Melodislingan 40

3

 rum och kök, 

71 kvm

6 995 000

 kr

/bud

Pris

6 995 000 kr

Boarea

71 kvm

Rum

3

 rum och kök

Pris/Kvm
98 521 kr
Avgift

5 226 kr/mån

Våning

3 av 6

Visning
söndag 1 mars
12:00–12:30
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Boarea:
71 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
3 rum och kök
Lägenhetsnr:
09-1204
Lägenhetsnr LMV:
1204
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
2019
Balkong:
Balkong
Våning:
3 av 6
Hiss:
Ja
Avgift:
5 226 kr/mån
Ingår i avgiften:
värme, vatten, basutbud TV, Plusservice bas
Andelstal, förening:
0.5685 %
Andelstal, ägande:
0.6944 %
Förening:
Svea Serenad
Org.nr:
769631-6731
Interiör

I gränslandet mellan Östermalm och Gärdet ges chans att förvärva denna nyproducerade och påkostade lägenhet om ca 71 kvadratmeter i ett helt nytt livsstilskoncept med attraktivt läge i nya kvarter på Melodislingan. Här ges en tilltagen sällskapsyta i öppen planlösning till kök med generös möblerbar kungsbalkong genom två stora franska dörrar med fritt läge mot grönskande park och norra Djurgården med Stadions klocktorn som hägrar. Sällskapsrummet ger plats för stor soffgrupp med tillhörande möblemang. Parken är i dagsläget under byggnation och står inom en snar framtid färdigställd.

Två rymliga sovrum varav ett master bedroom med generös yta för stor dubbelsäng med tillhörande möblemang där det även ges tilltaget fönster mot Melodislingan samt klädkammare och rymlig garderobsvägg med utsikt mot park. Lägenhetens andra sovrum är placerat intill sällskapsdel med plats för säng och möblemang med rymlig klädkammare. Stilfullt kök i ljusgrå nyans med släta luckor från SieMatic med bänkskiva av stenkomposit som ramar in väl. Påkostad maskinell utrustning från exklusiva Miele med kyl/frys, spishäll, fläkt, diskmaskin och ugn. Köket ger goda arbets- och förvaringsytor från såväl bänk och skåp. Matplats får sin naturliga del invid som ger en naturlig övergång mellan kök och sällskapsdel med plats för 4-6 personer. Från möblerbar hall med klädkammare samt plats åt förvaring nås lägenhetens stora badrum helkaklat i vitt med ljusgrå granitkeramik på golv. Stor duschyta med duschvägg i klarglas och takdusch från Grohe i kromat utförande. Handfat med kommod och spegel på vägg, handdukstorkare i krom, tvättmaskin och torktumlare från Miele med arbetsbänk och skåp ovanför samt golvvärme och infällda spotlights i tak.

Projektet genomsyras av en väl tilltänkt planlösning med gedigna och påkostade material med sober karaktär genomgående såväl exteriört som interiört. Här ges ett livsstilsboende olikt någonting annat som gör hela Melodislingan unikt. Över 600 kvadratmeter lounge, bemannat med personal, gym och sällskapsytor utgör en stor del av detta där det även går att köpa till tjänster som underlättar vardagen och förlänger det sociala livet från lägenheten. Lägenheten nås via entré från Melodislingan 38.

Förening

Brf Svea Serenad är en äkta bostadsrättsförening som upplåter 129 lägenheter med bostadsrätt. Föreningen köpte fastigheten under 2017 och äger marken. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om cirka 1.183 kr som betalas av köparen samt pantsättningsavgift om cirka 473 kr per pant. Beloppen beräknas från årets prisbasbelopp. Juridisk person OK.

Medlemmarna i föreningen ges tillgång till ett välskapt och unikt servicekoncept i en loungemiljö på 600 kvadratmeter som ska bli en förlängd arm till ditt vardagsrum. Här ges en bemannad lounge med stort gym, fullt maskinellt utrustat med de senaste maskinerna och fria vikter från Technogym, matsal med serveringsporslin, stort kök, sittmöblemang i flera olika loungemiljöer och mötesrum, café med såväl kaffe, tidningar och vin. Utöver detta finns även tre stycken gästlägenheter med dubbelsäng, bäddsoffa och badrum samt cykel- och barnvagnsrum. I månadsavgiften ingår värme, vatten, basutbud TV samt Plusservice bas.

Via en gemensamhetsanläggning disponerar föreningen 74 av 144 stycken parkeringsplatser. Plats kan hyras mot en avgift om 2500 kr till 4500 kr i månaden beroende på storlek. Medlemmar som äger lägenhet över 80 kvadratmeter är garanterade en plats. Kösystem tillämpas och administreras av Parkando.

Föreningen disponerar via en gemensamhetsanläggning 74 av 144 garageplatser. Plats kan hyras till en kostnad om 2 500 kr - 4 500 kr/månad. Medlemmar som äger en lägenhet över 80 kvm är garanterade en plats om så önskas. Platserna administreras av Parkando.

Till lägenheten hör förråd i källarplan

Fastighet

Projektet klassas som nyproduktion och inga kommande underhåll eller renoveringar planeras.

Läs mer

Ansvarig mäklare

Niclas
Behrer

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy