Augustendalsvägen 33

3

 rum och kök, 

83 kvm

7 495 000

 kr

Pris

7 495 000 kr

Boarea

83 kvm

Rum

3

 rum och kök

Pris/Kvm
90 301 kr
Avgift

4 293 kr/mån

Våning

2 av 11

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Nacka
Boarea:
83 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
3 rum och kök
Lägenhetsnr:
6-1201
Lägenhetsnr LMV:
1201
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Våning:
2 av 11
Hiss:
Ja
Ventilation:
FTX-ventilation med värmeväxling
Uppvärmning:
Bergvärme (Fjärrvärme)
Avgift:
4 293 kr/mån
Ingår i avgiften:
värme
Andelstal, förening:
0.35700 %
Andelstal, ägande:
0.36 %
Driftskostnad El:
335 kr/mån
4020 kr/år
Driftskostnad Vatten/Avlopp:
335 kr/mån
4020 kr/år
Driftskostnad Försäkring:
212 kr/mån
2544 kr/år
Driftskostnader totalt:
882 kr/mån
Förening:
Brf The View
Org.nr:
769630-9702
Interiör

Med havet och Stockholms inlopp som granne saluförs nu detta fantastiska boende beläget 'front line' i populära Nacka Strand. Optimalt planerad 3:a med två stora balkonger med strålande utsikt mot vattnet, vilket gör detta till ett svårslaget boende för den som vill ha det lilla extra. Ett lyxigt och bekvämt boende med hög standard på såväl material- som interiörsval. BRF The View är en mycket välskött förening. Garageplats finns! På morgonen tar du båten till stan (35 minuters tur till Nybroplan!) eller bil 10 minuters bilväg till Slussen. Denna fantastiska bostad måste upplevas på plats. Hjärtligt välkomna på visning!

Välkomnande hall med rymlig klädkammare i anslutning. Redan i hallen möts man av havsglimten som skymtar från balkongen i vardagsrummet. Vardagsrummet ligger i halv-öppen planlösning med köket och det finns en balkong från vardagsrummet och en från matplatsen och köket. Vardagsrummet går enkelt att möblera med soffhörna och TV-möbel och invid köket finns plats för matsalsbord. Båda balkongerna vetter mot vattnet och här kan man, när vädret tillåter, avnjuta många vackra solnedgångar och utsikten mot Djurgården, Lidingö och Stockholms inlopp. Smakfullt kök med gott om förvaring, fullt maskinellt utrustat med ugn, micro, spishäll, diskmaskin, kyl samt frys. Totalt finns två sovrum, ett master bedroom med platsbyggda garderober och ett mindre sovrum, perfekt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Vidare finns ett stort helkaklat badrum/WC med dusch, handfat med kommod och tvättmaskin samt torktumlare. Detta är ett oslagbart boende som måste upplevas på plats!

Nacka Strand är perfekt för de som vill ha nära till såväl naturen som stadslivet. Det är en riktig oas sommartid med närheten till havet, de lokala restaurangpärlorna och Nacka Forum med omnejd 10 minuters promenad bort. Goda kommunikationer med SL:s pendlingsbåtar som tar dig till Nybrokajen på 35 minuter.

Förening

Brf The View består av 268 st lägenheter i storlekarna 1 rok - 5 rok fördelat på 8 trapphus på adresserna Augustendalsvägen 21-27 samt 31-37. Föreningen har en god ekonomi och i dagsläget finns inga beslut om några kommande avgiftsförändringar. (Kontrollerat 2021-01-07).

Bostadsrättsföreningen har tecknat avtal med Ownit som leverantör av bredband, tv och telefoni. Fiberanslutning från Ownit Bredband 100/100 Mbps tillkommer som ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften om 240kr/mån, och specificeras som en separat post på betalningsavin. Som boende i Brf The View har du möjlighet att maximera din bredbandstjänst och uppgradera till 1 000 Mbit/sek. Det kostar i dagsläget 299 kr/mån och beställs direkt av Ownit. Debitering sker individuellt på separat faktura. I Brf The View har styrelsen tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg hos Brandkontoret.

Fastighet

Fastigheten med beteckning Sicklaön 13:79 är en gammal kontorslokal från 90-talet som byggts om till bostäder med nybyggnadsstandard.

Föreningen har inga beslutade kommande större renoveringar. (Kontrollerat 2021-01-07)

Bostadsrättsföreningen har abonnemang för el och vatten. Varje lägenhet är sedan försedd med undermätare, som reglerar att var och en betalar för sin faktiska förbrukning. Denna modell kallas IMD (Individuell Mätning och Debitering). Se bland dokument för faktablad med närmare information kring IMD. Du betalar din el- och varmvattenförbrukning i efterhand på din avgiftsavi från föreningens ekonomiska förvaltare BoNea.

Det finns i föreningen totalt 242 parkeringsplatser fördelat på fyra garageytor; två stora garageplan med infart från kajen, samt två mindre garageplan med infart från Augustendals Torg. För att få parkera på någon av bostadsrättsföreningens garageytor krävs ett giltigt parkeringsavtal med föreningens ekonomiska förvaltare BoNea. Det finns i dagsläget lediga parkeringsplatser att hyra. (Kontrollerat 2021-01-07) Vanlig bilplats (även bilplats för person med funktionsvariation): 1200kr/månad. Elbilsplats med laddningsmöjlighet: 1500kr/månad plus debitering för faktisk elförbrukning. MC-plats: 400kr/månad (oavsett antal fordon som ryms inom parkeringsrutan).

I samtliga trapphus finns tillgång till förvaring av barnvagnar och rullstolar. Det är inte tillåtet att förvara andra saker i de utrymmena, exempelvis cyklar och snöleksaker. I huset finns två cykelrum - ett stort cykelrum intill garageinfarten samt ett mindre cykelrum på Augustendalsvägen 21, plan 2. Det finns även cykelställ runt om i garaget samt längs utsidan av huset. I föreningen finns två tvättstugor - en på Augustendalsvägen 23 och en på Augustendalsvägen 25. I huset finns flera soprum med gott om möjlighet till källsortering. Föreningen har två lokaler för extern uthyrning. Lokalerna är belägna på Augustendalsvägen 21. Den övre lokalen med ingång från torget hyrs ut till ett Närlivs. Den undre lokalen kan eventuellt användas som föreningslokal med utrymme för övernattningslägenhet för besökare.

Läs mer

Ansvarig mäklare

Linnéa
Lindblad

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy