Birger Jarlsgatan 106 B

3

 rum och kök, 

85 kvm

10 900 000

 kr

/bud

Pris

10 900 000 kr

Boarea

85 kvm

Rum

3

 rum och kök

Pris/Kvm
128 235 kr
Avgift

2 806 kr/mån

Våning

1 av 4

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Boarea:
85 Kvm (Enligt uppmätning)
Rum:
3 rum och kök
Lägenhetsnr:
03567-01-01-0121
Lägenhetsnr LMV:
1101
Byggnadsår:
1905
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
Eldstad:
Kakelugn
Våning:
1 av 4
Hiss:
Ja
Tv- internetutbud:
Tele2
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
2 806 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Bredband, Tv, El
Andelstal, förening:
2.66 %
Förening:
Brf Morkullan 6
Org.nr:
7164174166
Interiör

Stilren sekelskiftes-3:a med både balkong och kakelugn. Med härlig rymd och stora sällskapsytor erbjuds här ett exceptionellt boende i gränslandet mellan Östermalm och Vasastan. Smakfullt och elegant renoverad där välbevarade originaldetaljer möter det moderna på bästa sätt. Utöver den befintliga balkongen finns möjlighet att bygga ytterligare en balkong från vardagsrummet. Stabil Brf med mycket låga avgifter där både bredband och hushållsel ingår i den låga avgiften.

Rymligt kök med full maskinell utrustning samt stor matplats. Utgång till den rymliga och trevliga balkongen finns från köket. Vardagsrummet är väl tilltaget med stora fönsterpartier, generös takhöjd samt en vacker kakelugn. Här kan man inreda med både stor soffgrupp samt matbord om så önskas. Luftigt master bedroom mot tyst gård med gott om plats för stor dubbelsäng samt garderober och skrivbord som så önskas. Intill sovrummet finns en stor och rymlig walk-in-closet. Det andra sovrummet nyttjas idag som ett mycket bra arbetsrum. Fint badrum i stilrena färger och material med tvättmaskin. Den välkomnande hallen har även den gott om förvaringsutrymmen i stor garderob med skjutdörrar.

Här på Birger Jarlsgatan bor du på ett mycket trevligt och eftersökt läge. Både Östermalms och Vasastans puls finns på kort promenadavstånd och åt andra hållet lugnet i vackra Hagaparken och Brunnsviken. Här i området kryllar det av trevliga små kvarterskrogar och kaféer. Kommunikationerna är goda med närhet till både bussar och tunnelbana.

Varmt välkommen på visning!

Förening

Brf Morkullan 6 är en äkta bostadsrättsförening som består av 35 bostadsrätter och 2 lokaler med hyresrätt. Föreningen äger marken, har exceptionellt låga avgifter där även hushållsel är inkluderat.

Inga planer på att ändra avgifterna.

Fastighet

Vacker fastighet byggd redan 1905 och i mycket gott skick. I huset finns förråd till alla lägenheter i källaren, tvättstuga, samt barnvagnsförråd.

Utfört underhåll på fastigheten:
2020 - Trapphus
2019 - Stambyte hus A, tak och ventilation
2018 - Vindslägenheter byggda, stambyte hus B, gårdsbjälklag, nya förråd och tvättstuga
2017 - OVK
2015 - Stamspolning
2014 - Portar och takmålning

Inga större underhåll finns planerat.

Läs mer

Ansvarig mäklare

Daniel
Levin

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy