Kommendörsgatan 26, 3tr

2

 rum och kök, 

50 kvm

5 495 000

 kr

Pris

5 495 000

 kr

Boarea

50 kvm

Rum

2

 rum och kök

Pris/Kvm
109 900

 kr

Avgift

1895

 kr/mån

Våning

3 av 6

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Boarea:
50 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
2 rum och kök
Lägenhetsnr:
1304
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1966
Förråd:
förråd finns
Våning:
3 av 6
Hiss:
Ja
Avgift:
1 895 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Kabel-TV, bredband
Andelstal, förening:
1.59900000 %
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
140
Energiprestanda:
140 kWh/Kvm och år
Registrerad:
2019-10-30
Förening:
Brf Jungfrugatan 24
Org.nr:
769604-7658
Interiör

På attraktiv adress i navet av Östermalm alldeles invid Sibyllegatan ges här chans till denna ljusa, generösa och funktionalistiska juvel i öppen planlösning belägen högt upp i huset. Till bostadsrätten disponeras en garageplats som kostar 2100 kr per mån. Här återfinns magnifika fönsterpartier, stor klädkammare och exklusivt påkostade materialval. Hela lägenheten genomgick en omfattande renovering för ett par år sedan då den i sin helhet förädlades för att nu presenteras i detta fina skick.

Bakom betryggande säkerhetsdörr välkomnas en inbjudande hall som öppnar upp hela lägenheten. Plats för avhängning och klädförvaring finns. Vidare leds vi in i sällskapsrummet som har delvis öppen planlösning mot kök och smart planerad bardel. Köket är från exklusiva Puustelli. Köket är utrustat med allt som efterfrågas i maskinell utrustning, inklusive diskmaskin och vinkyl. Vitvaror från välkända varumärken. Bostadens sällskapsrum är trivsamt utformat och inrymmer dels utrymme för matplats samt soffmöblemang. Ljudanläggning från Bose finns installerat för bästa ljudupplevelse. Från vardagsrummet når vi hemmets klädkammare som är smart inredd för att maximera förvaringen. Sovrummet ligger i fil med vardagsrummet och har plats för dels dubbelsäng och mindre möblemang. Badrummet är placerat med ingång från hallen och är utrustat med dusch, förberett för tvättmaskin, kommod, handfat, wc, handdukstork och givetvis värmegolv. Samtliga spotlights är dimningsbara.

Här bor du i vacker och klassisk fastighet med stram funktionalistisk karaktär från 1966. Med kort promenad når du Östermalmstorg, Humlegårdskvarteren och Karlaplan. Fortsätter du Sibyllegatan ner möts du av vackra Strandvägen, Nybrokajen och Skärgårdsbåtar. Sibyllegatan går parallellt med Nybrogatan där du hittar ett av Östermalms bredaste utbud av restauranger och butiker som populära kvarterskrogarna Copine (rakt över gatan), Nybrogatan 38, Spanjorskan och nyöppnade Ciccio's som bjuder in för italiensk soulfood i mysig miljö.

Förening

Brf Jungfrun 24 är en så kallad äkta bostadsrättsförening. Föreningen förvärvade fastigheten 2010 och marken innehas med äganderätt. Föreningen består av 44 lägenheter varav 40st upplåts med bostadsrätt och 4st med hyresrätt. Föreningen har även två lokaler som båda är uthyrda. Hyresgästerna är Annorlunda Catering och Källs Färg & marin. Garage finns i huset med 49 st bilplatser samt 4 platser för MC. Avgifterna sänktes tidigare under året med 10%, ingen avgiftsförändring är planerad i dagsläget. Gemensam innergård om nyligen gjorts i ordning och är en trivsam plats att spendera sommarkvällar tillsammans med vänner och familj. Gemensam tvättstuga finns i källaren med separat torkrum.

Fastighet

Vacker och funktionell fastighet anno 1966 som sträcker sig runt hörnan Kommendörsgatan 26 och Jungfrugatan 19. Under 2017 byggdes lokaler om på vån 1 och blev 11 lägenheter med en totalarea på 586 kvm. Föreningen undersöker möjlighet att bygga vindsvåningar på föreningens vindar. Framtida underhåll: byte av hiss (kommendörsgatan).

Urval av reparationer och underhåll:

2018 - Installation av 12 laddboxar i garaget

2017 - Färdigställande av 11 lgh på plan 1

2017 - Bredbandsinstallation (fiber)

2015 - Trapphusrenovering inkl säkerhetsdörrar

2011/12 - Stamrenovering (relening)

Läs mer

Ansvarig mäklare

Martin
Sjöman

Intresseanmälan