Frejgatan 17, 4 tr 3 rum och kök, 70 Kvm 7 995 000 kr/bud

Se alla bilder
Pris 7 995 000 kr
Boarea 70 Kvm
Rum 3 rum och kök
Pris/kvm 114 214 kr
Avgift 3 558 kr/mån
Våning 4 av 4
Visning
sön 2/10, 14:00–14:30Välkommen på visning!
Ägandeform:
Andel i bostadsförening - Lägenhet
Område:
Vasastan
Boarea:
70 Kvm
Rum:
3 rum och kök
Lägenhetsnr:
42
Lägenhetsnr LMV:
1401
Byggnadsår:
1884
Balkong:
Balkong i söder
Förråd:
Källarförråd
Eldstad:
Kakelugn
Våning:
4 av 4
Hiss:
Nej
Tv- internetutbud:
Tele2 / Ownit
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
3 558 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Bredband, Tv
Andelstal, förening:
3..35034 %
Förening:
Bf Birger Jarl upa
Org.nr:
702000-1728
Interiör

Exceptionellt välplanerad 3:a högst upp i huset med balkong i söderläge och fungerande kakelugn. Bästa tänkbara planlösning med stora öppna ytor mellan kök och vardagsrum, utgång till balkongen från köket samt genomgående planlösning från gata till gård. Fina renoveringar med smakfulla material och färger. Generös takhöjd, stora ljusinsläpp och mycket gott om förvaringsutrymmen.

Välkomnande entré med ny säkerhetsdörr samt rymlig hall med gott om utrymme för ytterkläder och skor. I hallen finns även en stor klädkammare med mycket gott om förvaringsutrymmen. Det finns möjlighet till ytterligare en entré via klädkammaren.
Nyligen renoverat kök i smakfull design med ljusgrå skåpsluckor och gott om förvaringsutrymmen. Fullt utrustat med spis, riktig fläkt från Fjäråskåpan, ugn, kyl/frys samt integrerad diskmaskin. Trevlig och social köksö som vetter ut mot matplats och vardagsrum.
Härlig balkong i söder med utgång från köket. Här erbjuds många fina soltimmar från morgon till sen eftermiddag. Högt och fritt läge och med fin utsikt mellan innergårdarna och takåsarna.
Vardagsrummet är rymligt och här ryms en rejäl matplats samt stor sittgrupp intill den fungerande kakelugnen. Stora fina fönsterpartier gör rummet ständigt ljust och inbjudande.
Två bra sovrum varav det ena är ett perfekt master bedroom med plats för dubbelsäng, byrå och sängmöbler. Här finns även en stor garderobsvägg. Det mindre sovrummet har gott om plats för skrivbord och säng samt ytterligare förvaring.
Badrum i hallen utanför sovrummen. Helkaklat och utrustat med takdusch, handfat, toalett, högskåp samt tvättmaskin.

Här på Frejgatan 17 bor man på ett fint läge i trevliga Sibirien. I gränslandet mellan Vasastan och Östermalm har man allt som båda stadsdelarna kan erbjuda på kort avstånd. Trevligt promenadavstånd till fina Hagaparken och Brunnsviken.

Välkommen på visning!

Förening

Bf Birger Jarl upa är en äkta bostadsförening som bildades redan 1905. Föreningen består av 42 lägenheter och 3 lokaler med hyresrätt. Förenigen har en stabil ekonomi och äger marken.

Fastighet

Vacker sekelskiftesfastighet i hörnet av Frejgatan / Birger Jarlsgatan som byggdes redan 1884. Väl omhändertagen fastighet i gott skick. I huset finns förråd till lägenheterna samt pingisrum i källaren, barnvagnsförråd och cykelställ på gården. En mycket fin och grönskande innergård med stor terrass och pergola med utemöbler, grill och trevliga frukttträd.

Utförda renoveringar:
2022 - Trapphus
2020 - Bygge av barnvagnsförråd, stamspolning
2016 - Fasad och tak mot gatan
2011 - Omfattande renovering av källaren och innergården
2010 - Stamspolning
2006 - Balkonger
2005 - Renovering av gårdsfasad
1999 - Stambyte, Renovering av tak, Byggnation av tre vindsvåningar, Ommålning av trapphus

Läs mer
Ansvarig Mäklare Daniel Levin +46 (0)700 92 45 48
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Daniel Levin