Hagagatan 50 4 rum och kök, 92 Kvm 9 950 000 kr/bud

Se alla bilder
Pris 9 950 000 kr
Boarea 92 Kvm
Rum 4 rum och kök
Pris/kvm 108 152 kr
Avgift 5 766 kr/mån
Våning 2
Visning
sön 14/8, 12:00–12:45Välkommen på visning!
mån 15/8, 17:00–17:30Välkommen på visning!
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Vasastan
Boarea:
92 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
4 rum och kök
Gästtoalett:
Ja
Lägenhetsnr LMV:
1202
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
Våning:
2
Hiss:
Ja
Avgift:
5 766 kr/mån
Ingår i avgiften:
Inkl. värme, VA & bredband
Andelstal, förening:
4.34291 %
Driftskostnad El:
520 kr/mån
6 240 kr/år
Driftskostnad Försäkring:
315 kr/mån
3 780 kr/år
Driftskostnader totalt:
835 kr/mån
Driftskostnader kommentar:
Enligt säljarens uppgifter
Förening:
Brf Munin 40
Org.nr:
769623-4066
Interiör

Med högt läge i vackert sekelskifteshus från 1912 ges tillfälle att förvärva denna stilfulla lägenhet med generösa rum och balkong mot lugn innergård. Vackert burspråk som överblickar Idungatan ner till Tre Liljors park och genomgående platsbyggda garderober samt kök byggt av finssnickare. Flertalet slående attribut såsom pardörrar, stuckatur, höga golvsocklar och en generös takhöjd.

Väl tilltaget sällskapsrum med frikostigt ljusinsläpp genom vackert burspråk med tre högresta fönster. Generöst med plats för soffmöblemang samt matsalsbord. Vackra elementskydd och höga golvsocklar samt stram väggstuckatur.

Köket är rejält och platsbyggt av finsnickare. Vita luckor och bänkskiva i Carrara marmor. Fullt utrustat med kyl/frys, diskmaskin, fläkt och häll. Delvis öppen planlösning mot sällskapsrummet ger rummet en social och inbjudande känsla.

Vackra pardörrar leder in till det första sovrummet med fint ljusinsläpp genom stort fönster. Här finns två platsbyggda garderober samt plats för både säng samt skrivbord.

Mot föreningens lugna gård vetter master bedroom. Charmig detalj med välvd vägg och dubbeldörrar som öppnar upp till balkongen med sol från morgon till lunch. Sovrummet ger plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Här finns tre platsbyggda garderober med gott om förvaringsutrymme.

Från den inre hallen nås sedan badrummet som är stilrent med vita väggar och svart klinker. Här finns en tvättmaskin, wc, dusch, kommod och därtill spottar i tak samt golvvärme. Vid entrén finns även en gäst wc inrett i samma stil som det större badrummet.

I vägg med master bedroom finns barnrummet som är vackert inrett med en platsbyggd våningssäng med tillhörande garderob och lådförvaring.

Slutligen en välkomnande hall med ingång genom säkerhetsdörr i tidsenligt utförande. Lägenheten har genomgående nymålade ytskikt och vackra furutiljor. Stora generösa rum med tilltagen takhöjd och vackra attribut. Lugn och attraktiv adress ett stenkast från Odenplan.

Fridfullt läge med Odenplan och dess rika serviceutbud och välrenommerade restauranger endast en kort promenad bort eller 3 min med linjebuss 2 som går runt hörnet. I kvarteret finns en av Vasastans bästa matbutiker med uteservering om sommaren och en stor chark- och delidisk. I kvarteret finns ett rikt utbud av restauranger, caféer, vinbar samt bageri och blomsterbutik m.m. Fina motionsspår i Hagaparken som även bjuder in till bad om sommaren samt skidåkande om vintern. Populärt område med många bra skolor och förskolor. För området gäller boendeparkering för mantalsskriven och det finns även flertalet garage som hyr ut externt.

Enligt föreningens register ursprungligen 3 rum och kök. Sedan dess är den ombyggd och disponeras som 4 rum och kök.

Förening

Brf Munin 40 är en s.k. äkta förening som upplåter 31 lägenheter med bostadsrätt samt 2 lägenheter och en lokal med hyresrätt. Hyresrätterna är dolda tillgångar eftersom de kan säljas vartefter de blir vakanta. Lokalen ger bra intäkter till föreningen. Föreningen äger marken och består av ett gatuhus samt ett gårdshus.

Kabel-Tv via Telenor. Bredband (fiber) via Ownit ingår i avgiften. För medlemmar finns cykel- samt barnvagnsförråd på den gemensamma gården. I källaren finns en moderna tvättstuga.

Förvärvare betalar en överlåtelseavgift samt eventuell pantsättningsavgift. Juridisk person godkännes ej.

Fastighet

Urval av utförda renoveringar

2022 Fasadrenovering gårdsfasader

2018 Nya dörrstängare på portar

2017 Automatisk dörr till hissar samt nya pumpar till avlopp

2016 Utsmyckning av gatuhusets entré

2016 Byggnation murar för planteringar på gården

2015 Fönsterrenovering

2014 Fasad mot gata

2014 Fiber

2013 Stambyte gårdshus

2013 Renovering tätskikt gårdar

2013 Balkonger

2013 Målning trapphus och dörrar

2012 Renovering källarförråd

Läs mer
Ansvarig Mäklare Veronica Andersson +46 (0)707 99 91 87
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Veronica Andersson