Lützengatan 6 2 rum och kök, 46 Kvm 5 500 000 kr/bud

Se alla bilder
Pris 5 500 000 kr
Boarea 46 Kvm
Rum 2 rum och kök
Pris/kvm 119 565 kr
Avgift 1 847 kr/mån
Våning 0,5 av 5
Visning
sön 2/10, 13:00–13:30Välkommen på visning!
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Boarea:
46 Kvm (Enligt uppmätning)
Rum:
2 rum och kök
Lägenhetsnr:
42
Lägenhetsnr LMV:
1004
Byggnadsår:
1923
Förråd:
Källarförråd
Våning:
0,5 av 5
Hiss:
Ja
Tv- internetutbud:
Tele2 / IP-Only
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
1 847 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Tv
Andelstal, förening:
1.50481 %
Förening:
Brf Musketören 12
Org.nr:
7164192937
Interiör

Alldeles invid Karlaplan på eftersökta och mysiga Lützengatan återfinns denna stilfulla och välplanerade tvårummare i vacker tjugotalsfastighet med bevarade detaljer som stora spröjsade fönster, generös takhöjd, fiskbensparkett och djupa nischer. Här ges en öppen planlösning mellan sällskapsdel och kök, rogivande och rymligt sovrum, separat badrum och toalett samt rymlig förvaring från stor klädkammare och garderober. Här bor du på en av Östermalms bästa adresser med vacker och lummig innergård, stort utbud av restauranger, butiker samt goda förbindelser med såväl buss som tunnelbana till hela Stockholm.

Avhängningsvänlig hall i anslutning till rymlig klädkammare, separat toalett och badrum välkomnar. Vidare leds du in till sällskapsrum och kök i öppen planlösning med plats för stor soffgrupp och matmöblemang. Här ges en lummig utsikt mot Lützengatan och dess grönskande träd. Köket är från SieMatic och går i modern känsla med vita högblanka luckor som ramas in av svart stenskiva och glas på vägg. Maskinellt utrustat med spishäll, ugn, fläkt, två kylskåp, frys samt diskmaskin.

Rogivande och tyst sovrum nås invid sällskapsdel med yta för stor dubbelsäng samt generösa garderober som löper längs vägg. I hall återfinns badrum samt separat toalett som går i enhetlig känsla. Helkaklat med vita plattor på vägg och mörkgrå klinker på golv. Duschyta med vikbar glasvägg, handfat på svart förvaringsställ och belyst spegelskåp. Vägghängd WC-stol, stor spegel på vägg samt spegelskåp och handfat i färgat glas.

Här bor du på en av Östermalms mest eftersökta adresser alldeles invid Karlaplan och med närhet till Kungliga Djurgården. I kvarteret finner du välsorterade ICA Karlplan och Fältöversten samt klassiska kvarterskrogar som franskinspirerade Cassi och Bar á Vins vägg i vägg på Narvavägen. Inte långt ifrån återfinns även Broms med sina generösa öppettider samt Valhallabageriet.

Förening

Brf Musketören 12 är en äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten 1987. Föreningen består av 40 bostadsrätter och en lokal med hyresrätt. Föreningen äger marken. Mycket fin ekonomi med endast 571 kr/kvm i belåning.

Inga planer på att ändra avgifterna.

Delat ägandeskap godkännes.

Fastighet

Vacker fastigheten som uppfördes redan 1923 och som föreningen tagit mycket väl hand om. I huset finns förråd i källaren, gemensam tvättstuga, bastu med gym, lummig och möblerad innergård samt cykelställ.

Utförds renoveringar på huset:
2021 - Målning av källare, upprustning av lokal
2020 - Nytt låssystem, ventiler i radiatorsystem, styrdon på värmecentralen
2019 - Stammar i källare relinade, nya vertikala rörstammar
2017 - Upprustning av gården, målning av fasade och belysning
2015 - Målning av flyglar
2014 - Målning av tak
2013 - Målning och reparation av fönster
2010 - Balkonger
2009 - Målning av trapphus
2001 - Byggnation av bastu
1990 - Stammar och elstigare

Kommande underhåll är att hissen ska dras hela vägen upp till vinden och ner i källaren samt målning av en mur på gården.

Läs mer
Ansvarig Mäklare Daniel Levin +46 (0)700 92 45 48
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Daniel Levin