Karlavägen 52

1

 rum och kök, 

26 kvm

2 750 000

 kr

/bud

Pris

2 750 000 kr

Boarea

26 kvm

Rum

1

 rum och kök

Pris/Kvm
105 769 kr
Avgift

583 kr/mån

Våning

1 av 6

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Församling:
Hedvig Eleonora
Boarea:
26 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
1 rum och kök
Lägenhetsnr:
0006
Lägenhetsnr LMV:
1101
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1942
Våning:
1 av 6
Hiss:
Ja
Avgift:
583 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Kabel-TV, bredband
Andelstal, förening:
0.75870 %
Förening:
Brf Forellen 15
Org.nr:
769603-8640
Interiör

Äntligen saluförs denna smakfulla och optimalt planerade etta på bästa Östermalmsadress. Med endast 583kr i månadsavgift är detta ett optimalt boende för såväl studenten som den önskar en stan-lägenhet. Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Smart placerat kök med två kokplattor, kyl med frysfack, ugn/micro och diskho. Stilsäkert och rymligt badrum med dusch, wc, handfat med spegelskåp och handdukstork. Gott om förvaring i hall med tre garderober och plats för byrå. Generöst rum i en härligt dov blå kulör, här finns gott om yta för större matbord och soffgrupp. Praktiskt sovloft ovan skrivbordshörna alternativt ytterligare förvaring.

Här bor du i hjärtat av Östermalm! Dina grannar är populära restauranger som Nybrogatan 38 och Spanjorskan som på sommartid med flera erbjuder en lång härlig uteservering längs med Nybrogatan. Två kvarter ner ligger Östermalmstorgs inbjudande service samt Saluhall. Bredvid porten ligger Ica Esplanad som anses vara en utav Sveriges bästa matbutiker. Föredrar du ett pulserande nattliv ligger Stureplan precis runt hörnet.

Förening

Brf Forellen 15 är en s.k. äkta bostadsrättsförening som upplåter 91 lägenheter med bostadsrätt samt två lägenheter och tre lokaler med hyresrätt. Föreningen har en extremt god ekonomi med mycket stora lokalintäkter från framförallt erkända Ica Esplanad. Kabel-TV levereras via Com Hem där basutbud medium ingår i månadsavgiften. Bredband levereras av Tele2 där 100mbit/s ingår i månadsavgiften. Juridisk person accepteras inte som ägare. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift med 1 % av basbeloppet och överlåtelseavgift om 2.5 % av basbeloppet, båda debiteras köparen.
Till lägenheten hör ett vindsförråd.

För mer information se bilagda dokument och föreningens hemsida;
forellen15.bostadsratterna.se/

Fastighet

Synnerligen trevlig fastighet med byggår 1942. Fastigheten Forellen 15 ägs och förvaltas av föreningen sedan 2002. Föreningens medlemmar disponerar gemensamhetsutrymmen i form av tvättstuga, en trevlig innergård och vindsförråd.

Urval av genomförda renoveringar;

1996 Stambyte

1996 El

1996 3-fas

2014 Hiss

Läs mer

Ansvarig mäklare

Erik
Frisk

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy