Kungsgatan 80, vind 3 rum och kök, 132 Kvm 21 000 000 kr/bud

Budgivning pågår

Se alla bilder
Pris 21 000 000 kr
Boarea 132 Kvm
Rum 3 rum och kök
Pris/kvm 159 091 kr
Avgift 2 571 kr/mån
Våning 5 av 5
Visning Kontakta oss
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Kungsholmen
Boarea:
132 Kvm
Biarea:
26 Kvm
Rum:
3 rum och kök
Lägenhetsnr:
251
Lägenhetsnr LMV:
1501
Byggnadsår:
1884
Balkong:
Sökt bygglov för terrass
Förråd:
Källarförråd
Eldstad:
Öppen spis
Våning:
5 av 5
Hiss:
Ja (hiss in i lägenheten)
Tv- internetutbud:
Tele2 / Stockholms stadsnät
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
2 571 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Bredband, Tv
Andelstal, förening:
4.806 %
Förening:
Brf Härolden 10
Org.nr:
769600-1622
Interiör

Exklusiv och topprenoverad vindsvåning om totalt 158 kvm med hiss rakt in i bostaden. Med stilsäkra material och färgväl erbjuds här ett boende utöver det vanliga. Pricksäker design och optimal planlösning. Härligt ljusinsläpp, ljusa ytskikt, synliga bjälkar, chevronparkett på golvet i samtliga rum och en fin takhöjd. Ett hem stilsäkert hem i samtliga detaljer.

Välkomnande hall med hiss rakt in i våningen. Stengolv i entrén samt stora platsbyggda garderober med mycket gott om förvaringsutrymmen.
Elegant och lyxigt kök från Kvänum med full maskinell utrustning från Gaggenau samt integrerad vinkyl. Generösa arbetsytor och stänkskydd i Travertin Titanium. Tack vare de stora öppna ytorna finns här ett rejält matsalsbord som möjliggör för stora middagar och fester. Den öppna planlösningen löper vidare genom våningen med en mysig sittgrupp intill den öppna spisen samt vardagsrummet med stor soffa och fåtöljer framför en stor tv. Härliga fönsterpartier och öppna ytor ger rummet ett otroligt fint ljus. Under fönsterpartierna och de synliga bjälkarna löper en platsbyggd förvaring längs med hela våningen. Vardagsrummet kan även delas av för att skapa ytterligare ett sovrum.
Två rymliga sovrum som vetter mot den tysta innergården. Ett stort master bedroom med stora platsbyggda garderober, inbyggd tvättmaskin och torktumlare samt ytterligare en klädkammare. Gott om utrymme för en rejäl dubbelsäng samt sängmöbler och skrivbord eller ännu mer förvaring. Stort badrum med badkar i direkt anslutning till master bedroom. Badrummet är elegant inrett med fristående badkar, snygga blandare från Dornbracht samt stort handfat i svart granit med kommod i valnöt.
Det andra sovrummet är perfekt som barn, gäst eller arbetsrum. Härifrån finns bygglov sökt för en stor terrass om ca 7,5 kvm. Från hallen nås det andra badrummet som även det är mycket stilrent och lyxigt inrett. Här finns en stor dusch med med sittbänk intill den rymliga bastun med lavar och väggar i värmebehandlad asp som skapar en elegant spa-känsla.

Våningen har nyligen genomgått en varsam och påkostad renovering till absoluta toppskick i både material och design. Det finns en bygglovsansökan inskickad för byggnation av terrass, detta har även styrelsens godkännande samt röstats igenom på årsstämman.

Varmt välkommen på visning!

Förening

Brf Härolden 10 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1994. Föreningen äger marken och består av 27 bostadsrätter och 6 lokaler med hyresrätt. Man har en mycket god ekonomi med fins lokalintäkter. Avgifterna sänktes 1/1-2022 med 10%. Låg belåning om endast 5.680 kr/kvm.

För mer info: varbrf.sbc.se/haroldennr10

Fastighet

Vacker sekelskiftesfastighet som byggdes redan 1884. Huset är mycket väl omhändertaget och i gott skick. I källaren finns förråd till lägenhetrna samt styrelserum. Två innergårdar med cykelställ.

Utförda renoveringar i urval:
2021 - Renovering av två hyreslokaler
2020 - Stamspolning
2019 - Fönstermålning, modernisering av hiss
2018 - OVK
2017 - Målning av trapphus och entréer
2016 - Målning av tak
2013 - Fasadrenovering

Renovering av innergård planeras, finansiering för detta finns.

Läs mer
Ansvarig Mäklare Daniel Levin +46 (0)700 92 45 48
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Daniel Levin