Bältgatan 5

1

 rum och kök, 

18 kvm

2 495 000

 kr

/bud

Pris

2 495 000 kr

Boarea

18 kvm

Rum

1

 rum och kök

Pris/Kvm
138 611 kr
Avgift

1 250 kr/mån

Våning

BV av 5

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Boarea:
18 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
1 rum och kök
Lägenhetsnr:
1004
Lägenhetsnr LMV:
1004
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1912 (OÅ 2017)
Förråd:
Källarförråd
Våning:
BV av 5
Hiss:
Ja
Tv- internetutbud:
Ownit
Avgift:
1 250 kr/mån
Ingår i avgiften:
värme, vatten
Andelstal, förening:
1.87100 %
Energistatus:
Ej utförd
DRIFTSKOSTNAD El:
250 kr/mån
3000 kr/år
DRIFTSKOSTNAD Försäkring:
150 kr/mån
1800 kr/år
Driftskostnader totalt:
400 kr/mån
Förening:
Brf Biblioteket
Org.nr:
769628-4889
Interiör

Äntligen saluförs denna underbara etta med genomgående exklusiva materialval samt en synnerligen effektiv planlösning. När du stiger in i bostaden möts du av den exceptionella takhöjden och det stora fönstret som man tagit tillvara på från den gamla hushållsskolan.

Köksskåp och förvaring byggda i ek och bänkskivan är tillverkad i exklusiv marmor som kompletteras av detaljer i rostfritt stål. Köksdelen avgränsas av ett eget golv som lagts med specialdesignade Marrakech-betongplattor i svart-vitt mönster som skapar en kontrast mot sällskapsdelens fiskbensparkett och bänkskivans marmor. Vitvarorna kommer från exklusiva Gaggenau och kranen är en designklassiker från danska Vola. Dessa anknyter till den genomgående kvalitetstanken som genomsyrar hela köket och resten av lägenheten.Sovloft med plats för dubbelsäng och litet sängbord/byrå för förvaring av mindre saker. Badrum med kombimaskin från Miele och tyskt kvalitetsporslin från Duravit. Badrumsskåpens spegelglas kallas ''spyglass'' och när skåpets inbyggda belysning tänds blir spegelglaset genomskinligt. Golvet är lagt av mönstrade Marrakech-betongplattor som skapar en spännande kontrast mot den mer polerade marmorn.

Här bor du på Östermalms bästa läge på lugna Bältgatan invid Karlaplan. Ca 50 meter bort finnes Fältöversten med all dagligvaruservice där du kan inhandla helgbuketten och florera i en av Stockholms bästa matbutiker Sabis. Utmärkta kommunikationer finns där vi har båda Karlaplans T-bana samt flera innerstadsbussar så som blå buss 1 och 4 samt röd buss 72 som tar oss runt hela innerstan. Tar du Narvavägen ner har du det vackra område Stockholm har att erbjuda i form av Kungliga Djurgården med milsvida grönområden där du gärna tar din söndagspromenad.

Förening

Föreningen är en äkta förening som äger och förvaltar fastigheten Kornetten 5. Föreningen har 13 bostadsrätter om totalt 1 490 kvm och 1 lokal om 239 kvm. Ekonomi och budget för kommande år följer intygsgiven ekonomisk plan. Föreningen har inga beslut om några kommande avgiftsförändringar. (Kontrollerat med styrelse 2020-08-19)

För bredband tillkommer 248 kr/mån som ett obligatoriskt tillägg.

Fastighet

Brf Biblioteket äger och förvaltar fastigheten Kornetten 5. Föreningen har 13 bostadsrätter om totalt 1 490 kvm och 1 lokal om 239 kvm. Då fastigheten är totalt renoverad och ombyggd 2017/2018 har inga stora investeringar eller underhåll genomförts under året och inga sådana är heller beslutade inom närmsta framtid. (Kontrollerat med styrelse 2020-08-19)

Biblioteket no5 är ett boendekoncept med en fot i den historiska miljön och husets ursprungliga charm, och den andra i framtidens Stockholm och morgondagens boendelösningar. I ett klassiskt Östermalmskvarter vid Karlaplan ligger Margaretaskolan där vi har tagit tillvara på den gamla hushållsskolans exceptionella fönster och rumshöjd och gett huset nytt liv med en blandning av stora och små lägenheter. "Resultatet är ett försök att sammansmälta känslan av det gamla stenhusets ursprung med alla nödvändiga tillägg då man ändrar en byggnads funktion, från skola till bostäder." - Mats Theselius

Läs mer

Ansvarig mäklare

Erik
Frisk

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy