Melodislingan 42

1

 rum och kök, 

32 kvm

3 495 000

 kr

/bud

Pris

3 495 000 kr

Boarea

32 kvm

Rum

1

 rum och kök

Pris/Kvm
109 219 kr
Avgift

3 615 kr/mån

Våning

1

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Gärdet/Östermalm
Församling:
Oscar
Boarea:
32 Kvm
Rum:
1 rum och kök
Lägenhetsnr:
10-1003
Byggnadsår:
2020
Förråd:
Källarförråd
Våning:
1
Hiss:
Ja
Avgift:
3 615 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Kabel-TV basutbud samt Plusservice bas.
Energistatus:
Ej utförd
Förening:
Brf Svea Serenad
Org.nr:
769631-6731
Interiör

I gränslandet mellan Östermalm och Gärdet ges chans att förvärva denna nyproducerade och påkostade lägenhet om 32 kvadratmeter med balkong i ett helt nytt livsstilskoncept med attraktivt läge i nya kvarter på Melodislingan. Här ges en välplanerad lägenhet med allt som önskas!

Välkomnande hall med plats för avhängning. I hall möts man av en mycket inbjudande ljusgård som skapar ett härligt flödande ljus. Från hall finns det stora och påkostade badrummet. Generös duschyta i klarglas och takdusch från Grohe i kromat utförande. Handfat med kommod och spegel på vägg, handdukstorkare i krom, tvättmaskin/torktumlare från Miele med arbetsbänk och skåp ovanför samt golvvärme och infällda spotlights i tak.

Köket kommer SieMatic och är välutrustat med vitvaror från Miele, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikrovågsugn. Integrerade kyl/frys och diskmaskin. Fläkt från Pandora. Den franska balkongen nås med vackra dubbeldörrar som ger härligt ljusinsläpp till hela bostaden. Stilfullt kök med släta luckor från SieMatic med bänkskiva av stenkomposit som ramar in väl. Påkostad maskinell utrustning från exklusiva Miele med kyl/frys, spishäll, fläkt, diskmaskin och ugn. Köket ger goda arbets- och förvaringsytor från såväl bänk och skåp. Matplats får sin naturliga del invid som ger en naturlig övergång mellan kök och sällskapsdel med plats för 4 personer. Smart alkov med plats för bäddsoffa/säng. Franska balkongen nås med vackra dubbeldörrar som ger härligt ljusinsläpp till hela bostaden.

Projektet genomsyras av en väl tilltänkt planlösning med gedigna och påkostade material med sober karaktär genomgående såväl exteriört som interiört. Här ges ett livsstilsboende olikt någonting annat som gör hela Melodislingan unikt. Över 600 kvadratmeter lounge, bemannat med personal, gym och sällskapsytor utgör en stor del av detta där det även går att köpa till tjänster som underlättar vardagen och förlänger det sociala livet från lägenheten.

Förening

Brf Svea Serenad är en vacker, nybyggd och ståtlig fastighet från 2019-2020 som består av 129 bostäder, fördelade på 1:or-6:or samt ca 74 garageplatser och en lounge på ca 650 kvm. Underbart läge nära Lill-Jansskogen och city. Bostäderna ligger bredvid Kungliga Musikhögskolan, Svea Artilleri och Stockholms Stadion. De gamla ridskolebyggnaderna har renoverats och fått nytt liv i den nya musikhögskolan som ligger längs med Valhallavägen där det både sker undervisning och konserter. Kabel-TV och Bredband levereras via Telenor.

Obligatoriskt tillägg om internetabonnemang, gruppavslutningsavtal 3 408 kr/år.

Fastighet

Ett boende i Svea Serenad innebär att du kan ta del av en lång rad helt unika servicefunktioner som förenklar vardagen. Föreningens lounge är ca 650 kvm och har bemannad reception, gym, festlokal samt mötesrum. Man kan även beställa tjänster så som städning, kemtvätt som kan hämtas upp två gånger i veckan eller färdiglagad mat hem till dörren. Det man vill ha beställs från en prislista och betalas mot faktura månadsvis. Ett axplock av de tjänster som ingår/kan beställas: Gym, bemannad reception/concierge, lobby/lounge med soffa och fåtöljer där det finns dagstidningar och magasin samt möjlighet att sitta ner och ta en kaffe. Det finns även fest/gemensamhetslokal, konferensrum samt tre övernattningslägenheter som finns att hyra. I Svea Serenad kommer det även finnas ett antal tilläggstjänster som tas fram i samråd med de boende i föreningen. Några möjligheter som finns är: biltvätt och däckbyte, städning, tvätt, fönsterputsning, mottagning och leverans upp i lägenheten av livsmedelsleveranser, tillsyn vid resor, möjlighet att ta emot bud och leveranser när man är bortrest, service av bilen, bilhyra, enklare hantverksservice av hantverkare knuten till huset, barnpassning och lånecyklar. Genom loungen ordnas även gemensamma middagar, rundturer och utflykter till olika speciella evenemang och speciella sevärdheter. Se bifogad broschyr om Loungen Utöver loungen så finns det gemensamma utrymmen som cykelrum samt barnvagnsrum.

Läs mer

Ansvarig mäklare

Caroline
Lundin

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy