Karlavägen 2

2

 rum och kök, 

50 kvm

5 800 000

 kr

/bud

Pris

5 800 000 kr

Boarea

50 kvm

Rum

2

 rum och kök

Pris/Kvm
116 000 kr
Avgift

1 572 kr/mån

Våning

2

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Boarea:
50 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
2 rum och kök
Lägenhetsnr:
00022
Balkong:
Balkong
Förråd:
Vindsförråd
Våning:
2
Hiss:
Ja
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
1 572 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, VA, TV & bredband
Andelstal, förening:
0.0031380
Andelstal, ägande:
0.31595
Energistatus:
Utförd
Förening:
Brf Träskfloden 15
Org.nr:
769603-2650
Interiör

Välkommen till denna fina och synnerligen väldisponerade lägenhet om 50 kvm med ostört, lugnt läge mot den generösa, grönskande innergården. Mycket optimal planlösning med härliga ljusinsläpp tack vare flertalet fönster och en stor härlig balkong. Förening med god ekonomi och låga avgifter som har ambitionen att amortera 1 000 000 kr om året. Belägen på mycket eftertraktad adress med möjlighet till garageplats i huset samt trevliga gemensamhetsutrymmen som garage, bastu, tvättstuga, innergård, soprum och cykelrum.

Hall som erbjuder gott om möjligheter till förvaring med en säkerhetsdörr.

Ljust och luftigt vardagsrum med gott om plats för socialt umgänge. Genomgående fint och enhetligt ekparkettgolv som återfinns även i sovrum och hall. Utgång till den stora balkongen i rakt sydvästligt läge med sol från morgon till eftermiddag. Belägen mot den lummiga och om sommaren mycket gröna innergården.

Köket ligger i anslutning till vardagsrummet och är utrustat med en spishäll, ugn, fläkt, kyl/frys, diskho samt diskmaskin.

Sovrummet har stora fönster mot gården samt flertalet garderober och en generös klädkammare.

Rymligt kaklat badrum med golvvärme, dusch, handdukstork, wc, handfat och en tvättmaskin.

Genomgående ett mycket inbjudande boende beläget invid Ellen Keys park. Här bor du i gränslandet mellan klassiska, lugna Östermalm och vackra Vasastan med mer liv och rörelse. Från denna del av Karlavägen når du såväl Odengatan som Stureplan på några fåtal minuters promenad. På Roslagsgatan ligger omtalade restaurang Kale & Crave, en oas för den grönkålsälskande. Invid hittar du dess motsvarighet Babette med sina fantastiska sparsmakade pizzor och underbara miljö med fåtal sittplatser för intim känsla. Runt hörnet ligger SATS Spårvagnshallarna som har öppet varje dag för att både erbjuda klassisk träning eller populära klasser som exempelvis Hot Mojo i häftig miljö. Ett stenkast bort finns Lill-Jansskogen med dess möjligheter till rekreation.

Föreningen

Medlemmar i Brf Träskfloden med 193 lägenheter och 17 lokaler har tillgång till tvättstuga, bastu, innegård, grovsoprum, sopsortering och cykel förråd. Föreningen har ett garage med 177 garageplatser i två våningsplan, kostnaden för en plats är 1 400:- per månad. Det finns både medlemmar och icke medlemmar som hyr garageplats, medlemmar har företräde till garageplats. För närvarande är det en person i kö och föreningen har nyligen installerat eluttag till alla garageplatser för laddning av el- och elhybridbilar.

Föreningens ekonomi är god. Under 2007 hade föreningen utrymme att sänka avgiften med 12 % för att vidare sänka avgiften med ytterligare 10 % under 2008. Inga avgiftsförändringar har genomförts sedan dess. Det finns inga planeradeavgiftsförändringar och föreningen har som ambition att amortera ca. 1 000 000 kr om året.

Föreningen tar ut en stadgenlig överlåtelseavgift om max 2,5 % av ett basbelopp samt max 1 % i pantsättningsavgift. Avgifterna belastas förvärvaren. Pantförskrivningsavgiften belastas låntagaren/innehavaren. Föreningen tilltåter delat ägande men inte juridisk person.

Besök gärna föreningens hemsida www.traskfloden15.se.

Fastigheten

Fastigheten består av Karlavägen 2-8 samt Birger Jarlsgatan 72-84.

Kommande planerade renoveringar är föreningens undercentral samt garaget.

Läs mer

Ansvarig mäklare

Lovisa
Hidesten

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy