Frejgatan 57

3

 rum och kök, 

73 kvm

6 900 000

 kr

/bud

Pris

6 900 000 kr

Boarea

73 kvm

Rum

3

 rum och kök

Pris/Kvm
94 521 kr
Avgift

4 766 kr/mån

Våning

2

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Vasastan
Boarea:
73 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
3 rum och kök
Varav sovrum:
2
Badrum:
2
Gästtoalett:
Ja
Lägenhetsnr:
1717-00013
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1924
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd, ca 6-7 kvm
Våning:
2
Hiss:
Ja
Avgift:
4 766 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, balkong & fiber
Andelstal, förening:
2.89840 %
Andelstal, ägande:
2.80294 %
Energistatus:
Utförd
Registrerad:
2017-12-19
Förening:
Brf Nejlikan 12
Org.nr:
769612-9209
Interiör

Nu saluförs den här mycket trevliga 3 r.o.k. på eftertraktad adress i ett av Vasastans mysigaste lägen. Balkong i sydligt läge, bra planlösning och 20-tal i sin bästa form. Genomgående lägenhet med två stycken renoverade badrum och ett ljust fint kök. Lägenheten har trevliga attribut som en som en generös takhöjd och fiskbensparkett. Stora fönsterpartier skapar härligt ljus och den generösa balkongen ligger i fritt läge mot de vackra innergårdarna.

Optimalt planerat ljust kök utrustat med vinkyl, spishäll, fläkt samt trevligheter som hel kyl & frys och en diskmaskin. En fin fiskbensparkett på golvet samt spotlights i taket och ovanför arbetsbänken.

Nyligen renoverat badrum i sobra gråa toner. Badrummet har golvvärme, tvättmaskin, handdukstork, en takdusch samt kommod. Fina detaljer som platsbyggda hyllplan tillsammans med den vackra gråa stenen skapar tillsammans ett väldigt snyggt badrum. Detaljer som marmor och spotlights gör det komplett.

Spatiöst vardagsrum med fiskbensparkett och ljust målade väggar tillsammans med det stora fönsterpartier skapar ljus. Vardagsrummet går att disponera med matmöbel samt soffgrupp.

I anslutning till vardagsrummet ligger sovrummet med förvaringsutrymme i form av garderobsvägg. Rymligt med plast för dubbelsäng och arbetshörna.

Det andra sovrummet ligger rofyllt mot innergården och har flertalet platsbyggda garderober utöver den integrerade i från byggåret. Utgång till lägenhetens balkong nås genom två stycken pardörrar. Balkongen ligger i ett trevligt fritt läge med utsikt över föreningarnas fina innergårdar. Här får du sol hela eftermiddagen och kvällen.

Välkomnande hall med gäst-wc och hyllplan från byggåret.

Lägenheten ligger i en vacker 20-tals fastighet som är ett av våra trevligaste byggår även kallat tjugotalsklassicismen. I omnejd har de Vasastans populäraste brunch ställen som Greasy Spoon och italienaren L´Avventura. Vill du motionera gör du det gärna i Hagaparken och flertalet gym ligger i närheten.

Föreningen

Föreningen är en hörnfastighet belägen på Frejgatan 57 och Hagagatan 22. Den består av 39 bostadsrätter och 6 stycken hyreslokaler. Föreningen har senaste åren amorterat 4,8 miljoner kronor. Inga avgiftsförändringar finns planerade. För ytterliggare information se årsredovisningen eller kontakta Lovisa Hidesten.

Fastigheten

Vacker hörnfastighet anno 1920 med vackra detaljer från tjugotalsklassicismen. Utförda renoveringar är gården, fönster och föreningen har nyligen byggt balkonger. Kommande planerade renoveringar är trapphuset samt hisskorg.

Läs mer

Ansvarig mäklare

Lovisa
Hidesten

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy