Grev Magnigatan 10 2 rum & kök, 57 Kvm 7 975 000 kr/bud

Se alla bilder
Pris 7 975 000 kr
Boarea 57 kvm
Rum 2 rum och kök
Pris/kvm 139 912 kr
Avgift 3 139 kr/mån
Våning 2 av 3
Visning Kontakta oss
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Boarea:
57 Kvm (Enligt uppmätning)

56 kvm enligt lägenhetsförteckningen

Rum:
2 rum och kök
Lägenhetsnr:
31
Lägenhetsnr LMV:
1204
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1929
Balkong:
Balkong
Förråd:
Vindsförråd
Våning:
2 av 3
Hiss:
Ja
Tv- internetutbud:
Telenor
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
3 139 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Grundutbud kabel-TV, Bredband
Andelstal, förening:
2.89942 %
Andelstal, avgift:
2.89639 %
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
165
Energiprestanda:
165 kWh/Kvm och år
Förening:
Brf Fontänen
Org.nr:
7164202496
Interiör

På ljuva Grev Magnigatan med närhet till Strandvägen finner du denna renoverade sekelskiftestvåa högt belägen på våning två av tre i lugnt och ostört gårdshus med moderna ytskikt genomgående. Här ges en tilltagen planlösning med högt i tak, fina bevarade detaljer som fiskbensparkett och balkong från sällskapsrum med sol stora delar av dagen. Goda förvaringsutrymmen samt hemmabiosystem med högtalare och projektor. Välskött förening med låg belåning och god ekonomi i navet av Östermalm.

Avhängningsvänlig hall i anslutning till badrum välkomnar som leder vidare till inre halldel med platsbyggd förvaring i form av skohylla och garderobsvägg. På golv beklär praktiskt klinker samt spotlights i tak. Vidare leds du in till sällskapsdelen som vetter mot föreningens andra, grönskande innergård med utgång till möblerbar balkong. Här ges sol stora delar av dagen från tidig morgon till eftermiddag. Sällskapsdelen ger plats för stor soffgrupp med tillhörande möblemang samt generös matsalsgrupp. Längs vägg återfinns en klassisk klädkammare med god takhöjd som ger utökad förvaring.

Rogivande sovrum är placerat invid sällskapsdel med vacker stuckatur i tak och stort ljusflöde från fönster, platsbyggda garderober på vardera sida om dubbelsäng och mysig heltäckningsmatta på golv. I tak är projektor installerat med högtalarsystem och nedfällbar projektorduk som ger ett fullt, påkostat hemmabiosystem.

Kök nås direkt från hall och går i modern, ljus och avskalad känsla med vita släta luckor som ramas in av svart bankskiva samt klinker på golv. God arbets- och förvaringsyta från två sidor, fullt maskinellt utrustat med kyl/frys, spishäll/ugn, fläkt, nyinstallerad disk- och tvättmaskin samt högtalare i tak. Badrum är i anslutning till entré och går i modern känsla med svart kakel på vägg och klinker på golv. Rymlig duschyta med takdusch, WC-stol, handfat samt spegel på vägg.

Här bor du alldeles invid grönskande Oxenstiernska Malmgården med lekplats, boulebana och servering. Strandvägen nås rakt ned från Grev Magnigatan som tar dig till såväl Kungliga Djurgården som Nybroviken och Stureplan.

Förening

Brf Fontänen är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening med låg belåning som bildades 1994. Föreningen upplåter 38 lägenheter med bostadsrätt samt innehar 1 källarlokal med hyresrätt. I månadsavgiften ingår värme, vatten, grundutbud av kabel-TV samt bredband via Telenor.

Föreningens medlemmar disponerar gemensamt tvättstuga i källaren, sophus på gården, cykelrum och en trivsamt trädgård med planteringar och utemöbler.

Lägenheten disponerar ett vindsförråd.

Överlåtelseavgift betalas av säljaren och debiteras om 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp per pant.

Fastighet

Vacker fastighet som uppfördes 1929, utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;

2019 - Installation av port

2018 - Fasadrenovering av gathus

2013 - Eldragning

2012 - Ommålning av trapphus

2009 - Balkongbyggnation

2008 - Fönsterrenovering

2001 - Elstigar

1990 - Renovering av tak, fasad och trapphus

I föreningen utförs stambyte etappvis vartefter varje innehavare renoverar kök och badrum. För närvarande är cirka 75% av samtliga lägenheter stambytta.

Läs mer
Ansvarig Mäklare Niclas Behrer +46 (0)708 99 29 09
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Niclas Behrer