Linnégatan 100

3

 rum och kök, 

60 kvm

6 200 000

 kr

/bud

Pris

6 200 000 kr

Boarea

60 kvm

Rum

3

 rum och kök

Pris/Kvm
103 333 kr
Avgift

2 504 kr/mån

Våning

-1 av 5

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Boarea:
60 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
3 rum och kök
Våning:
-1 av 5
Hiss:
Ja
Avgift:
2 504 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Bredband
Förening:
Brf Berwald
Org.nr:
716418-7192
Interiör

På Linnégatans lugnaste del alldeles invid Kungliga Djurgården och Berwaldhallen ges tillfälle att förvärva denna ljusa och tilltalande sekelskifteslägenhet mot lugn och grönskande innergård i vacker fastighet anno 1915. Här ges en mängd attribut från byggnadsåret som magnifika spröjsade fönsterpartier, vackert trägolv, speglade pardörrar samt stilfullt kök och badrum med en generös disposition och två tilltagna sovrum.

Lägenheten nås genom separat entré från föreningens trivsamma innegård med avhängningsvänlig hall med plats åt förvaring. Vidare leds du in till generös sällskapsdel i öppen planlösning till kök och matplats med ett stort ljusflöde från vackert spröjsat fönster. Här ges plats för tilltagen soffgrupp med tillhörande möblemang och matplats åt 6-8 personer som ger en naturlig övergång till kök. Köket går i en sober modern känsla med vita släta luckor som ramas in av en vacker stenskiva i marmor och blandare i mässing. Här ges en god arbets- och förvaringsyta, maskinellt utrustat med ugn, spishäll, fläkt, kyl/frys, diskmaskin samt infällda spotlights i tak.

Lägenhetens första rogivande sovrum är beläget i fil och nås genom fina speglade dörrar. Här ges ett generöst ljusinsläpp från stort spröjsat fönster med djup nisch och grönskande utsikt. På vägg beklär en sandfärgat randig tapet för ett lugnande och mjukt intryck. Här ges plats för stor dubbelsäng med tillhörande möblemang. Lägenhetens andra sovrum är placerat intill med ljusinsläpp från fönster där plats för stor säng med möblemang och garderobsuppbyggnad ges.

Från hall nås badrum som har en välvd vägg vilket ger karaktär. Helkaklat i vitt med stående vita plattor och vacker marmor på golv. Kromad takdusch är placerad i hörn, vägghängd WC-stol, äggformat handfat med kromad blandare och spegel på vägg, kromad handdukshängare, infällda spotlights i tak samt golvvärme.

Förening

Brf Berwald är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen omfattar adressen Linnégatan 98-100 och upplåter 21 lägenheter med bostadsrätt om en total lägenhetsyta om 2.473 kvm. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp samt pantsättningsavgift om 1% av årets basbelopp.

Föreningens medlemmar disponerar gemensamt tvättstuga och cykelförråd i källarplan samt en grönskande innergård med utemöblemang och grillmöjlighet.

Fastighet

Vacker fastighet som stod färdigställd under 1915. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;

2016 - Totalrenovering och målning av yttertak, installation av fiber

2012/2013 - Installation av bergvärme

2011 - Ombyggnation av el-servicen samt renovering av trapphus på Linnégatan 100

2009 - Renovering av innergården

2008 - 7 nya balkonger

Byte av stammar och vattenledningar har skett partiellt i samband med ombyggnader och renoveringar. Partiellt stambyte i källaren i kombination med relining av några avloppsstammar kommer att påbörjas under 2020.

Läs mer
Planlösning

Ansvarig mäklare

Erik
Frisk

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy