Grev Turegatan 80

3

 rum och kök, 

82 kvm

9 250 000

 kr

/bud

Pris

9 250 000

 kr

Boarea

82 kvm

Rum

3

 rum och kök

Pris/Kvm
112 805

 kr

Avgift

3179

 kr/mån

Våning

1 av 5

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Andel i bostadsförening - Lägenhet
Område:
Östermalm
Församling:
Hedvig Eleonora
Boarea:
82 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
3 rum och kök
Varav sovrum:
2
Badrum:
1
Lägenhetsnr:
00006
Byggnadstyp:
Andel i bostadsförening
Byggnadsår:
1881
Balkong:
Balkong
Våning:
1 av 5
Hiss:
Ja
Avgift:
3 179 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Kabel-TV, bredband (+300kr)
Andelstal, förening:
0.0403000
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
153
Energiprestanda:
153 kWh/Kvm och år
Registrerad:
2008-07-21
Förening:
Bf Bävern upa
Org.nr:
702000-3146
Interiör

I vacker, välskött fastighet anno 1881 finns denna välplanerade och ljusa lägenhet med balkong och lugnt läge mot gården. Vackra originaldetaljer bevarade såsom spegeldörrar, stora fönster, vackra stuckaturer samt högt i tak (3m).

Bakom betryggande säkerhetsdörr väntar en välkomnande hall med avhängning och möbleringsalternativ. Rymligt och generöst vardagsrum med vacker fiskbensparkett och fantastiskt ljusinsläpp via stora fönster och plats för så väl soffa som matplats om man önskar. Modernt kök med full maskinell utrustning och matplats för 4-6 personer. Rofyllt sovrum med härligt ljusinsläpp mot lugn innergård. I bostadens andra sovrum/matrum finner vi utgång till balkong med förmiddagssol. Platsbyggda garderober från golv till tak som tar hand om förvaringsbehovet. Välplanerat och helkaklat badrum med dusch. Synnerligen ljus & inbjudande lägenhet klar för inflyttning. Lägenheten är genomgående bra skick med väl genomtänkta detaljer och materialval. Solid och välskött förening med trevlig innergård. Tvättmaskin finns integrerat i köket.

Utmärkta kommunikationer med både t-bana Stadion eller Östermalmstorg och flera innerstadsbussar endast någon minut bort. Till bostaden disponeras ett rymligt källarförråd. Perfekt barnvagnsförråd precis i anslutning till entrén.

Varmt välkomna!

Förening

Bostadsföreningen Bävern upa förvärvade fastigheten Bävern 9 redan 1919. Fastigheten bebyggdes 1881 med ett flerbostadshus. Totalt upplåter föreningen 21 lägenheter som bostäder och 1 lokal med hyresrätt. I avgiften ingår bredband, kabel-tv, ip-telefoni, värme och V/A. Föreningen godkänner ej juridisk person som medlem. Föreningen är en så kallad bostadsförening och klassas som en äkta förening, dvs bostaden är fullt belåningsbar. Föreningen har ingen planerad avgiftsförändring i närtid. Mycket god ekonomi med låg skuldsättning.

Fastighet

Föreningens medlemmar disponerar gemensamt tvättstuga i entréplan, barnvagnsrum, cykelförvaring på innergården och uteplats med grill, även det på den gröna lummiga innergården. Till bostaden disponeras ett källarförråd. Renoveringar: De senaste tio åren har majoriteten av stammar i bad och kök bytts i fastigheten. Vindsbyggnation 2012-13 med bla nytt tak, byte av hiss, renovering av gemensam WC samt städförråd och trapphusrenovering. Under 2015 har ventilationen i fastigheten renoverats/uppdaterats. Under 2019 kommer fönstermålning att ske.

Läs mer

Ansvarig mäklare

Martin
Sjöman

Intresseanmälan