Labradorgatan 4

5

 rum och kök, 

112.4 kvm

10 900 000

 kr

/bud

Budgivning pågår

Högsta bud
Pris

10 900 000 kr

Boarea

112.4 kvm

Rum

5

 rum och kök

Pris/Kvm
96 975 kr
Avgift

3 063 kr/mån

Våning

4

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Norra Djurgårdsstaden
Församling:
Engelbrekt
Boarea:
112.4 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
5 rum och kök
Varav sovrum:
4
Badrum:
2
Gästtoalett:
Ja
Lägenhetsnr:
03132
Lägenhetsnr LMV:
1402
Byggnadsår:
2018
Balkong:
2 balkonger
Förråd:
Källarförråd om ca. 7,5 kvm
Våning:
4
Hiss:
Ja
Ventilation:
FTX-system, mekanisk från och tilluft
Tv- internetutbud:
Multimediacentral i klädkammare eller hall, fiber till multimediacentral
Uppvärmning:
Genomgående vattenburen golvvärme manöverpanel via lucka i klädkammare eller hall
Allmänt skick:
Som nytt
Avgift:
3 063 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme & kallvatten. Ob. tillägg för bredband 260 kr/m & VA 515 kr/m
Andelstal, förening:
0.0136210
Andelstal, ägande:
1.36207
Pantsättningsavgift:
473 kr
Överlåtelseavgift:
1182 kr (Betalas av buyer)
Känd avgiftsförändring:
nej
Förening:
BRF Äril Båtbyggarparken
Org.nr:
769631-7028
Interiör

Nu saluförs denna eftertraktade lägenhet i Brf Äril! Lägenheten är optimalt disponerad om 5 r.o.k i högt fritt läge med exklusiva, eftersökta detaljer som 2 balkonger och 2 badrum. Här återfinns attribut som generös takhöjd, exklusiva tillval och vattenburen golvvärme med en social planlösning där du gärna bjuder in till middagar och fest. En mycket exklusiv bostad med platsbyggda garderober och lyxiga materialval. Vackert golv i form av breda tiljor i lärkträ och flera naturmaterial som kalksten, lärkträ, al och ärgad koppar i lägenheten tillsammans med vitvaror från Siemens skapar en lägenhet av högsta kvalité.

Äril trappar sig ner mot Husarvikens strand längs med Båthusparken, vilket inte bara ger utsikt över vattnet och Nationalstadsparken utan även fritt västerläge och kvällssol. Inspirerade av områdets industrihistoria har arkitekterna valt långsiktiga och gedigna material. Takens grönskande evighetsängar är en blinkning åt den orörda naturen runtomkring. Osynligt insprängt i designen finns de där små lösningarna gör vardagen så mycket enklare.

Välkomnande hall med fast spaljé i al, klarlack och en specialritad garderobslösning. Hallen har en säkerhetsdörr, i taket sitter spotlights och på golvet ligger grå kalksten i fallande längder.

Köket har full maskinpark från Siemens med en social planlösning mot matdelen som enkelt går att skärma av från stöket av matlagningen med en skjutvägg när du sätter dig till bords. Ovanför arbetsbänken sitter stänkskydd av ärgad koppar som elegant bryter av mot skåpinredningen i alträ. Här är ett kök du gärna lagar mat med spotlights över arbetsbänken, väl uttänkt planlösningen och bekväma detaljer som avfallskvarn.

Matdel och vardagsrum ligger intill varandra i perfekt harmoni och härifrån når du vardagsrummets balkong. Från vardagsrummet och balkongen har du inte bara utsikt över vattnet och Nationalstadsparken utan även fritt västerläge och kvällssol. Balkonger, takterrasser och stora fönsterpartier skapar ett flödande ljusinsläpp i lägenheten som designats för att göra vardagen enkel och lustfylld. Inomhusbelysning samspelar med naturligt ljust genom luftiga takterrasser, rymliga balkonger och väl tilltagna fönster med utsikt över omgivande natur. Lägenheternas generösa takhöjder förstärker känslan av luft och ljus.

Lägenheten har 4 stycken väl disponerade sovrum varav master bedroom har en egen balkong. Stora fönsterpartier skapar ett generöst ljusinsläpp och det ligger breda tiljor av lärkträ i vardagsrum, kök och sovrum.

Badrummen går i sobra toner med väggar av klinker Mosa Tiles i ljust grå kulörer och inredning är från bl.a. spanska Globo. Inrett med väggskåp och skåpsluckor i grå kulör samt en bänkskiva av röd kalksten. Blandare från Hans Grohe, tvättmaskin/torktumlare från Siemens och under väggskåp sitter en infälld belysning. Läget är oslagbart vid Husarvikens strand med 10 minuters cykeltur från Stureplan och önskar du motsvarigheten har du en kort promenad från Stora Skuggans naturområden. Varmt välkommen att bo riktigt bra!

Föreningen

Brf Äril är en äkta bostadsrättsförening bildad 2016 med 76 stycken lägenheter som bostadsrätt, 4 lokaler med bostadsrätt samt 1 lokal med hyresrätt. Man har inga planerade avgiftsförändringar eller större renoveringar framöver. Åtgärder för besiktningsanmärkningar i lägenheter och gemensamma ytor pågår. Faciliteter som trevlig gästlägenhet, cykelrum och bekvämligheter som garage samt förskola i huset.

Föreningen är fortfarande inte överlämnad fullt ut till en boendestyrelse. Resten av styrelsen är interimsstyrelsen från tiden då huset byggdes. Vid nästa stämma är planen att boendestyrelsen ska ta över till 100

Fastigheten

Projektet är framtaget med hjälp utav Sveriges främsta arkitekter och Äril betyder öppen härd eller eldstad. Elden var vår första samlingspunkt, både för att laga mat och sprida ljus, vilket återspeglas i lägenhetens generösa matplatser. Ljuset är avgörande för vårt välmående och hälsa, och är därför ett bärande tema i Ärils arkitektur. Fastigheten är i snygg design med inslag som terrazzo i trapphuset och hissinklädnad av ekpanel. Golv av grå kalksten i fallande längder och väggar putsad i grå kulör.

Område

Norra Djurgårdsstaden är en ny stadsdel som har visionen om att bli en miljöstadsdel i världsklass. Beläget med Nationalstadsparken som granne, men med gång- och cykelavstånd till innerstadens puls skapas en plats för dig som inte vill välja. Bland vitsippebackar, ett stenkast från Stureplan, planeras 12 000 bostäder och 30 000 arbetsplatser.

Hjärtat i Norra Djurgårdsstaden kommer att bli Gasverksområdet, som öppnar 2020. Visionen är att detta område ska bli välkomnande och levande plats, genom att transformera den anrika industrins själ men samtidigt skapa en öppen stad. Unika arkitektoniska byggnader ritade av Ferdinand Boberg sätter stämning på Gasverksområdet som ska etableras som en mötesplats inom design, kultur, gastronomiska upplevelser och inredning, samtidigt som det ska erbjuda all tänkbar service. En musikscen, klätterverk, Spårvägsmuseum samsas med butiker, restauranger, bibliotek och mycket mer.

Gasverket kommer att bli en spännande destination för boende i Norra Djurgårdsstaden men också för innerstadsbor och boende i omkringliggande områden. Förr i tiden förde gasverken värme och ljus in till staden. En energi som nu får nytt liv i sin ursprungsplats och som sprids vidare till Äril som erbjuder varma och ljusa bostäder i anslutning till Gasverksområdet.

Läs mer

Ansvarig mäklare

Lovisa
Hidesten

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy