Erik Dahlbergsgatan 19

2

 rum och kök, 

72 kvm

5 950 000

 kr

/bud

Pris

5 950 000 kr

Boarea

72 kvm

Rum

2

 rum och kök

Pris/Kvm
82 639 kr
Avgift

0 kr/mån

Våning

Entréplan

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Nedre Gärdet
Församling:
Oscar
Boarea:
72 Kvm (Enligt föreningens information)

Lägenheten står registrerad som 36 kvm boarea + 36 kvm biarea.

Rum:
2 rum och kök
Lägenhetsnr:
01006
Lägenhetsnr LMV:
1006
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
2016
Förråd:
Källarförråd
Våning:
Entréplan
Hiss:
Ja
Tv- internetutbud:
Fiber
Avgift:
0 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten
Andelstal, förening:
10.78 %
Förening:
Biograf Paraden
Org.nr:
769631-1476
Interiör

-Avgiftsfri- Alldeles invid Valhallavägen med Nedre Gärdets mest attraktiva läge ges möjlighet att förvärva denna avgiftsfria och unika lägenhet med townhouse-känsla om en totalyta av 72 kvadratmeter. Glommen & Lindbergs har signerat detta projekt "Paraden" som är beläget i historisk fastighet där visionen om att skapa paradvåningar i mindre format präglat utformningen. Lägenheten är fördelad på två våningsplan med tilltagna sällskapsytor i öppen planlösning med påkostad interiör, två mindre uteplatser i ljusgård samt dubbla badrum. Glommen & Lindberg har valt att här framhäva 30-talets sparsmakade och balanserade formspråk och förvalta den svunna tid då biograf huserade här.

Välkomnande hall med generös yta och anslutning till badrum leder vidare in till sällskapsdel och kök i öppen planlösning med fint ljusflöde från tre tilltagna fönster mot gatan samt från möblerbar ljusgård. Sällskapsrummet ger plats för soffgrupp med tillhörande möblemang samt matplats åt 8-10 personer som ger en naturlig övergång till kök. Köket går i en jordnära känsla i varmt träslag på luckor som ramas in av grå bänkskiva och integrerad kyl/frys i samma kulör samt mässingsdetaljer i form av skiva på vägg och blandare. Maskinellt utrustat med kyl/frys, ugn, diskmaskin från SMEG.

En trappa ned leds du vidare till lägenhetens andra sällskapsdel med plats för soffgrupp och möblemang i delvis öppen planlösning till det rogivande och generösa sovrummet. Här ges ljusinsläpp från två håll via ljusgården som även här går att möblera. Längs vägg löper rymlig garderob med stilfulla grå fronter. Badrummen på båda våningsplanen går i enhetligt utförande med svart klinker på golv och naturfärgad sten på vägg. Badrummet på nedervåningen har ett fristående badkar med dusch i mässing medans badrummet på ovanvåningen får dusch med blandare i mässing samt kombinerad tvättmaskin. Båda badrummen har handfat med svart kommod, spegelskåp, vägghängd WC-stol samt golvvärme.

Förening

Brf Biograf Paraden är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten under 2016 efter en total ombyggnation genomförd av Glommen & Lindberg som skapade projektet "Paraden" med vision om att skapa paradvåningar i mindre format. Föreningen upplåter 12 bostadsrätter om en total lägenhetsyta om 438 kvm samt 230 kvm biyta samt en lokal om 328 kvm. Lägenheten är avgiftsfri där värme och vatten ingår dock obligatoriskt tillägg för bredband och telefoni som tillkommer med 238 kr/månad.

Lägenheten disponerar ett källarförråd.

Fastighet

Fastigheten stod färdigställd under 1932 som ritades av arkitekt Björn Hedvall som under 1920-talet specialiserat sig på att rita biografer vilket även var det som huserade i gatuplan i denna historiska fastighet. Framgent finns inga planerade renoveringar och underhållsarbeten.

Läs mer

Ansvarig mäklare

Niclas
Behrer

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy