Frejgatan 21 3 rum och kök, 77 Kvm 7 500 000 kr

Se alla bilder
Pris 7 500 000 kr
Boarea 77 Kvm
Rum 3 rum och kök
Pris/kvm 97 403 kr
Avgift 2 629 kr/mån
Våning 1
Visning Kontakta oss
Ägandeform:
Andel i bostadsförening - Lägenhet
Område:
Vasastan
Församling:
S:t Johannes
Boarea:
77 Kvm (Enligt uppmätning)
Rum:
3 rum och kök
Varav sovrum:
1
Badrum:
1
Lägenhetsnr:
01026
Lägenhetsnr LMV:
1102
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Förråd:
Källarförråd
Våning:
1
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
2 629 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Kabel-TV, bredband, Hushållsel
Andelstal, förening:
4.250000 %
Driftskostnad Försäkring:
183 kr/mån
2200 kr/år
Driftskostnader totalt:
183 kr/mån
Förening:
Bf Rosengården upa
Org.nr:
702001-8136
Interiör

MÖJLIG 3:a! Välkommen till otroligt trevlig lägenhet belägen i en utav Vasastans vackraste hörnfastigheter anno 1884, ett stenkast från såväl promenadstråken i Hagaparken och restaurangutbudet på Roslagsgatan. Flera möjligheter finns att göra om denna pärla till en 3:a, se alternativ planskiss för förslag. Här finns gott om bevarad sekelskiftescharm så som vackra välvda fönster, väl tilltagen takhöjd, serveringsskåp, speglade fönsternischer och pardörrar. Mycket trevlig förening med god ekonomi som äger marken och där hushållselen ingår i månadsavgiften!

Välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring i form av garderobsvägg. Du möts direkt av det härliga ljusinsläppet i lägenheten och den fantastiska rymden som genomsyrar hela lägenheten.

I direkt anslutning till hallen finns köket. Ett väl tilltaget kök med plats för köksbord. Köket är fullt utrustat med kyl och frys, ugn och spis. Här finns även vackra bevarade serveringsskåp.

Vardagsrummet är rymligt och bjuder på vacker ljusinsläpp från de stora välvda fönsterna som vetter ut mot Frejgatan. Rummet är lättmöblerat och rymligt. Här finns gott om plats för soffgrupp och matgrupp om så önskas.

Rofyllt placerat längst in i lägenheten ligger sovrummet. Även detta rum är väl tilltaget, ljust och lättmöblerat. Här erbjuds gott om förvaring bakom gardrobsvägg som sträcker sig från golv till tak. Invid sovrummet ligger badrummet. Ett fräscht och helkaklat badrum med dusch, WC och handfat.

Förening

Bostadsföreningen Rosengården upa bildades 1917 och äger ett av Vasastans finaste hörnfastigheter från 1884 ritad av arkitekt Johan Arvid Vallin. Adressen är Frejgatan 21 och Roslagsgatan 32 och föreningen består av 31 lägenheter och 5 lokaler. Fastigheten stambyttes 1995.

Föreningen är idag i process med att avyttra råvinden och kommer i samband med det blandannat att renovera trapphusen, sätta in hissar och säkerhetsdörrar.

Gemensamma utrymmen är tvättstuga, cykelrum samt lugn innergård med utemöbler om sommarhalvåret. Till denna lägenhet ingår källarförråd.

Läs mer
Alternitv planskiss
Ansvarig Mäklare Sofia Elfsson da Costa +46 (0)705 51 32 10
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Sofia Elfsson da Costa