Eriksbergsgatan 26 2 rum & kök, 54 Kvm 4 895 000 kr/Accepterat pris

Se alla bilder
Pris 4 895 000 kr
Boarea 54 kvm
Rum 2 rum och kök
Pris/kvm 90 648 kr
Avgift 2 527 kr/mån
Våning -1
Visning Kontakta oss
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Församling:
Engelbrekt
Boarea:
54 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
2 rum och kök
Lägenhetsnr:
2
Lägenhetsnr LMV:
0902
Byggnadsår:
1924
Förråd:
Källarförråd
Våning:
-1
Hiss:
Ja
Avgift:
2 527 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten
Andelstal, avgift:
4,77 % %
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
71
Energiprestanda:
71 kWh/Kvm och år
Registrerad:
2020-09-14
Driftskostnad El:
200 kr/mån
2 400 kr/år
Driftskostnad Försäkring:
219 kr/mån
2 628 kr/år
Driftskostnader totalt:
419 kr/mån
Förening:
Brf Furan 7
Org.nr:
769603-9762
Interiör

Bostaden presenteras med ett accepterat pris. Kontakta mäklare för bokad visning!

Nu saluförs detta unika hem om två rum och kök på eftersökta Eriksbergsgatan! Bostaden är belägen lugnt till mot stängd innergård och ingiver en ”villa-känsla” med direkt utgång till föreningens lummiga gård. Till lägenheten finns en egen bastu!

Välkomnande hall som leder direkt in till det stora och luftiga vardagsrummet. Rummet inrymmer såväl ett större möblemang av vardagsmöbler som såväl en separat matplats. Genomgående slipat och betsat golv möter ljus vägg- och takfärg. Från matplatsen finns pardörrar som leder ut till föreningens innergård. Föreningens fantastiska innergård är stängd mellan andra innergårdar och upplevs som lummig med mycket grönska. Här kan du avnjuta en morgonkaffe eller varför inte en grillad middag. Lägenhetens kök är välplanerat och inrymmer spis, ugn, fläkt, diskmaskin, kyl/frys samt kombinerad tvätt och torkmaskin. Gott om förvaringsmöjligheter, som även går att utöka med överskåp för den som vill. Lugnt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring runt sängen. Helkaklat badrum som också erbjuder en bastu! Perfekt att nyttja under det kallare halvåret!

Säkerhetsdörr finns installerat till lägenheten. Till lägenheten finns tvättstuga och källarförråd inom bekvämlighetsavstånd om cirka 10 meter från lägenheten.

Här bor du i Östermalms anrika och lugna kvarter med närheten till stadens puls runt Stureplan. Humlegården grönskar alldeles invid och är en utmärkt genväg för den som vill nå Humlegårdskvarten och Östermalmstorg. Runt hörnet finns allas favorit Café Saturnus och en kort promenad bort finner vi omåttligt populära Un Poco som blivit Östermalmarens kära italienare. I närheten finner du Sats Spårvagnshallarna som är en av de största anläggningarna i Stockholm. För att nämna några fler kvartersfavoriter finner vi även Petit Marché, OMAKA, Mr Cake och nyöppnade Joel på Runebergsgatan.

Fastighet

Utfört underhåll i urval;

Stambyte gjordes ca år 2000 -2001.

Tak har kontrollerats med jämna mellan rum. Någon renovering har inte ansetts nödvändig.

Fasaden har inte ansetts ha behov av renovering.

Fönster målades 2018 – 2019.

Bergvärme installerades 2016

I övrigt följer föreningen en underhållsplan. Diskussioner har förts om att utföra en takomläggning där allt pekar på att föreningen kör igång på senhöst eller till våren med denna renovering. Föreningen kommer då att ansöka om ett lån om cirka 3 mkr och räknar med att höja avgifterna med cirka 25 % för att klara räntorna (avstämt med styrelsen, 22/8-23).

Förening

Brf Furan 7 är en välskött, äkta förening som består av 9 lägenheter upplåtna med bostadsrätt.

Gemensamma utrymmen består av cykel/soprum, tvättstuga på samma våning som bostaden och en gemensam lummig gård.

Läs mer
Ansvarig Mäklare Caroline Lundin +46 (0)734 97 47 07
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Caroline Lundin