Brahegatan 23 2 rum & kök, 71 + 9 Kvm 12 500 000 kr/bud

Budgivning pågår

Se alla bilder
Låt oss värdera
ditt hem kostnadsfritt
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Pris 12 500 000 kr
Boarea 71 kvm
Rum 2 rum och kök
Pris/kvm 176 056 kr
Avgift 5 010 kr/mån
Våning 4 av 4
Visning
Sön 3/3, 12:00–12:30Obligatorisk föranmälan till niclas@behrer.se
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Biarea:
9 Kvm (Enligt uppmätning)
Boarea:
71 Kvm (Enligt uppmätning)
Rum:
2 rum och kök
Lägenhetsnr:
141
Lägenhetsnr LMV:
1401
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1880
Balkong:
Terrass
Förråd:
Källarförråd
Eldstad:
Öppen spis
Våning:
4 av 4
Hiss:
Ja
Tv- internetutbud:
Tele2
Avgift:
5 010 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Grundutbud kabel-TV
Andelstal, förening:
3.93136 %
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
118
Energiprestanda:
118 kWh/Kvm och år
Förening:
BRF Humlegården JS
Org.nr:
769616-2648
Interiör

På Brahegatan med närhet till Karlavägen, Humlegården, Stureplan och Östermalmstorg ges tillfälle till denna påkostade och ljusa vindslägenhet i öppen planlösning om 80 kvadratmeter totalyta (71+9) med trivsam takterrass i västerläge, fantastisk takhöjd om 4,9 meter med genomgående ljusinsläpp från gata till gård samt från takfönster och stämningsfull eldstad placerad i mitten av bostaden. Påkostad och stilfull interiör genomgående med breda vitoljade trägolv, vattenburen golvvärme och infällda spotlights. Inglasad industrihiss går hela vägen upp till våningsplanet designad av välkända Thomas Sandell.

Avhängningsvänlig hall med god förvaringsyta från garderober samt tvättpelare välkomnar. Vidare leds du in till kök och matplats som går i öppen planlösning till sällskapsdel med utgång genom skjutbara fönsterpartier från kök. Terrassen vetter i västerläge med plats för stort möblemang och grill, utrustat med markis, belysning och golvvärme.

Köket är platsbyggt och går i avskalad skandinavisk känsla med ljust träslag som ramas in av vacker grön kolmårdsmarmor på bänk och vägg samt stilfull rostfri maskinell utrustning och vinkyl. God arbets- och förvaringsyta med köksö samt stort skafferi invid. Generös yta åt matplats ges intill för 6-8 personer.

Sällskapsrummet har en fantastisk atmosfär från sin tilltagna takhöjd om 4,9 meter med takfönster. Mitt i rummet är en stämningsfull öppen spis placerad med rostfri kåpa. Här ges plats för stor soffgrupp med tillhörande möblemang samt arbetsplats.

Sovrum en-suite vetter med lugnt läge mot Brahegatan och nås via såväl sällskapsdel som hall. Här ges ett fint ljusflöde från två fönsterpartier och inrymmer stor dubbelsäng. Längs vägg återfinns två praktiska garderober i stilfull grå nyans. Badrummet är helkaklat i vitt med marmor på golv. Rymlig duschyta med takdusch, vägghängd WC-stol, spegelskåp, handfat och handdukstork samt infällda spotlights och golvvärme.

Förening

Brf Humlegården JS är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten 2007. Föreningen upplåter 14 lägenheter med bostadsrätt om en yta av 1.765 kvm. I månadsavgiften ingår värme, vatten samt grundutbud av Kabel-TV som levereras via Tele2.

Föreningens medlemmar disponerar gemensamt en tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, centrifug och torkskåp. På gården återfinns vackra planteringar och gräsmatta samt cykelrum och sophantering.

Till lägenheten disponeras ett källarförråd

Fastighet

Vacker fastighet uppförd 1880. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;

Mitten av 1990-talet utfördes stambyte och byte av elstigare

2007 - Stambyte och nya elstigare i gårdshus

2016 - Renovering av tak på gårdshus

2017 - Fasadrenovering

2017 - Renovering och rengöring av hiss

Läs mer
Ansvarig Mäklare Niclas Behrer +46 (0)708 99 29 09
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Niclas Behrer
Ta hjälp av en bank nära dig

Vi samarbetar med Handelsbanken Humlegården som känner den lokala marknaden och erbjuder bolån med individuell ränta. För mer information, ring Handelsbanken på 08-406 69 50 eller besök handelsbanken.se/humlegarden