Lill-Jans Plan 1

7

 rum och kök, 

232 kvm

19 900 000

 kr

Pris

19 900 000 kr

Boarea

232 kvm

Rum

7

 rum och kök

Pris/Kvm
85 776 kr
Avgift

8 857 kr/mån

Våning

0,5 av 5

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Boarea:
232 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
7 rum och kök
Lägenhetsnr:
00001
Lägenhetsnr LMV:
1001
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1895
Förråd:
Källarförråd
Eldstad:
Kakelugn och öppen spis
Våning:
0,5 av 5
Hiss:
Ja
Avgift:
8 857 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, bredband
Andelstal, förening:
0.0824000
Andelstal, ägande:
8.28949
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
154
Energiprestanda:
154 kWh/Kvm och år
Förening:
Brf Vakteln 11
Org.nr:
769600-3578
Interiör

Välkomna till denna fantastiska och ljusa sekelskiftesvåning fritt belägen i vacker fastighet på attraktiv adress på Lill-Jans Plan. Våningen har ca 3,7 meters höjd i tak som skapar rymd och påminner om en svunnen tid med många vackra originaldetaljer som höga golvlister, takstuckatur och dörröverstycken i nationalromantisk stil, spegeldörrar, öppen spis, kakelugnar, såväl stjärn- som fiskbensparkett, takrosetter där samtliga rum var och ett får sin egen karaktär. Våningen består av 7 rum och kök inklusive en uthyrningsdel (om ca 24 kvm) som har separat kök och badrum med entré från gården. Generös tambur med platsbyggda garderober för förvaring samt möbleringsmöjligheter och gästtoalett öppnar upp denna trevliga våning. Hallen leder oss vidare in till ett enastående matsalsrum med vackra bevarade originaldetaljer som stuckatur, takstuckatur och stjärnparkett. Tre stora fönsterpartier bidrar med rikligt ljusinsläpp. Fungerande kakelugn finns även för extra mysfaktor. Genom en av många pardörrar tar vi oss vidare till stort vardagsrum med plats för stor soffgrupp och möblemang.

Vardagsrummet är ett av fyra följande rum i fil. Nästkommande tre rum disponeras idag som två sovrum och bibliotek varav det ena med enkelhet kan delas av om man önskar ett extra sovrum.

I våningens andra del finner vi ytterligare ett sovrum som idag disponeras som gästrum/tv-rum med separat badrum och kök med tilltaget fönster. Vi har även ett modernt kök med stor köksö i ljust träslag som ramas in med vacker stenskiva i marmor. Här ges bekvämligheter som fullstor kyl, frys, vinkyl, spishäll, ugn och diskmaskin.

Våningen har två badrum, varav det ena lite större är utrustat med badkar, tvättmaskin och torktumlare samt två separata toaletter i hall och sovrum.

Humlegården ligger bara nerför gatan och Östermalmstorg och Stureplan på kort promenadavstånd. I kvarteren hittar du flertalet populära restauranger med skandinaviska och internationella inslag. Un Poco liknar fine dining i avslappnad miljö som gör sig väl både vid lunch och kvällstid. Beirut Café ligger i nästa kvarter och Restaurang Proviant, en kort promenad bort, har utöver sin fantastiska meny även en småskalig butik intill med fantastiskt utbud av svenska råvaror. Vi får heller inte glömma berömda Mr Cake och omtalade Saturnus, två fantastiska caféer i närområdet. Tar vi oss norr om Valhallavägen når vi Lill-Jans skogen som erbjuder flertalet joggingspår, simhall och grönskande natur. Närhet till flertalet innerstadsbussar samt Stadions och KTHs tunnelbana.

Förening

Bostadsrättsföreningen Vakteln 11 är en så kallad äkta bostadsrättsförening och innehar marken med äganderätt. Föreningen bildades 2002 och består av 20 st lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har även två lokaler upplåtna med hyresrätt om totalt 174 kvm. Föreningen har mycket stabil ekonomi och låg skuldsättning, 1314 kr / kvm. En av lokalerna är ett garage med en garageplats. För närvarande uthyrd. Obligatoriskt tillägg om 99 kr per månad tillkommer för bredband.

Fastighet

Vacker fastighet anno 1895. Välskött fastighet med stora renoveringar bakom sig. Stambyte sker partiellt i samband med att badrum renoveras.

Läs mer

Ansvarig mäklare

Martin
Sjöman

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy