Döbelnsgatan 71A 2 rum och kök, 57 Kvm 6 800 000 kr

Se alla bilder
Pris 6 800 000 kr
Boarea 57 Kvm
Rum 2 rum och kök
Pris/kvm 119 298 kr
Avgift 2 661 kr/mån
Våning 1
Visning Kontakta oss
Ägandeform:
Andel i bostadsförening - Lägenhet
Område:
Vasastan
Boarea:
57 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
2 rum och kök
Lägenhetsnr:
1101a
Lägenhetsnr LMV:
1101
Byggnadsår:
1905
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
Våning:
1
Hiss:
Nej
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Allmänt skick:
Gott
Avgift:
2 661 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, VA, kabel-tv (basutbud)
Ingår ej i avgiften:
Balkongavgift (2% av prisbasbelopp, fn 81kr)
Andelstal, förening:
0.0331 %
Andelstal, ägande:
0.0331 %
Driftskostnad El:
150 kr/mån
1800 kr/år
Driftskostnad Försäkring:
150 kr/mån
1800 kr/år
Driftskostnad Gas:
300 kr/mån
3600 kr/år
Driftskostnader totalt:
600 kr/mån
Driftskostnader kommentar:
Schablonberäknad
Förening:
BF Sandberget u.p.a.
Org.nr:
702001-8805
Interiör

Varmt välkomna till denna underbara sekelskiftestvåa med balkong på absolut bästa adress i hjärtat av Vasastan, rofyllt belägen mot lugn innergård. Ett drömhem med vackert burspråk som präglas av detaljer från sekelskiftet så som pardörrar, stuckatur, takrosetter, speglade fönsternischer och dörrar, generös takhöjd och genomgående brädgolv. En bostad med otroligt gott om förvaring som även kan göras om till en trea! Välskött föreningen med god ekonomi som äger marken.

Ljus och välkomnande hall med plats för avhängning. I anslutning till hallen nås badrummet och en klädkammare. Båda bakom vackra speglade dörrar i en grå kulör som går ton i ton med resterande snickerier i bostaden. Badrummet är inrett med kakel på väggar samt klinkers i grå kulör på golv. Utrustat med golvvärme, dusch, WC, kommod med förvaring, spegel samt uppvärmd handdukstork.

Ett stilrent och klassiskt kök i vitt utförande med bra arbetsyta och gott om förvaring. Stänkskydd i vitt kakel som går upp till tak. Köket är utrustat med gasspis och ugn från Smeg, köksfläkt, micro, diskho, integrerad kyl/frys och diskmaskin. Ett stort fönster skänker köket med ljus.

Vardagsrum med ett fantastiskt burspråk och två fönster i fil. Vackra sekelskiftesdetaljer så som pardörrar, stuckatur, takrosett, speglade fönsternischer och dörrar. Generös takhöjd och ljust laserade brädgolv som är genomgående för hela bostaden. I anslutning till vardagsrummet finns bostadens bibliotek. Öppna möbleringsmöjligheter med plats för soffgrupp, soffbord, tv-möbel, matplats, kontor samt annan inredning som önskas.

Bakom vackert speglade pardörrar nås bostadens mycket rogivande sovrum mot den lugna gården. Glasade pardörrar ut till balkongen skapar ett underbart ljusinsläpp. Mycket bra förvaring genom tre klädkammare samt två ytterligare garderober. Sovrummet kan med enkelhet möbleras med dubbelsäng, nattduksbord samt annan önskvärd möblering.

Genom glasade pardörrar nås en rymlig och mysig balkong mot föreningens rofyllda innergård. Här finns gott om plats för utemöbler och planteringar.

Förening

BF Sandberget u.p.a. är en äkta bostadsförening som bildades 1918. Föreningen äger fastigheten Kv Sandberget 10 och består av 18 lägenheter med andel i bostadsförening och fem lokaler med hyresrätt.

Gemensamma utrymmen, innergård med cykelställ, separat barnvagnsentré utan trappor. Barnvagnsförråd och cykelförråd i gårdsplan. Föreningslokal i källaren. Tvättstuga belägen i den nyrenoverade källaren med två tvättmaskiner, två torktumlare och torkskåp.


Föreningen har anslutning för kabel-tv och bredband via ComHem. Fiber från Bahnhof (hastighet 10 000/ 10 000) separat indragen i lägenheten.

Föreningen godkänner delat ägande, minsta ägarandel är ej specificerat. Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare.

Alternativa planlösningar måste undersökas och godkännas av styrelsen.

Fastighet

Genomförda renoveringar

1980tal - Stambyte

2008 - Installation automatiska dörröppnare. Hissreparation.

2012 - Renovering tvättstuga med nya maskiner. Renovering av källare och föreningslokal. Nya källarförråd med galler, nytt gårdsbjälklag och markanläggning

2013 - Fönsterrenovering

2014 - Värmeanläggning & målning av tak

2015 - Byte av köksstammar och elstigar i gårdshuset

2016 - Stambyte under damfrisering, byte vattenledningsrör i restaurang, vattenmätare flyttad till tvättstugan och ny vattenanslutning i gatan

2017 - Stamspolning av köksavloppen i gathuset. Golvläggning hos damfriseringen, tömning av pumpgrop + byte av pump. Åtgärd översvämning i innertak hos Campoloro

2019 - Stambyte under restaurang. Fönsterrenovering mot gården i gatuhus. Åtgärd vattenskada mellan lgh 18 och 10. Byte pump för dagvattenbrunn. Målning av fönster mot gata i vindsvåningarna

2020 - Renovering rabatt på innegården.

Planerande renoveringar

2021/2022 - Begränsad renovering av järnbalkonger mot gatan.

Läs mer
Ansvarig Mäklare Sofia Elfsson da Costa +46 (0)705 51 32 10
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Sofia Elfsson da Costa