Heleneborgsgatan 9C 1 rum och kök, 23.5 Kvm

Se alla bilder
Pris Pris på förfrågan
Boarea 23.5 Kvm
Rum 1 rum och kök
Pris/kvm
Avgift 1 402 kr/mån
Våning 2
Visning Kontakta oss
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Södermalm
Församling:
Högalid
Boarea:
23.5 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
1 rum och kök
Lägenhetsnr:
4641-13021-03
Lägenhetsnr LMV:
1201
Byggnadsår:
1926
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
Våning:
2
Hiss:
Nej
Avgift:
1 402 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme & vatten (obl. tillägg om 229 kr tillkommer för bredband/telefoni/tv )
Andelstal, förening:
0.93892% %
Andelstal, ägande:
0.93003% %
Energistatus:
Ej utförd
Driftskostnad El:
309 kr/mån
3708 kr/år
Driftskostnad Försäkring:
207 kr/mån
2484 kr/år
Driftskostnader totalt:
516 kr/mån
Förening:
BRF M 6 i Stockholm
Org.nr:
769630-4091
Interiör

Exklusiv och välplanerad bostad med balkong i bästa sydvästläge mot lugn och grönskande innergård!

Nu förmedlas detta hem från projektet M6, där två vackra 20-talshus har totalrenoverats på ett ytterst smakfullt sätt utifrån Love Arbéns ritningar. Lägenheten är genomgående påkostad med fina material- och färgval där den karaktäriseras av fina originaldetaljer i modern tappning. Lyxigt kök från Hagaköket med vita luckor och en bänkskiva i klassisk carrara-mamor. Köket är inrett med diskmaskin, ugn/micro, spis, fläkt, kyl/frysfack samt köksblandare i mässing från Tapwell. Ett ljust och lättmöblerat allrum med gott om plats för säng, sängmöbler samt matplats och därtill. Från allrummet finner ni lägenhetens balkong, som är vänd i soligt sydvästläge. Balkongen har gott om plats för utemöblemang och nyttjas perfekt som ett extrarum de varmare månaderna. Intill hallen finns badrummet som är utrustat med wc, dusch, tvättmaskin, kommod samt handdukstork. Badrummet har vitt kakel och ljusgrått klinker där golvvärme finns installerat. Här har ni ett hem att trivas i!

En stor och stabil äkta BRF som äger marken. Husen totalrenoverades 2016 och har därmed inga större planerade renoveringar på gång.

Här bor du i populära Hornstull med närhet till allt! Underbara Söderkvarter med enbart ett stenkast till oasen Långholmen med fina bad och lika nära till allt som det nya Hornstull erbjuder. Goda kommunikationer tack vare tunnelbanans röda linje, samt de många busslinjerna har.

Fastighet

Brf M6 är ett klassiskt 1920-talshus på Södermalm i Stockholm som omvandlats till toppmodernt boende för den kräsna storstadsbon. Hela fastigheten och samtliga lägenheter har 2016 renoverats med känsla och höga materialval. Huset har den charm och historia man förväntar sig av ett Stockholmshus byggt på 1920-talet. Inuti uppenbarar sig 62 välplanerade lägenheter, helrenoverade från grunden utifrån arkitekt Love Arbéns ritningar.

2016 - Fastigheten totalrenoverades inklusive stambyten

2018-2019 – Hissen i hus A har genomgått underhålls- och reparationsarbeten

2020 Renovering av ytterdörr till trapphus

Inga större underhåll är planerade de närmaste åren (årsredovisning 2021).

Förening

Bostadsrättsföreningen M6 är en stor och stabil BRF som äger marken. Välskött med god ekonomi där man såväl amorterat samt innerhar en kassa. Föreningens medlemmar har tillgång till en innergård där man smidigt kan parkera sin cykel. Tvättstuga finns i gårdshus med två tvättmaskiner, torkskåp, mangel och torktumlare. Nyinstallerad värmepump. Tillhörande lägenheten finns ett källarförråd. Obligatorisk avgift om 229 kr/mån tillkommer för bredband, tv och telefoni. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.

Årsavgifterna planeras vara oförändrade närmaste året (årsredovisning 2021).

Läs mer
Ansvarig Mäklare Caroline Lundin +46 (0)734 97 47 07
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Caroline Lundin