Grev Turegatan 52 B 4 rum och kök, 130 Kvm 21 700 000 kr/bud

Se alla bilder
Pris 21 700 000 kr
Boarea 130 Kvm
Rum 4 rum och kök
Pris/kvm 166 923 kr
Avgift 6 803 kr/mån
Våning 5 av 5
Visning Kontakta oss
Dokument
Ägandeform:
Andel i bostadsförening - Lägenhet
Område:
Östermalm
Boarea:
130 Kvm (Enligt uppmätning)
Biarea:
9 Kvm (Enligt uppmätning)

Enligt brf är lgh 153 kvm boarea.

Rum:
4 rum och kök
Lägenhetsnr:
20
Lägenhetsnr LMV:
1501
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1882
Balkong:
Terrass
Eldstad:
Braskamin
Våning:
5 av 5
Hiss:
Ja
Tv- internetutbud:
ComHem
Avgift:
6 803 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, vatten
Andelstal, förening:
0.089630700
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
163
Energiprestanda:
163 kWh/Kvm och år
Förening:
BF Vega Nr 2 U.P.A
Org.nr:
702002-5032
Interiör

Med attraktivt läge på Grev Turegatan i vackert gårdshus, återfinns denna ljusa och tilltagna vindsvåning om 139 kvadratmeter totalyta (130 boa+9 bia) med terrass i västerläge. Här ges en modern interiör med maskinell utrustning från Gaggenau samt hiss hela vägen in i våningen. Delvis öppen planlösning mellan kök och sällskapsrum med generös takhöjd upp till nock, master bedroom med walk-in closet, två sovrum samt dubbla badrum. Fina bevarade takbjälkar, eldstad och flertalet takfönster för ett fint ljusflöde. Våningen är utrustad med elektriska rullgardiner samt belysning och ljudsystem som styrs via app. Välskött bostadsförening med god ekonomi och många underhållsarbeten utförda.

Avhängningsvänlig hall med hiss direkt in i våningen välkomnar och leder vidare in till samtliga delar. Sällskapsrum, matplats och kök går i delvis öppen planlösning med fin atmosfär och rymd från dess tilltagna takhöjd upp till nock, fönster åt två väderstreck samt takfönster. Sällskapsrummet ger plats för stor soffgrupp med tillhörande möblemang och utgång till möblerbar terrass med markis i bästa västerläge för eftermiddag- och kvällssol. Här ges en magnifik utsikt över Östermalms takåsar och torn.

Köket går i modern, avskalad känsla med vita släta luckor som ramas in av bänkskiva i kompositmaterial. Maskinellt utrustat med spishäll, fläkt, ugn, mikro och vinkyl från Gaggenau samt stor kyl/frys från Electrolux och diskmaskin. Goda arbets- och förvaringsytor med rymligt skafferi och vinförvaring intill.

Tre rogivande sovrum varav ett stort master bedroom med både walk-in closet och klädkammare. Master bedroom och det andra sovrummet inrymmer dubbelsäng med tillhörande möblemang samt det tredje med enkelsäng.

Två moderna badrum som går i enhetligt utförande med helkaklade väggar i vitt och grått klinker på golv. Det större badrummet får fin utsikt över takåsar med fönster i väst. Här ges badkar, rymlig dusch, dubbla handfat på kommod, WC-stol, handdukshängare och tvättmaskin från Miele. Det mindre badrummet har rymlig dusch med WC-stol och handfat på kommod. Båda badrummen har golvvärme samt infällda spotlights i tak.

Förening

BF Vega nr 2 U.P.A är en välskött s.k. äkta bostadsförening. Föreningen äger fastigheten Flundran 7 med tillhörande mark med adressen Grev Turegatan 52 A, B och C. Föreningen upplåter 21 medlemslägenheter om en lägenhetsyta av 1707 kvm.. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp. Juridisk person accepteras ej. Leverantör av kabel-TV och bredband är ComHem. I avgiften ingår värme. Förråd till lägenheten finns ej.

För mer information gällande föreningen, se bilagd årsredovisning 2020 och stadgar.

Fastighet

Vacker fastighet som uppfördes 1882. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;

2009 - Avloppsspolning, stamrensning, ommålning av tak och fasad samt OVK

2010 - Installation av postboxar, indragning av fiber, besiktning våtutrymmen

2011 - Installation av belysning, ommålning av tvättstuga

2012 - Installation av belysning, nytt portkodlås

2013 - Stamrenovering (relining) och visst stambyte i hus A och B

2014 - Dränering av grunden samt byte av dagvattenrör och avrinning gårdsflygel samt renovering och målning av mur på innergården. Uppgrävning och lagning vattenrör på mellangård

2015 - Byte stamventiler och ommålning

2016 - Totalrenovering pannskorssten gathus, nya takplåtar mot Grev Turegatan

2017 - Trädbeskärning

2018 - Besiktning av rökgångar och eldstäder, stambyte källare i gårdshus

2019 - Radonmätning, stambyte i gathusets källare

2020 - Besiktning av samtliga yttertak och upphandling av fönstermålning och fönsterrenovering

2021 - Planering av innergårdar

För fler utförda renoveringar och underhållsarbeten, se bilagd årsredovisning 2020 eller föreningens hemsida Grevturegatan52.se

Läs mer
Ansvarig Mäklare Niclas Behrer +46 (0)708 99 29 09
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Niclas Behrer