Grev Turegatan 8A, 4tr 2 rum & kök, 60 Kvm 9 600 000 kr/bud

Se alla bilder
Låt oss värdera
ditt hem kostnadsfritt
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Pris 9 600 000 kr
Boarea 60 kvm
Rum 2 rum och kök
Pris/kvm 160 000 kr
Avgift 2 149 kr/mån
Våning 4 av 8
Visning
Sön 26/5Välkommen på visning, ring för tidsbokning.
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Boarea:
60 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
2 rum och kök
Varav sovrum:
1
Badrum:
1
Lägenhetsnr:
144
Lägenhetsnr LMV:
1404
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
2012-2014 (Fastigheten blev inflyttningsklar 2014.)
Balkong:
Två franska balkonger
Våning:
4 av 8
Hiss:
Ja (Stor hiss)
Ventilation:
FTX-ventilation
Tv- internetutbud:
Tele2 (Comhem)
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
2 149 kr/mån
Ingår i avgiften:
inkl. värme, vatten, sophantering samt digitala tjänster från Tele2.
Andelstal, förening:
1.29184 %
Andelstal, avgift:
1.40192 %
Nettoskuldsättning:
1 691 495 kr
Överlåtelseavgift:
2 006 kr (Betalas av köparen)
Känd avgiftsförändring:
Nej
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
104
Energiprestanda:
104 kWh/Kvm och år
Energiklass:
E
Registrerad:
2021-05-25
Driftskostnad El:
500 kr/mån
6 000 kr/år
Driftskostnad Försäkring:
300 kr/mån
3 600 kr/år
Driftskostnader totalt:
800 kr/mån
Driftskostnader kommentar:
Driftskostnader är individuella beroende på förbrukning, avtal etc.
Förening:
Brf Ture 8
Org.nr:
769615-4090
Parkering:
Typ: Garage
Övervakad: Ja
Antal platser: 24
Ägandeform: Köpes
Interiör

Ture No8 som blev inflyttningsklart 2014 ger dig ett boende på högsta internationell nivå. Här får du materialval, planlösning, detaljer, teknik och funktioner av högsta tänkbara kvalitet för att ge dig det där "lilla extra" av ditt boende. Välkommen till en unik fastighet mitt i city där du enkelt kan skifta mellan arbete, alla tänkbara nöjen eller ett lyxigt och harmoniskt boende. Dessutom i en välskött förening med stabil ekonomi och garage i huset.

Väl i lägenheten möts du av en välkomnande och ombonad hall. Generösa garderober i hallen med skjutdörrar av valnöt, vilket är ett återkommande träslag i alla lägenheter. Fina ljusa trägolv och harmoniskt målade väggar. Höga fönster från golv till tak samt dubbla franska balkonger skapar ett härligt ljusinsläpp. Lägenheten har golvvärme, vilket skapar en behaglig känsla, FTX-ventilation och dessutom en inbyggd ljudanläggning med två zoner (i badrum samt vardagsrum).

Öppet och topputrustat kök som är och designat av det välrenommerade möbelsnickeriet Lappvattnet. Vitvaror från SMEG i form av spishäll, integrerad kyl och frys, espressomaskin, ugn och mikrovågsugn. Extra stor diskmaskin från Miele med automatisk dosering som går att fjärrstyras via app. Arbetsbänk och stänkskydd i vit corian samt danska Vola-blandare. Här finns gott om plats för ett matbord för 4-6 personer. Köket och vardagsrummet har en öppen planlösning med en härlig naturlig plats för en större soffgrupp och TV. En oas för dig att koppla av i. Härlig fransk balkong i högt läge ut mot Grev Turegatan.

Rymligt sovrum med plats för en stor säng och övrigt möblemang. Fransk balkong och höga fönster som ger dig ett härligt ljusinsläpp. Fönsterpartier med infällda gardinskenor och mörkläggningsgardiner. Från sovrummet nås en stilren walk-in-closet med spegelvägg och härliga, ljusa, heltäckande mattor och platsbyggd, exklusiv inredning i valnöt samt exklusiv belysning. En praktisk detalj är att denna walk-in-closet kan nås både från sovrummet men också direkt från badrummet.

Mycket exklusivt badrum med hotellkänsla. Golv, väggar och bänkskivor i kolmårdsmarmor samt tvättmaskin och torktumlare från Miele. Blandaren är infälld i väggen, likaså det spegelklädda badrumsskåpet. Infällda högtalare.

Kvarteret Riddaren är ett av de största innerstadskvarteren i Stockholm. Det begränsas av Riddargatan i söder, Nybrogatan i öster, Humlegårdsgatan i norr och Grev Turegatan i väster. I nordöstra hörnet av kvarteret ligger Östermalms saluhall. Kvartersnamnet finns dokumenterat sedan 1649. För den som vill utnyttja det staden har att erbjuda i form av restauranger, caféer, butiker och övrigt nöjesliv kan inte bo i ett bättre läge. Stureplan och Sturegallerian precis utanför fastigheten, Birger Jarlsgatan med dess lyxiga butiker och atmosfären på Strandvägen bara någon minuts promenad bort. För den som söker grönområden är det inte långt till Kungliga Djurgården, Humlegården och Lill-Jansskogen. Flertalet innerstadsbussar samt tunnelbana för smidiga kommunikationer.

Vid Stureplan och Sturegallerian pågår nu en större transformering till ett modernt köpcenter på bästa adress mitt i Stockholm. För ytterligare information läs mer på projektets hemsida sturekvarteret.se/.

Förening

Bostadsrättsföreningen Ture 8 är ett så kallat privatbostadsföretag och är därför skattemässigt att betrakta som en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 61 lägenheter med bostadsrätt samt tre lokaler med hyresrätt. Föreningen registrerades 2006-11-13 och dess nuvarande ekonomiska plan registrerades 2013-09-17 och nuvarande stadgar 2021-05-26. Föreningen äger marken.

Föreningen har en egen hemsida www.ture8.se.

Föreningen har tecknat ett avtal med Tele2 (Comhem) för ett grundutbud av bredband, digital-TV och telefoni.

Gemensamma utrymmen:
Vinkällare, en bur per lägenhet i tempererat rum.
Barnvagnsrum
Miljöstation för hushållssopor, källsortering och återvinning.
Garage med 24 p-platser som upplåts med bostadsrätt.
Cykelförvaring i garaget genom 10 st väggmonterade platser för uthyrning.

Fastighet

Fastigheten bebyggdes 2012-2014 och består av ett flerbostadshus med två uppgångar. Byggnadens totalyta är 6.609 kvm, varav 4.744 kvm utgör lägenhetsyta och 1.091 kvm lokalyta samt 774 kvm garageyta.

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar.

Uppvärmning sker via fjärrvärme.

FTX-ventilation.

Samtliga lägenheter har en avfallskvarn under diskbänken i köket som är installerad 2021.

Gällande planerade underhåll, endast mindre åtgärder (se årsredovisning).

Läs mer
Planlösning
Ansvarig Mäklare Magnus Cederbom +46 (0)708 87 31 00
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Magnus Cederbom
Ta hjälp av en bank nära dig

Vi samarbetar med Handelsbanken Humlegården som känner den lokala marknaden och erbjuder bolån med individuell ränta. För mer information, ring Handelsbanken på 08-406 69 50 eller besök handelsbanken.se/humlegarden