rum och kök

Pris/Kvm
92 732 kr
Avgift

4 905 kr/mån

Våning

4 av 11

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Nacka Strand
Boarea:
97 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
4 rum och kök
Lägenhetsnr:
1-0702
Våning:
4 av 11
Avgift:
4 905 kr/mån
Ingår i avgiften:
värme
Andelstal, förening:
0.41 %
Andelstal, ägande:
0.41 %
Förening:
Brf The View
Org.nr:
769630-9702
Interiör

Med havet och Stockholms inlopp som granne saluförs nu detta fantastiska boende beläget i populära Nacka Strand. Högt belägen på en klippa vid Nacka Strand, med en stor och solig terrass på ca 25 m2, gör detta till ett svårslaget boende för den som vill ha det lilla extra. Ett lyxigt och bekvämt boende med hög standard på såväl material- som interiörsval. Välskött förening där allt exkl. el och försäkring ingår i avgiften. I anslutning till lägenheten finns garage med ledig garageplats (med laddstolpe). På morgonen tar du båten till stan (35 minuters tur till Nybroplan och kaffe ingår på morgonen!) eller bil 10 minuters bilväg till Slussen. Denna fantastiska bostad måste upplevas på plats.

Välkomnande hall med platsbyggda garderober för förvaring. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med stilrena kökssnickerier i vitt och gott om förvaring och arbetsytor. Köket är fullt maskinellt utrustat med ugn, spishäll, micro, diskmaskin, och fullstor kyl samt frys. Det går bra att möblera med både matsalsbord för upp till 8-10 personer och soffgrupp med TV-möbel. Från de sociala ytorna når du bostadens stora terrass som erbjuder sol dagtid och en fantastisk solnedgång kvällstid. I anslutning till matsalsdel finns även ett atrium som blir bostadens hjärta. Vidare finns totalt 3 stycken sovrum, ett master bedroom och två mindre barnrum, gästrum eller arbetsrum. Totalt två badrum/WC, varav det ena med tvättmaskin och torktumlare. Detta är ett oslagbart boende som måste upplevas på plats! I anslutning till lägenheten finns både ett stort källarförråd och garageplats med laddstolpe.

Förening

Brf The View består av 268 st lägenheter i storlekarna 1 rok - 5 rok fördelat på 8 trapphus på adresserna Augustendalsvägen 21-27 samt 31-37. Föreningen har en god ekonomi och i dagsläget finns inga beslut om några kommande avgiftsförändringar. (Kontrollerat 2020-09-04) Bostadsrättsföreningen har tecknat avtal med Ownit som leverantör av bredband, tv och telefoni. Fiberanslutning från Ownit Bredband 100/100 Mbps tillkommer som ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften om 240kr/mån, och specificeras som en separat post på betalningsavin. Som boende i Brf The View har du möjlighet att maximera din bredbandstjänst och uppgradera till 1 000 Mbit/sek. Det kostar i dagsläget 299 kr/mån och beställs direkt av Ownit. Debitering sker individuellt på separat faktura. I Brf The View har styrelsen tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg hos Brandkontoret.

Fastighet

Fastigheten med beteckning Sicklaön 13:79 är en gammal kontorslokal från 90-talet som byggts om till bostäder med nybyggnadsstandard.

Föreningen har inga beslutade kommande renoveringar. (Kontrollerat 2020-09-04)

Bostadsrättsföreningen har abonnemang för el och vatten. Varje lägenhet är sedan försedd med undermätare, som reglerar att var och en betalar för sin faktiska förbrukning. Denna modell kallas IMD (Individuell Mätning och Debitering). Se bland dokument för faktablad med närmare information kring IMD. Du betalar din el- och varmvattenförbrukning i efterhand på din avgiftsavi från föreningens ekonomiska förvaltare BoNea.

Det finns i föreningen totalt 242 parkeringsplatser fördelat på fyra garageytor; två stora garageplan med infart från kajen, samt två mindre garageplan med infart från Augustendals Torg. För att få parkera på någon av bostadsrättsföreningens garageytor krävs ett giltigt parkeringsavtal med föreningens ekonomiska förvaltare BoNea. Det finns i dagsläget lediga parkeringsplatser att hyra. (Kontrollerat med styrelse 20-04-16) Vanlig bilplats (även bilplats för person med funktionsvariation): 1200kr/månad. Elbilsplats med laddningsmöjlighet: 1500kr/månad plus debitering för faktisk elförbrukning. MC-plats: 400kr/månad (oavsett antal fordon som ryms inom parkeringsrutan).

I samtliga trapphus finns tillgång till förvaring av barnvagnar och rullstolar. Det är inte tillåtet att förvara andra saker i de utrymmena, exempelvis cyklar och snöleksaker. I huset finns två cykelrum - ett stort cykelrum intill garageinfarten samt ett mindre cykelrum på Augustendalsvägen 21, plan 2. Det finns även cykelställ runt om i garaget samt längs utsidan av huset. I föreningen finns två tvättstugor - en på Augustendalsvägen 23 och en på Augustendalsvägen 25. I huset finns flera soprum med gott om möjlighet till källsortering. Föreningen har två lokaler för extern uthyrning. Lokalerna är belägna på Augustendalsvägen 21. Den övre lokalen med ingång från torget hyrs ut till ett Närlivs. Den undre lokalen kan eventuellt användas som föreningslokal med utrymme för övernattningslägenhet för besökare.

Läs mer
10366437 1-312-5 2D web

Ansvarig mäklare

Linnéa
Lindblad

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy