Frejgatan 54A, 3+4 tr. ö.g 2.5 rum och kök, 65 Kvm

Se alla bilder
Pris Pris på förfrågan
Boarea 65 Kvm
Rum 2.5 rum och kök
Pris/kvm
Avgift 3 213 kr/mån
Våning 3+4 tr
Visning Kontakta oss
Ägandeform:
Andel i bostadsförening - Lägenhet
Område:
Vasastan
Församling:
S:t Matteus
Boarea:
65 Kvm (Enligt uppmätning)
Biarea:
7 Kvm (Enligt uppmätning)

(61 kvm enligt föreningen)

Rum:
2.5 rum och kök
Lägenhetsnr:
021
Lägenhetsnr LMV:
1302
Byggnadsår:
1904
Balkong:
Balkong
Våning:
3+4 tr
Hiss:
Nej
Avgift:
3 213 kr/mån
Ingår i avgiften:
värme, vatten & bredband
Andelstal, förening:
4.25490 %
Andelstal, ägande:
4.38 %
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
156
Energiprestanda:
156 kWh/Kvm och år
Registrerad:
2018-11-08
Förening:
Bostadsföreningen nr 3 kvarteret Valkyrian u.p.a.
Org.nr:
702002-4647
Interiör

Arkitektritad vindsetagelägenhet om 72 kvm golvyta med bästa läget i Vasastan! Tre trappor upp i gårdshuset finner ni detta inspirerande och genomtänka hem. Bostaden går i industriell stil med trendiga materialval som trä, betong och sober färgsättning. Nyttjas idag som två rum och kök, men kan med enkelhet göras om till en trea för den som önskar. Lyxiga detaljer som tilltagen takhöjd, vindsbjälkar och generös balkong i soligt läge!

Välkomnande hall med direkta avhängningsmöjligheter i platsbyggda garderober. Invid hallen finns ett badrum i stilren jura kalksten på både golv och vägg. Badrummet är utrustat med toalett, tvättställ och takdusch. På nedervåningen möts vi av fantastiskt ljusinsläpp tack vare de två stora fönster och balkongdörrar i glas från golv till tak. Fina ljusa trägolv, vita väggar samt gråmålade snickerier. Rummet kan nyttjas som kök med matplats såväl även med utrymme för vardagsrumsmöbler. Stilrent platsbyggt kök med flyttbar köksö. Köket är utrustat med vinkyl, ugn, spis, fläkt, diskmaskin, kyl & frys. Från pardörrar nås balkongen mot gården. Generös och solig balkong med plats för trevligt möblemang.

Trappa i industristil tar oss upp till våning 4/vindsplanet. Allrum med plats för soffa och arbetsplats. Ytan går även att bygga om till ett separat extra-sovrum för den som önskar. Från allrummet finns ett loft med plats för säng när gästerna hälsar på. Bostadens sovrum ger en lyxig känsla som ett hotellrum. Plats för dubbelsäng, utrustat med inbyggd garderob, dusch samt ett mindre tvättställ. På motsatt sida sovrummet finns en toalett i samma stil med snygg inbyggd hyllnisch med glashyllor.

Perfekt belägen i Vasastan med direkt närhet till allt! Lugn och stilla gata direkt utanför porten med gångavstånd till Odenplan och Torsplans puls. Grönområden närmast hittar vi Vasaparken och generösa Hagaparken. Kvartersrestaurangerna man inte får missa är Lilla Ego, Tennstopet, Grus Grus och Främmat. Ica cirka 30 meter från porten. Välkommen!

Fastighet

Välskött fastighet med adress Frejgatan 54 och Frejgatan 54A. I gårdshuset finns en gemensam tvättstuga utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel. Trevlig innergård med utemöbler, cykelstället och grill på sommaren.

Utförda renoveringar i urval;

2001 – Stambyte och Elstambyte
2005 – Fönsterrenovering
2010 – Fasad och takrenovering
2011 – Installation av fibernät
2013 – Dränering och renovering av gård
2014 – Renovering av lokal
2015 – Byte fjärrvärmeanläggning och byggnation vindsvåningar gårdshus
2016 – Renovering av porten
2020 – Byte avloppstam gatuhusets källare, ventilbyte värmesystem

Pågående/kommande renoveringar:
Under hösten kommer trapphuset i gårdshuset att renoveras.
Föreningen följer en underhållsplan fram till 2030 och arbetar med mindre förbättringsåtgärder.

Förening

Bf nr 3 Kvarteret Valkyrian u.p.a är en äkta bostadsförening som består av 25 lägenheter med bostadsrätt samt en lokal med hyresrätt. Föreningen äger sin mark (ej tomträtt) och har en god ekonomi med belåningsgrad strax över 5000 kr/kvm (års 2020). Föreningen har löpande renoverat dess fastighet som nu är i mycket gott skick. Från och med juli kommer en avgiftshöjning om 3% att ske pga ränteläget/omvärlden.

Läs mer
Ansvarig Mäklare Caroline Lundin +46 (0)734 97 47 07
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Caroline Lundin