Eriksbergsgatan 28

2

 rum och kök, 

55 kvm

4 995 000

 kr

Budgivning pågår

Högsta bud
4 995 000 SEK
Budhistorik
  • 14 995 000 SEKBudgivare 12020-11-30 21:38
Pris

4 995 000 kr

Boarea

55 kvm

Rum

2

 rum och kök

Pris/Kvm
90 818 kr
Avgift

3 445 kr/mån

Våning

BV av 4

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Församling:
Engelbrekt
Boarea:
55 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
2 rum och kök
Lägenhetsnr LMV:
1001
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1929
Förråd:
Ett på vinden och ett på nedre våningen
Våning:
BV av 4
Hiss:
Ja
Avgift:
3 445 kr/mån
Ingår i avgiften:
värme, vatten
Andelstal, förening:
6.379 %
Energistatus:
Ej utförd
DRIFTSKOSTNAD El:
150 kr/mån
1800 kr/år
DRIFTSKOSTNAD Försäkring:
150 kr/mån
1800 kr/år
Driftskostnader totalt:
300 kr/mån
Driftskostnader kommentar:
Schablonberäknad
Förening:
Brf Furan nr 8
Org.nr:
716418-0288
Interiör

Nu saluförs denna trivsamma tvåa på eftertraktad adress. Belägen på lugna delen av Eriksbergsgatan, finner vi denna väldisponerade lägenhet med smakfulla materialval och smarta lösningar. Här bor ni i en liten förening om endast 5 st lägenheter vilket ger en familjär känsla. Till förfogande finns såväl en grönskande innegård med möblemang, gym i källaren samt pool och ett stort vindsförråd.

Välkomnande hall med plats för avhängning och gott om förvaring i platsbyggda garderober. Smakfullt och påkostat kök som är fullt maskinellt utrustat med ugn, spishäll, diskmaskin, kyl samt frys. Här finns gott om arbetsytor och ett högskåp för extra förvaring. Invid det stora fönster finns även plats för ett mindre matbord. Vidare finner vi ett härligt vardagsrum med ett gott ljusinsläpp och plats att möblera med matsalsbord, soffa och TV-möbel. Separat sovrum med platsbyggda garderober och plats för en liten arbetsplats för hemmakontoret. Helkaklat badrum/WC med dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Detta är en genomgående trivsam lägenhet belägen på lugn adress i en otroligt välskött förening med alla bekvämligheter i huset och i kvarteret.

Sommartid kan den grönskande innegården nyttjas för att äta svala frukostar och sena middagar. Det finns även ett tilltaget gym för husets medlemmar, där man kan träna med maskiner, vikter eller ta en simtur i poolen.

Här bor du i Östermalms anrika och lugna kvarter med närheten till stadens puls runt Stureplan. Humlegården grönskar alldeles invid och är en utmärkt genväg för den som vill nå Humlegårdskvarten och Östermalmstorg. Runt hörnet finns allas favorit Café Saturnus och en kort promenad bort finner vi omåttligt populära Un Poco som blivit Östermalmarens kära italienare. I närheten finner du SATS Spårvagnshallarna som är en av de största anläggningarna i Stockholm.

Förening

Föreningen är en äkta förening som äger marken och består av 5 lägenheter. Föreningen registrerades 1983. Juridisk person accepteras ej. Delat ägande är ok.

I dagsläget finns inga beslutade avgiftsförändringar. (Kontrollerat med styrelse 2020-11-18)

Lån per kvm uppgick år 2019 till ca 3 854 kr.

Månadsavgiften är inklusive värme och vatten, en obligatorisk poolavgift tillkommer om ca 1000 kr/mån samt en avgift för bredband och Kabel-Tv via Bahnhof ca 180 kr/mån.

TV via Com Hem, Internet levereras via fiber, leverantör för fiber är Banhof.

Föreningen tar inte ut någon överlåtelseavgift eller pantsättningsavgift.

Fastighet

Nyligen renoverades fasad mot gata och gård och lagt om koppartaket. Föreningen renoverade 2005 fasad, tak samt balkonger. Stammar har bytts löpande i samband med badrumsrenoveringar. Föreningen ser i nuläget inget behov till ett stambyte i fastigheten och inga andra aktuella renoveringar planerade för närvarande. (Kontrollerat med styrelsen 2020-11-18)

En gemensam tvättstuga finns i huset samt gym med poolrum. Det finns även en uteplats som disponeras gemensamt av medlemmarna.

Det finns två garageplatser i huset som tillhör två av lägenheterna. Det finns därmed ingen kö. I området gäller boendeparkering enligt Stockholm Stad.

Läs mer

Ansvarig mäklare

Linnéa
Lindblad

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy