Falugatan 14

2

 rum och kök, 

49 kvm

4 495 000

 kr

/bud

Pris

4 495 000 kr

Boarea

49 kvm

Rum

2

 rum och kök

Pris/Kvm
91 735 kr
Avgift

2 451 kr/mån

Våning

1 av 3

Visning
söndag 16 augusti
16:10–16:50
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Vasastan
Boarea:
49 Kvm (Enligt föreningens information)

Lägenheten står registrerad som ett rum och kök enligt lägenhetsregister.

Rum:
2 rum och kök
Varav sovrum:
1
Lägenhetsnr:
103
Lägenhetsnr LMV:
1104
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1925
Förråd:
Källarförråd
Våning:
1 av 3
Hiss:
Nej
Avgift:
2 451 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Kabel-TV, bredband
Andelstal, förening:
0.80992 %
Andelstal, ägande:
0.81107 %
DRIFTSKOSTNAD El:
350 kr/mån
4 200 kr/år
DRIFTSKOSTNAD Försäkring:
208 kr/mån
2 500 kr/år
Driftskostnader totalt:
558 kr/mån
Driftskostnader kommentar:
Driftskostnad är individuell och kan variera beroende på levnadsstil och konsumtion.
Förening:
Brf Verdandi 42
Org.nr:
702002-5099
Interiör

Äntligen saluförs Falugatan 14 belägen på eftertraktad adress på ett av Vasastans mysigaste lägen! Lägenheten är smakfullt renoverad med exklusiva materialval i kombination med industriell karaktär som går i perfekt balans med byggåret 20-tal. Varmt välkomna till denna bostad i perfektion!

Bakom betryggande dörr möts vi av en icke tidigare skådad vy, en fantastisk hall med platsbyggd förvaring som sedan öppnar upp mot vardagsrummet. Det första man tillåts göra är att sätta på belysningen via påkostade strömbrytare från Buster & Punch som är genomgående i hela lägenheten. Majoriteten av bostadens belysning går att fjärrstyra via appen "Hue".

Denna slipade diamant är utrustat med ett fantastiskt kök från HTH med vitvaror från Siemens, bänkskiva i dekton, "marmor" från Bricmate. Självklart utrustat med all önskvärd maskinell utrustning, inklusive kombinerad tvättmaskin/torktumlare och diskmaskin. Köket är socialt placerat i öppen planlösning mot vardagsrum som ger utrymme åt såväl stor matgrupp som fullt möblerad soffgrupp.

Sovrummet skiljs av via rejäla industridörrar med klarglas i spröjs, allt för att bevara rymden och låta ljusflödet strömma fritt. Här ges plats åt både dubbelsäng som nattduksbord och mindre möblemang. I anslutning till sovrummet finns en inredd klädkammare som tar hand om förvaringsbehovet med automatisk belysning som tänds och släcks per automatik.

Hemmets badrum är placerat i hallen och fint renoverat. Utrustat med handfat, dusch, wc, spegel samt givetvis golvvärme.

I omnejd har du Stockholms populäraste brunchställen och Rörstrandsgatans härliga utbud av restauranger. Vill du motionera gör du det gärna i Hagaparken eller Vasaparken. Närhet till både bussar, Sankt Eriksplans tunnelbana samt pendeln från Odenplan. Varmt välkommen att bo riktigt bra!

Förening

Brf Verdani 42 är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som bildades 1925 och äger och förvaltar fastigheterna Verdani 42 samt Sigyn 30 i Röda bergen med åtta trapphusadresser. Föreningen upplåter 117 stycken lägenheter med bostadsrätt om en total lägenhetsyta av 5.937 kvadratmeter. I avgiften ingår vatten, fjärrvärme, kabel-TV via ComHem (basutbud) samt bredband 100 Mbit via Bredbandsbolaget.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1 % av årets basbelopp per pant. Överlåtelsebesiktning sker i samband med köpet som debiteras av köparen om en kostnad av 3000 kr. Juridisk person accepteras ej medlemskap.

Fastighet

Föreningens vackra fastigheter stod färdigställda år 1925 och har från Stockholms stadsmuseeum fått den högsta klassificering som är blå över kulturhistoriskt värdefull betydelse. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;

1987/1994 - Byte av samtliga rörstammar och samtidig renovering av alla badrum samt renovering av fasader, tak
1995 - Byte av samtliga elstammar
1996 - Fönsterrenovering
2008 - Renovering och målning av samtliga fasader samt översyn av tak och utvändig målning av fönster
2013 - Utbyte på föreningens bekostnad av samtliga lägenhetsdörrar mot säkerhetsdörrar samt renovering av alla trapphus och installation av postboxar

Föreningens medlemmar disponerar gemensamt två välskötta innergårdar försedda med trädgårdsmöbler och ett flertal grillar. Två tvättstugor med sammanlagt sju tvättmaskiner, tre torktumlare, tre torkskåp, två torkrum och två manglar. Två soprum samt två cykelrum. Vid överlåtelse sker en överlåtelsebesiktning som bekostas av köparen (3tkr).

Läs mer

Ansvarig mäklare

Martin
Sjöman

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy