Luntmakargatan 85

3

 rum och kök, 

60 kvm

5 495 000

 kr

/bud

Pris

5 495 000 kr

Boarea

60 kvm

Rum

3

 rum och kök

Pris/Kvm
91 583 kr
Avgift

3 665 kr/mån

Våning

1 av 5

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Vasastan
Boarea:
60 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
3 rum och kök
Lägenhetsnr:
005
Lägenhetsnr LMV:
1102
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1945
Fönster:
2-glas
Förråd:
Källarförråd
Våning:
1 av 5
Hiss:
Ja
Ventilation:
Självdrag
Tv- internetutbud:
Telia fiberlan
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
3 665 kr/mån
Ingår i avgiften:
Vatten, Värme
Andelstal, förening:
6.09760
Förening:
Brf Blompottan 5
Org.nr:
769613-5727
Interiör

Med härligt läge på Luntmakargatan saluförs nu denna trerummare med genomgående och öppen planlösning i charmig funkisfastighet. Här erbjuds en tilltagen balkong med förmiddagssol och plats för utemöbler, en öppen spis som värmer under vinterhalvåret och fönster i flera väderstreck som ger bostaden ett härligt ljus. Stabil förening med god ekonomi.

Välkomnande hall med ypperlig förvaring i rymliga garderober. Vidare öppnar hall upp mot bostadens sällskapsrum med gott om plats för stor soffgrupp med tillhörande möblemang och matplats för större middagsbjudningar. Med utgång från sällskapsrummet når du balkongen i österläge som erbjuder förmiddagssol. Kök i vitt och bänkskiva i grå nyans. Här finns all önskvärd maskinell utrustning såsom spishäll, ugn, fläkt, diskmaskin och delad kyl/frys. Harmoniskt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Helkaklat badrum med dusch, wc, spegelskåp för förvaring samt ett handfat med spegel ovantill. Rogivande sovrum med exceptionell förvaring i garderober, rummet kan med enkelhet nyttjas som kontor eller walk in closet.

På Luntmakargatan hittar du flertalet restauranger i Koreansk anda som alla gjort sig stora namn i Stockholm. En stor fördel med detta lugna cityläge är att valmöjligheten av gym, restauranger och butiker som blir obegränsat och underlättar vardagen med alla nödvändigheter inom räckhåll.

Förening

Brf Blompottan 5 är en äkta förening som bildades 2007 och är belägen på Luntmakargatan 85.

Föreningen har Telia fiberlan, vilket gör att kabel-tv finns att tillgå men endast med Telia som operatör. Det får även att få tillgång till Internet genom fiberlan. Varken internet eller kabel-TV ingår utan beställs av bostadsrättsinnehavaren.

Föreningens ekonomi är god och inga kommande avgiftsförändringar är beslutade. (Kontrollerat med styrelse 2020-08-31)

Gemensamt i föreningen finns en tvättstuga samt ett cykelrum.

Fastighet

Föreningens fastighet består av ett flerbostadshus om 6 våningar med 26 lägenheter och 1 lokal på Luntmakargatan 85. Fastighetens byggnad är uppförd 1945. Till fastigheten hör också 5 st parkeringsplatser. Platserna i garaget hyrs ut till föreningens medlemmar, för närvarande är samtliga platser är upptagna och kösystem tillämpas. Fastigheten utgörs av 984 kvm bostadsyta och 244 kvm lokalarea.

2007 Byte av vattenstammar, elstammar, badrum och elsystem.

2007 Renovering av fasader och tak

2008 Renovering av den gemensamma tvättstugan.

2017 Byte av värmeväxlare.

2019 Fönsterbyten i samtliga lägenheter.

Eftersom att fastigheten är nyrenoverad finns inget underhåll planerat. (Enligt ÅR -19) (Kontrollerat med styrelse 2020-08-31)

Läs mer

Ansvarig mäklare

Erik
Frisk

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy