Erik Dahlbergsgatan 41, 3 tr

2

 rum och kök, 

49 kvm

Pris

Pris på förfrågan

Boarea

49 kvm

Rum

2

 rum och kök

Pris/Kvm
Avgift

2 710 kr/mån

Våning

3

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Gärdet
Boarea:
49 Kvm
Rum:
2 rum och kök
Lägenhetsnr:
0304
Lägenhetsnr LMV:
1304
Byggnadsår:
1941
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
Våning:
3
Hiss:
Ja
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
2 710 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband
Andelstal, förening:
0.8602 %
Förening:
Brf Vida Gärdet
Org.nr:
769613-7475
Interiör

Ljus och härlig 2:a med stor och solig balkong. Med stora fönsterpartier och öppen planlösning erbjuds här ett ständigt inbjudande hem med fri utsikt mot Tessinparken. Fin fiskbensparkett och vitmålade väggar i samtliga rum. Stort och fullt utrustat kök med stor matplats i anslutning till ett rymligt vardagsrum med utgång till balkongen. Väl avskild sovalkov samt ett stort badrum med golvvärme samt både tvättmaskin och torktumlare. Välkommen till denna optimalt planerade bostad på ett av Gärdets absolut bästa lägen.

Här på Erik Dahlbergsgatan 41 bor du på ett riktigt bra läge intill Tessinparken. På kort avstånd finns Fältöverstens och Karlaplans gedigna utbud med matbutiker, shopping, frisörer, apotek och Systembolag m.m. Mycket goda kommunikationer med både buss och tunnelbana på kort promenadavstånd. Gärdets fina grönområden och natur ligger alldeles utanför porten.

Välkommen på visning!

Förening

Brf Vida Gärdet är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som bildades 2006 och upplåter 103 lägenheter med bostadsrätt, innehar 3 hyresrätter samt 4 lokaler med hyresrätt. Den totala lägenhetsytan uppgår till 5.869 kvm. Fastigheten byggdes 1941 och sträcker sig mellan två huskroppar. Kabel-TV och bredband levereras via ComHem och AllTele. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp. Delat ägande godkänns förutsatt att den som skall bo i lägenheten äger minst 50%.

Föreningen har i dagsläget inga beslutade avgiftsförändringar.

Till lägenhetens nyttjas källarförråd. Möjlighet finns även till att hyra extraförråd.

Fastighet

Fastigheten byggdes 1941 och en omfattande renovering av hela huset gjordes 1993. På föreningens fina fastighet finns en trevlig innergård, gemensam tvättstuga samt förråd i källaren.

Utförda renoverigar i urval:
1993 - Stambyte och elstammar 3-fas
2010 - Trädgårdsrenovering
2011 - balkonger, stenramp i entré
2015 - OVK, tvättstuga nya maskiner
2018 - Fönsterrenovering, hissrenovering

Inga beslutade kommande omfattande renoveringar de närmsta åren.

Läs mer

Ansvarig mäklare

Daniel
Levin

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy