Bondegatan 64 B

2

 rum och kök, 

44 kvm

Pris

Pris på förfrågan

Boarea

44 kvm

Rum

2

 rum och kök

Pris/Kvm
Avgift

1 833 kr/mån

Våning

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Södermalm
Boarea:
44 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
2 rum och kök
Lägenhetsnr:
1160
Lägenhetsnr LMV:
1101
Våning:
1 av 5
Avgift:
1 833 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten
Andelstal, förening:
2.586700 %
Förening:
Brf Ked 15
Org.nr:
769604-1206
Interiör

På attraktiva Bondegatan med närhet till Nytorget och SoFo's mest innehållsrika delar ges här chans till denna ljusa och tilltalande lägenhet med fina ytskikt fördelad om två rum med delvis öppen planlösning till kök. Här ges tilltagna fönster för fint ljusinsläpp som med dess ljusa trägolv skapar rymd och får en härlig karaktär.

Välkomnande hall öppnar upp med rymlig plats för avhängnad och förvaring där såväl hatthylla som garderob med speglade dörrar återfinns. Vidare leds du in till sällskapsrum med generös disposition som är i delvis öppen planlösning till kök där matplats blir till den naturliga övergången. Sällskapsrummet får fint ljusinsläpp från två högresta fönster varav det ena är i kök. Här ges plats åt tilltagen soffgrupp med tillhörande möblemang och matplåts åt 4-6 personer. Köket ger en rogivande bistrokänsla med modern karaktär från vita släta luckor och vacker marmorskiva på bänk och stänkdel där goda förvarings och- arbetsytor ges. Vitt kakel klär väggarna som även når hela vägen till tak upp vid spisdel och ger en fin effekt. Maskinell utrustning från Siemens med integrerad kyl/frys, mikrovågsugn, diskmaskin, ugn, spishäll och fläkt.

Sovrummet är beläget åt andra sidan och nås från sällskapsrum och har stort fönster mot innergård. Rummet ger en rogivande känsla med god yta för stor dubbelsäng och tillhörande möblemang. Stilfull och tilltänkt garderob i gråfärgskala med läderhandtag på utdragbara lådor samt öppen klädhängare. I anslutning till hall nås badrum som är helkaklat i vitt med blåa detaljplattor och ljusbeige klinker på golv. God duschyta med skjutbar duschvägg, handfat med belyst spegelskåp, handdukstork samt WC-stol.

Här bor du på en av Södermalms mest attraktiva adresser med kort avstånd till omåttligt populära och trivsamma Nytorget där du finner ett fantastiskt utbud av restauranger och butiker som på kort tid blivit några av Södermalms riktiga klassiker. Urban Deli fortsätter vara Nytorgets egna hub med både livsmedelsbutik, bar och restaurang och som tillsammans med Nytorget 6 håller stafettpinnen högt. På Skånegatan finner du över 20 talet serveringar där mångas personliga favorit är Bar Agrikultur i regi av Michelinbelönade Filip Fastén som erbjuder något utöver det vanliga.

Förening

Brf Ked 15 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1999. Föreningen upplåter 30 stycken lägenheter med bostadsrätt och innehar 4 lägenheter med hyresrätt samt 2 hyreslokaler. Den totala lägenhetsytan uppgår till 1815 kvm. Fiber levereras via Bredbandbolaget och ligger som ett obligatoriskt tillägg till månadsavgiften om 184kr/mån. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp per pant.

Till lägenheten hör källarförråd.

Fastighet

Fastigheten uppfördes mellan 1915-1916. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt tvättstuga och cykelrum beläget i källarplan. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;

2017 - Yttertak, ventilation, hisshöjning
2012 - Indragning av fiber, innergård samt fönster utvändigt
2011 - Nytt soprum
2010 - Tvättstuga
2007 - Balkonger
1993 - Stambyte i kök och badrum, eldragning, fönster och fasadrenovering samt trapphus

Läs mer
Planritning

Ansvarig mäklare

Erik
Frisk

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy