Brantingsgatan 17

1

 rum och kök, 

31 kvm

3 395 000

 kr

/bud

Pris

3 395 000 kr

Boarea

31 kvm

Rum

1

 rum och kök

Pris/Kvm
109 516 kr
Avgift

1 710 kr/mån

Våning

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Gärdet
Boarea:
31 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
1 rum och kök
Lägenhetsnr:
15
Lägenhetsnr LMV:
1104
Balkong:
Balkong
Förråd:
Vindsförråd
Våning:
1
Hiss:
Ja
Avgift:
1 710 kr/mån
Andelstal, förening:
2.4940 %
Förening:
Brf Nummerhästen 4 i Stockholm
Org.nr:
769609-8602
Interiör

Juridisk person accepteras och fri andrahandsuthyrning!

Äntligen saluförs denna fantastiska etta på ett av Gärdets bästa lägen. Bostaden är belägen med grönskande utsikt, otroligt yteffektiv planlösning och en balkong som blir som ett extra rum sommartid. Lägenheten har under senare år vårdats väl för att nu kunna presenteras i detta inflyttningsbara och fräscha skick.

Avhängningsvänlig hall välkomnar med gott om plats för avhängning av jackor och skor. Från hallen nås bostadens rymliga och helkaklade badrum utrustat med handfat på kommod, dusch bakom glasdörrar, handduksvärmare och wc. Vidare leds vi in till sällskapsrummet med plats för både soffmöblemang, matbord och säng. Härifrån nås balkong i grönskande och lugnt läge. Det avskiljda köket ger en stilren känsla med vit färgskala och utrustat med ugn/spis, fläkt samt en kyl med frysfack.

Här bor du med bästa läge på Gärdet med endast några få minuters promenad till både tunnelbanan och närmsta matbutik (ICA) och gångavstånd till Gärdesfälten, Tessinparken samt Karlaplan.

Förening

Brf Hjalmar 4 hade sitt första räkenskapsår under 2019 då de förvärvade Ivarssons Bostäder på Gärdet (org.nr. 556842-0631) och från bolaget förvärvat fastigheten Nummerhästen 4.

Föreningen godkänner juridisk person som medlem och även andrahandsuthyrning är ok.

Läs mer

Ansvarig mäklare

Martin
Sjöman

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy