Kommendörsgatan 26

5

 rum och kök, 

137 kvm

17 500 000

 kr

/bud

Pris

17 500 000 kr

Boarea

137 kvm

Rum

5

 rum och kök

Pris/Kvm
127 737 kr
Avgift

4 674 kr/mån

Våning

3 av 5

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Församling:
Hedvig Eleonora
Boarea:
137 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
5 rum och kök
Varav sovrum:
4
Badrum:
2
Gästtoalett:
Ja
Lägenhetsnr:
132
Lägenhetsnr LMV:
1302
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1966
Balkong:
Balkong
Eldstad:
Öppen spis
Våning:
3 av 5
Hiss:
Ja
Avgift:
4 674 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, bredband/TV, fiber via Ownit
Andelstal, förening:
4.3812 %
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
148
Energiprestanda:
148 kWh/Kvm och år
Förening:
Brf Jungfrun 24
Org.nr:
769610-7171
Interiör

I välskött förening med garage på attraktiv adress mellan Östermalmstorg och Karlaplan återfinns denna välskapta och generösa lägenhet om 137 kvadratmeter i delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med tilltagen balkong i rakt söderläge. Lägenheten har blivit genomgående renoverad med eftertänksamhet till högsta standard i modern känsla med alla önskvärda faciliteter där påkostade material och platsbyggd enhetlig interiör återfinns i samtliga med utmärkta förvaringsutrymmen. Genom hela lägenheten löper ett flytande vackert golv i massiv ek som bildar ett klassiskt holländskt parkett-rutmönster som är ett kännetecken för husets byggnadsår. Påkostat kök från Polliform med maskinell utrustning från Miele samt belysning från Flos i sällskapsdelar, kök och badrum som ramas in väl av vacker svart marmor på alla fönsterbrädor och vid öppna spisen.

Välkomnande, avhängningsvänlig och möblerbar hall öppnar upp med platsbyggd förvaring längs vägg med både skåp, häng och sittdel. Hallen leder förbi sovrum och lägenhetens första badrum in till sällskapsrum i delvis öppen planlösning till kök. Här ges en tilltagen rumsdisposition med stora fönsterpartier mot innergård och möblerbar balkong i fritt söderläge. Magnifik öppen spis är placerad längs vägg i modernt utförande med gjutjärnsplatta som vintertid kommer avsöndra såväl värme som stämning. Vidare nås påkostat kök från Poliform i modernt utförande som vetter med stort fönsterparti mot Kommendörsgatan. Här ges en god arbets- och förvaringsyta med belysta skåp och lådor, fullt maskinellt utrustat med dubbel kyl och frys, spishäll, fläkt, ugn och diskmaskin från Miele. Vid fönster som ger en magnifik vy ut över gatan ges matplats för 6-8 personer.

Lägenheten har fyra rogivande och tilltagna sovrum med platsbyggda garderober varav ett master bedroom. Varje rum ger plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Samtliga sovrum är placerade i varje hörn av lägenheten för att ge en ostörd, privat känsla sinsemellan. Två sovrum vetter mot föreningens lugna innergård med generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Master bedroom och lägenhetens fjärde sovrum vetter mot Kommendörsgatan med fint ljusinsläpp från varsitt fönster. I gången från master bedroom återfinns platsbyggd walk-in closet, badrum och praktisk förvaring finns.

Två rymliga badrum som går i en grå, enhetlig känsla med classici-statuario klinker på golv och vägg. Hallens badrum har tilltagen duschyta med duschvägg i klarglas, dubbla handfat på kommod i mörkt träslag med belyst spegel ovan, svart vägghängd WC-stol från Globo som passar väl in med handdukstork och glasfästen i svart. Tvättpelare med maskinell utrustning från Samsung QuickDrive. Infällda spotlights i tak från Flos samt golvvärme. Andra badrummet går i samma enhetliga utformning fast med fristående badkar i sobert vitt som skiljs av med glasad industrivägg och handfat med kommod i singelutförande och rund belyst spegel på vägg.

Förening

Brf Jungfrun 24 är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten 2010 med tillhörande mark. Föreningen har totalt 44 lägenheter varav 40 som upplåts med bostadsrätt samt innehar 4 lägenheter med hyresrätt (dolt kapital) om en total lägenhetsyta av 3.437 kvm. Hyresrätterna motsvarar cirka 9% av den totala lägenhetsytan. Föreningen har även två lokaler som är uthyrda om 1.233 kvm. I huset finns garage med 47 parkeringsplatser för bil och 4 platser för MC. Kösystem tillämpas. Avgifterna sänktes tidigare med 10%, Avgifterna planeras sänkas ytterligare 10% per 1 april 2020. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp.

Föreningens medlemmar disponerar gemensamt en trivsam innergård samt tvättstuga i källarplan med separat torkrum.

Fastighet

Vacker och funktionell fastighet anno 1966 som sträcker sig runt hörnan Kommendörsgatan 26 och Jungfrugatan 19. Utförande underhållsarbeten och renoveringar i urval;


2018 - Installation av 12 laddningsboxar i garaget

2017 - Färdigställande av 11 lgh på plan 1

2017 - Bredbandsinstallation (fiber)

2015 - Trapphusrenovering inklusive säkerhetsdörrar

2011/12 - Stamrenovering (relining)

Läs mer

Ansvarig mäklare

Niclas
Behrer

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy