Karlavägen 8 4 rum och kök, 100 Kvm

Se alla bilder
Pris Pris på förfrågan
Boarea 100 Kvm
Rum 4 rum och kök
Pris/kvm
Avgift 3 166 kr/mån
Våning 1
Visning Kontakta oss
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm-Vasastan
Boarea:
100 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
4 rum och kök
Badrum:
2
Lägenhetsnr LMV:
1101
Byggnadsår:
1994
Balkong:
Balkong
Våning:
1
Hiss:
Ja
Avgift:
3 166 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, VA, kabel TV & bredband (basutbud)
Förening:
Brf Träskfloden 15
Org.nr:
769603-2650
Interiör

På anrika Karlavägen med utsikt mot en av Östermalms vackraste fastigheter och Engelbrektskyrkan ges möjlighet att förvärva denna generösa familjelägenhet om 100 kvadratmeter. Här återfinns en stilren interiör med vackert parkettgolv, tre tilltagna sovrum, två badrum och en stor balkong mot gården.

Välskött och tilltagen förening med vacker parkliknande innergård som sköts om av två heltidsanställda, goda lokalintäkter från exempelvis Systembolaget samt garage med 175 stycken parkeringsplatser i två våningsplan.

Avhängningsvänlig och välkomnande hall i anslutning till badrum med stor garderob välkomnar och leder vidare in till samtliga delar av lägenheten. Sällskapsrummet vetter med högt läge mot grönskande Karlavägen och ger plats för stor soffgrupp med tillhörande möblemang. I anslutning ligger det stilrena köket med släta luckor i sobra färger. Maskinellt utrustat med varmluftsugn, häll, integrerad diskmaskin samt kyl/frys. Här ges en god arbets- och förvaringsyta samt matplats åt 4-6 personer.

Generöst master bedroom är beläget mot föreningens parkliknande innergård med fin, grönskande utsikt och stort fönsterparti. Här ges en tilltagen yta åt stor dubbelsäng med tillhörande möblemang.

Lägenhetens två andra sovrum vetter åt såväl Karlavägen som föreningens välskötta innergård. Båda sovrummen ger plats för tilltagen säng med tillhörande möblemang och får båda fint ljusinsläpp. Sovrummet som är beläget mot innergården ger direktanslutning till stor möblerbar balkong. Utanför sovrummet finns en klädkammare som idag används som pysselhörna.

Det stora badrummet är placerat längst in mellan de två sovrummen. Helkaklade väggar med plattor i bruten ljusbeige nyans och våtrumsmatta i samma färg. Inrett med kommod, badkar, spegel, handdukstork och tvättmaskin och torktumlare med gott om arbetsyta och skåp ovan. Lägenhetens andra badrum som nås från hall är helkaklat med grått klinker och kommod. Här finns en rymlig duschyta, vägghängd wc och handdukstork.

Förening

Brf Träskfloden 15 är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten under 2000. Föreningen upplåter 193 lägenheter med bostadsrätt, innehar 2 lägenheter och 17 lokaler med hyresrätt samt garage med 175 stycken garageplatser fördelat på två våningsplan som kostar mellan 1400 kr till 3750 kr per månad där kösystem tillämpas. För närvarande är det en person i kö. Föreningen har nyligen installerat eluttag till alla garageplatser för laddning av el- och elhybridbilar. Den totala lägenhetsytan uppgår till 15.981 kvm och lokalyta till 6.911 kvm.

Föreningens ekonomi är god. Under 2007 hade föreningen utrymme att sänka avgiften med 12 % för att vidare sänka avgiften med ytterligare 10 % under 2008. Inga avgiftsförändringar har genomförts sedan dess. Det finns inga planerade avgiftsförändringar och föreningen har som ambition att amortera ca. 1 000 000 kr om året.

Kabel-TV, telefoni och bredband 1200/1200 Mbps levereras via ComHem där basutbud ingår i avgiften.

Föreningens medlemmar disponerar gemensamt tvättstuga med fyra maskiner och grovtvättmaskin, cykelrum i garage, barnvagnsrum, bastu, återvinningsrum och en trivsam parkliknande innergård med sittplats, fontän och underbar grönska som kontinuerligt sköts om av två heltidsanställda.

Till lägenhetens disponeras ett förråd på vinden. Extraförråd finns att hyra, kösystem tillämpas. Juridisk person accepteras ej. Förvärvare betalar en överlåtelseavgift samt eventuell pantsättningsavgift.

Fastighet

Fastigheten stod färdigställd under 1994. Fastigheten består av Karlavägen 2-8 samt Birger Jarlsgatan 72-84.

Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;

2016 - modernisering av hissar och fläktsystem

Planerat underhåll är renovering av garage samt undercentral där det även planeras att installera laddningsstationer för elbilar.

Kommande planerade renoveringar är föreningens undercentral samt garaget.

Läs mer
Ansvarig Mäklare Veronica Andersson +46 (0)707 99 91 87
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Veronica Andersson