Döbelnsgatan 40, 3 tr 4 rum & kök, 125 Kvm

Se alla bilder
Låt oss värdera
ditt hem kostnadsfritt
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Pris Pris på förfrågan
Boarea 125 kvm
Rum 4 rum och kök
Avgift 3 161 kr/mån
Våning 3 av 4
Ägandeform:
Andel i bostadsförening - Lägenhet
Område:
Vasastan
Boarea:
125 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
4 rum och kök
Gästtoalett:
Ja
Lägenhetsnr:
8
Lägenhetsnr LMV:
1302
Byggnadsår:
1902
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
Eldstad:
Möjlig kakelugn
Våning:
3 av 4
Hiss:
Ja
Tv- internetutbud:
Com hem
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
3 161 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, TV, Bredband
Andelstal, förening:
5.28 %
Förening:
Bf Döbeln upa
Org.nr:
702000-4086
Interiör

Fantastisk fin sekelskiftes-4:a om hela 125 kvm på tredje våningen med alla rätt. Bostaden är fylld av vackra originaldetaljer såsom generös takhöjd, stuckaturer i original, speglade fönsternischer, stora pardörrar och välvda fönsterpartier med mycket ljusinsläpp. Fiskbensparkett i samtliga rum. Nyligen tätad rökkanal som möjliggör för en kakelugn eller eldstad i vardagsrummet. Genomgående planlösning från gata till gård på högt, fritt och lugnt läge med enkelriktade gator utanför. Det stora sällskapsrummet ligger i fil med köket och skapar den perfekta sociala planlösningen. Stort kök med full maskinell utrustning samt vinkyl, ismaskin och en rejäl matplats för stora sällskap. Idag erbjuds tre sovrum men möjlighet finns att skapa en 5:a och få till fyra sovrum. Balkong mot den lugna och tysta innergården med trevlig utsikt över takåsarna. Fullt utrustat badrum samt gäst-wc.

Föreningen är mycket stabil och har en god ekonomi, låg belåning och en fastighet i toppskick.

Här på Döbelnsgatan 40 bor ni på ett av Vasastans mest eftertraktade lägen med promenadavstånd både till Odenplan, Vasaparken samt Stureplan och finanskvarteren. Här i området finns allt man kan önska sig både till vardag och helg. Det kryllar av trevliga restauranger och kaféer i området. Flertalet olika matbutiker, apotek och gym finns alldeles runt hörnet. Mycket bra kommunikationer med både tunnelbana från Rådmansgatan eller Odenplan, pendeln från Odenplan eller Östra stationen samt flera olika busslinjer.

Varmt välkommen på visning!

Förening

Bf Döbeln upa är en äkta bostadsförening som bildades redan 1920 och förvärvade fastigheten 1921. Föreningen äger marken och består av 21 lägenheter samt 2 lokaler med hyresrätt. Ekonomin i föreningen är mycket god och har till nyligen varit helt skuldfri. Efter fasadrenoveringen 2019 har föreningen nu ett mindre lån på 1,7mkr (endast 718 kr/kvm).

Det finns inga planer på att ändra avgifterna.

För mer info: www.bfdobeln.se

Fastighet

Fastigheten byggdes 1902 och är i mycket gott skick. Utöver bostäder och lokaler finns även tvättstuga i källare, förråd till lägenheterna och cykelrum i källaren samt innergård med utemöbler och grill.

Utförda renoveringar på fastigheten:
1996 - stambyte, elstigar
2013 - stamspolning, underhåll av hiss
2015 - målning av tak
2019 - fasad, fönster, ventilation i lokaler, reparation av muren på gården

Inga större underhåll finns planerade.

Läs mer
Ansvarig Mäklare Daniel Levin +46 (0)700 92 45 48
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Daniel Levin