Danderydsgatan 25 2 rum och kök, 64 Kvm 6 495 000 kr/bud

Se alla bilder
Pris 6 495 000 kr
Boarea 64 Kvm
Rum 2 rum och kök
Pris/kvm 101 484 kr
Avgift 4 218 kr/mån
Våning 3 av 6
Visning Kontakta oss
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Boarea:
64 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
2 rum och kök
Lägenhetsnr:
D-2131
Lägenhetsnr LMV:
1301
Byggnadsår:
2012
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
Våning:
3 av 6
Hiss:
Ja
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
4 218 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Bredband, Tv
Andelstal, förening:
0.99810 %
Förening:
Brf Sädesärlan 6
Org.nr:
769621-2005
Parkering:
Typ: Garage
Antal platser: 44
Kostnad: 2 (Månadskostnad)
Interiör

Välkommen till denna nyproducerade och funktionella 2:a i eftersökta Lärkstan. Här i Brf Sädesärlan erbjuds ett unikt konceptboende med alla tänkbara bekvämligheter såsom garage, gym, bemannad lounge, gästrum och festlokal. Lägenheten har en trevlig och social planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum. En Trevlig köksö avskiljer det fullt utrustade köket från sällskapsdelen. Från vardagsrummet når man en rymlig balkong på fritt läge. Sovrummet är väl tilltaget och har dessutom en stor klädkammare. Badrum i smakfull inredning och försett med både tvättmaskin och torktumlare. Den välkomnande hallen erbjuder även den mycket gott om förvaringsutrymmen i stora och rymliga garderober. Genomgående ett ljust och trivsamt hem med stora fönsterpartier och ljusa ytskikt.

Här på Danderydsgatan bor man på ett mycket eftertraktat läge i Lärkstan. Lugna och stillsamma kvarter men med Östermalms och Vasastan puls på kort avstånd. Här i området finns flera trevliga restauranger och kaféer såsom Omaka, Un Poco och Mr Cake alldeles runt hörnet. Även kommunikationerna är mycket goda med tunnelbana och bussar.

Varmt välkommen på visning!

Förening

Brf Sädesärlan 6 som är en äkta förening som äger marken. Mycket populär förening med exceptionella faciliteter och bekvämligheter. Föreningen består av adresserna Uggelviksgatan 8 - 12 samt Danderydsgatan 23 - 27 och består av 77 bostadsrätter, tre restauranger och en unik serviceyta med bemannad lounge samt ett varmgarage.

Föreningens medlemmar har tillgång till en fantastisk lounge om hela 350 kvm med både festlokal och fullt utrustat kök, gym, konferensrum och gästrum. Utöver det ansluter loungen till en stor terrass om 200 kvm. I loungen tas du omhand av Brf Sädesärlans egna värdinna som erbjuder all tänkbar service och mycket ingår redan i avgiften för lägenheten; som exempelvis semesterpassning av bostaden, enklare matinköp, post- och pakethantering. Boende kan via värdinnan även köpa till extra tjänster utöver det som redan ingår i boendet, såsom städhjälp, hantverkare, boka personlig tränare, däckbyte etc.

Fastighet

Föreningens fastighet är i mycket gott skick och stod klart för inflyttning 2014. I huset finns utöver den ovan nämna loungen med gym, festlokal och gästrum ett garage med 44 platser som nås från trapphusets hiss samt ett cykelrum.

Inga stora åtgärder planeras på fastigheten.

Läs mer
Ansvarig Mäklare Daniel Levin +46 (0)700 92 45 48
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Daniel Levin