Luntmakargatan 65, 4tr

2

 rum och kök, 

78 kvm

Pris

Pris på förfrågan

Boarea

78 kvm

Rum

2

 rum och kök

Pris/Kvm
Avgift

2 069 kr/mån

Våning

4

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Vasastan
Boarea:
78 Kvm
Rum:
2 rum och kök
Varav sovrum:
1
Lägenhetsnr:
1046
Lägenhetsnr LMV:
1402
Våning:
4
Hiss:
Ja
Avgift:
2 069 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Bredband & TV (basutbud)
Förening:
Brf Flygaren 19
Interiör

Snart till salu! Magisk hörntvåa (möjlig trea) attraktivt belägen med närhet till såväl pulsen vid Stureplan som grönskande Hagaparken. Lägenheten har ett högt läge i en vacker fastighet anno 1882 med hiss. Här erbjuds genomgående vackra sekelskiftesdetaljer så som pardörrar, höga golvsocklar, kakelugn och generösa 3,20m i takhöjd. Stort sällskapskök med moderna vitvaror, sovrum med klädkammare och ett stort lyxigt badrum med tvättmaskin. Här har ingenting lämnats åt slumpen! Stabil förening med god ekonomi och låga månadsavgifter.

Förening

Brf Flygaren 19 är en äkta och välskött bostadsrättsförening som bildades 1995. Föreningen består av 46 bostadsrätter, 4 hyresrätter (stort dolt kapital), 2 hyresförråd och 11 hyresrättslokaler som alla är uthyrda och ger mycket goda intäkter. Stabil ekonomi och låg belåning. Föreningen har de stora renoveringarna bakom sig.

Föreningens medlemmar kan nyttja en härlig nyrenoverad innergård med lekplats, grillhörna och utemöbler. Gemensam tvättstuga fullt utrustad med 4 tvättmaskiner, 2 torkskåp, 2 torktumlare, mangel och skjortpress. Det finns även barnvagnsrum och på Sveavägen 80 finns en samlingsloka/föreningsloka och en bastu.

Fastigheten är ansluten till ComHem, där de markbundna kanalerna ingår i månadsavgifterna. Bredband levereras av Bredbandsbolaget och ingår också i avgifterna.

Föreningen accepterar ej juridisk person. Delat ägande mellan släkt/barn/förälder prövas i varje enskilt fall.

Läs mer

Ansvarig mäklare

Sofia
Elfsson da Costa

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy