Furusundsgatan 7

2

 rum och kök, 

42 kvm

Pris

Pris på förfrågan

Boarea

42 kvm

Rum

2

 rum och kök

Pris/Kvm
Avgift

3 041 kr/mån

Våning

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Gärdet
Församling:
Oscar
Boarea:
42 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
2 rum och kök
Lägenhetsnr:
01043
Balkong:
Balkong
Våning:
4
Hiss:
Ja
Avgift:
3 041 /mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, & bredband
Andelstal, förening:
2.411000
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
184
Energiprestanda:
184 kWh/Kvm och år
Registrerad:
2019-05-07
Förening:
Brf Hästkastanjen
Org.nr:
769619-2371
Interiör

Fantastisk 2:a med magisk utsikt saluförs nu på mysiga Gärdet! Lägenheten har attribut som balkong i sydvästligt läge som ger sol hela dagen, vinkyl och kolmårdsmarmor i hallen. Lägenhetens bästa attribut är utan tvekan utsikten som du får i samtliga rum. Vem vill inte stå i köket och diska med Stockholm framför sig genom fönstret utbredd som en tavla. Det här är lägenheten för dig som vill ha det lilla extra, fiber som ingår i avgiften och dessutom 3 min till tunnelbanan!

Välkomnande hall med garderober och kolmårdsmarmor. Stort härligt vardagsrum med plats för stor matmöbel. I vardagsrummet går det att möblera med både soffgrupp och matmöbel i modellen större. Från vardagsrummet når du balkongen, med Stockholms bästa utsikt! Här kan man sitta i solen från lunch till kväll och njuta av att kunna peka ut flera av Stockholms landmärken. Köket är maskinellt utrustat med spis, ugn, diskmaskin, vinkyl, kyl samt frys. Sovrummet är idag uppdelat i två rum men här kan du enkelt ta ner väggen om du så vill och får då plats med en dubbelsäng. Stambytt badrum med badkar, wc-sits och fönster.

Belägen på mysiga Furusundsgatan, med tunnelbana-nedgång (station: Gärdet) runt knuten på huset. Det finns en ICA-butik belägen 100 meter bort och ner för backen finns Gärdesfälten och härliga Djurgårdsvarvet. Kontakta mäklaren för mer information. Varmt välkommen att bo riktigt bra!

Förening

Fastigheten med 34 lägenheter på Furusundsgatan 7 på naturnära Gärdet i Stockholm uppfördes redan 1941. Bostadsrättsföreningen Hästkastanjen är en äkta bostadsrättsförening som bildades och förvärvade fastigheten 2009. Av de 34 lägenheterna är 33 upplåtna som bostadsrätter och en som hyresrätt.

I avgiften ingår värme, vatten, grundutbud av TV-kanaler från ComHem och upp till 250 Mb bredband från Bredbandsbolaget. Till varje lägenhet hör ett förråd (antingen i källaren eller i vindsutrymmet). Ingen avgiftshöjning är planerad för tillfället. Cykelrum finns beläget på bottenvåningen och i källaren. Här finns även två stycken tvättstugor. En större bokningsbar, och en mindre som ej går att boka utan fri disponering råder. I övrigt finns även ett mangelrum samt torkrum. Mangelrummet i tvättstugan används som barnvagnsutrymme och förvarning av barnvagnar. Garage saknas i fastigheten, möjlighet till parkering finns utanför fastigheten, kontakta Stockholm Stad för mer information.

Föreningen accepterar delat ägarskap men inte juridisk person. Mäklarbild, överlåtelseavtal, panthandlingar, gåvobrev skickas till föreningens ekonomiska förvaltare BoVera Konsult AB för godkännande av medlemskap.

Fastigheten

Historik

Fastigheten uppfördes 1941 och BRF Hästkastanjen bildades och förvärvade fastigheten 2009. Föreningen är en äkta BRF som disponerar över fastighetens 34 lägenheter, varav 1 upplåts till hyresrätt. Fastighetens är i gott skick med alla större renoveringar genomförda.

Underhåll

2000-2002: Stammar i kök och badrum, merparten av elinstallationer samt fjärrvärmeanläggning utbytt.

2002-2003: Ommålning av trapphus och byte av belysning. Renovering av tvättstuga samt byggnation av "snabbtvättstuga". Installation av säkerhetsdörrar och fasadrenovering.

2005-2006: Tvättmaskiner i stora tvättstugan.

2005: Hissrenovering.

2010: Stamspolning.

2011: Reparation av rökgångar.

2012: Ommålning av tak, utbyte av balkongräcken samt besiktning av balkongplattor. Renovering av fönster och fönsterkarmar, inklusive utbyte av innerruta till isolerglas. Byte av hisservice.

2012-2013: Injustering av värmecentralen. (Under 2013 har besparingen på värmekostnaden varit ca 20% som ett resultat av injustering och fönsterbyte.)

2013: Omgjutning av ytskikt på de två balkongplattorna med brandstege på plan 7. Nya luckor installerades.

2015: Ny torktumlare och torkskåp installeras.

Läs mer

Ansvarig mäklare

Lovisa
Hidesten

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy