Melodislingan 46 2 rum & kök, 45.5 Kvm 3 995 000 kr/Bud

Se alla bilder
Låt oss värdera
ditt hem kostnadsfritt
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Pris 3 995 000 kr
Boarea 45.5 kvm
Rum 2 rum och kök
Pris/kvm 87 802 kr
Avgift 4 602 kr/mån
Våning 0
Visning Kontakta oss
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Nedre Gärdet/Östermalm
Församling:
Oscar
Boarea:
45.5 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
2 rum och kök
Varav sovrum:
1
Badrum:
1
Lägenhetsnr:
11-0904
Lägenhetsnr LMV:
0904
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
2020
Fönster:
3-glas
Förråd:
Källarförråd
Våning:
0
Hiss:
Ja (Rymlig hiss.)
Ventilation:
FTX
Tv- internetutbud:
Telenor
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Huvudsakligt väderstreck:
Avgift:
4 602 kr/mån
Ingår i avgiften:
Uppvärmning, vatten, larm samt Plusserviceavgif
Ingår ej i avgiften:
Obligatoriskt tillägg på 199 kr/mån för internetabonnemang, Gruppanslutningsavtal Telenor:
Andelstal, förening:
0,5559 %
Andelstal, avgift:
0.5559 %
Nettoskuldsättning:
694 200 kr
Kommentar:
Från ÅR 2022
Känd avgiftsförändring:
Nej
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
75
Energiprestanda:
75 kWh/Kvm och år
Energiklass:
C
Registrerad:
2023-03-08
Energideklarationsadress:
Melodislingan 38
Driftskostnad El:
2 000 kr/mån
24 000 kr/år
Driftskostnad Försäkring:
3 000 kr/mån
36 000 kr/år
Driftskostnad Övrigt:
199 kr/mån
2 388 kr/år
Driftskostnader totalt:
5 199 kr/mån
Driftskostnader kommentar:
"Övrigt" avser obligatoriska tillägg till månadsavgiften för TV och Bredband från Telenor. Driftkostnader är uppskattade och varierar beroende på användning och individuella avtal.
Förening:
Brf Svea Serenad
Org.nr:
769631-6731
Parkering:
Typ: Garage
Övervakad: Nej
Antal platser: 74
Ägandeform: Hyres
Interiör

Denna lägenhet är en modern och öppen tvåa med välplanerade utrymmen. Här får du en bostad som utstrålar kvalitet och nyskick.

När du kliver in i den här tvåan möts du av en praktisk och välplanerad hall med inbyggda garderober och säkerhetsdörr. Köket är stilrent med högkvalitativa material och gråa skåpluckor som ger ett modernt intryck. Det är välutrustat med induktionshäll, ugn, kyl/frys, mikrovågsugn och diskmaskin, vilket gör matlagning och underhållning enkelt. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet som ger en känsla av rymd. Vardagsrummet är mysigt och inbjudande, med parkettgolv och ljusa väggar som skapar en luftig känsla. Här finns gott om plats för en stor soffa och andra möbler för att skapa en bekväm samlingsplats för familj och vänner. Sovrummet är lugnt och rymligt, med en klädkammare som ger gott om förvaring. Här finns plats för en dubbelsäng, och den mjuka heltäckningsmattan bidrar till en ombonad och avkopplande atmosfär. Badrummet är modernt och fräscht, med klinkergolv och kaklade väggar som ger en elegant touch. Utrustningen är komplett med dusch, toalett, kommod, tvättmaskin och torktumlare. Spotlights och golvvärme ger både praktisk belysning och extra komfort.

Sammanfattningsvis är denna lägenhet både elegant och funktionell, med moderna bekvämligheter och en design som främjar en social och bekväm livsstil.

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN BRF

Svea Serenad är en äkta bostadsrättsförening på Gärdet som äger 1 fastighet med 129 bostadsrättslägenheter samt ca 74 garageplatser och en lounge på cirka 650 kvm. Underbart läge nära Lill-Jansskogen och city på adresserna Melodislingan 38, Melodislingan 40, Melodislingan 42, Melodislingan 44, Melodislingan 46, Melodislingan 48, Melodislingan 50, och Melodislingan 52. Brf Svea Serenad är en vacker och ståtlig fastighet från 2019-2020. Besök föreningens hemsida www.brfsveaserenad.se/

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Ett boende i Svea Serenad innebär att du kan ta del av en lång rad helt unika servicefunktioner som förenklar vardagen. Föreningens lounge är ca 650 kvm och har bemannad reception, gym, festlokal samt mötesrum. Man kan även beställa tjänster så som städning, kemtvätt som kan hämtas upp två gånger i veckan eller färdiglagad mat hem till dörren. Det man vill ha beställs från en prislista och betalas mot faktura månadsvis. Ett axplock av de tjänster som ingår/kan beställas: Gym, bemannad reception/concierge, lobby/lounge med soffa och fåtöljer där det finns dagstidningar och magasin samt möjlighet att sitta ner och ta en kaffe. Det finns även fest/gemensamhetslokal, konferensrum samt tre övernattningslägenheter som finns att hyra. Utöver loungen så finns det gemensamma utrymmen som cykelrum samt barnvagnsrum. För mer information se Loungebroschyren under fliken dokument & länkar samt föreningens hemsida.

PARKERING

Bekvämt med hissen når du föreningens garage om ca 74 platser (alla med laddstolpe). Föreningen disponerar tillsammans med grannföreningen Brf Svea Symfoni ca 150 st garageplatser för gemensam uthyrning via ett av föreningarna delägt aktiebolag Symfoni Parkering AB. För administrering av parkeringsplatserna har Symfoni Parkering anlitat Simpleko. Frågor om garaget, lediga platser, kötid etc vänligen kontakta Simpleko på info@simpleko.se eller 018-66 01 60. Garaget erbjuder även handikapplatser. Garaget nås via Löjtnantsgatan med infart bredvid loungen. Höjden inom garaget är begränsat till 2 meter. Per den 15 februari 2024 finns lediga garage platser.

TV OCH BREDBAND

Via Telenor, obligatoriskt tillägg på avgiften för 500 Mbit fiber samt 16 tv-kanaler + 8 valfria tv-kanaler.

FÖRENINGENS RENOVERINGAR

Bostadsrättsföreningens nybyggnadsår är 2020. Föreningens underhållsplan syftar till att få en översikt över vilka underhållsåtgärder som behöver göras och när dessa bör ske.

ÖVRIG INFORMATION

Obligatoriskt tillägg TV, Bredband. I föreningens fastighetsförsäkring ingår ett kollektivt upphandlat bostadsrättstillägg för alla 129 lgh. Försäkringen är tecknad hos Brandkontoret. Dock måste ni som medlemmar teckna en vanlig hemförsäkring.

FÖRENINGENS EKONOMI

Årsredovisning finns bilagd denna bostadsannons. Föreningen amorterar 2 MSEK per år. Avgiften höjdes för första gången sen start med 10% den 1 januari 2024 till följd av omförhandling av ett lån som löpte ut i november 2023.

Överlåtelseavgift om 2,5% av prisbasbeloppet betalas av köpare.

Pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet.

Fastighet

Byggår 2020. Föreningen äger marken.

Föreningen består av129 bostadsrätter.

Underhåll:

Vanlig underhåll planerad. Inga större renoveringar planderade.

Läs mer
Ansvarig Mäklare Alexander Brito +46 (0)761 69 77 90
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Alexander Brito
Ta hjälp av en bank nära dig

Vi samarbetar med Handelsbanken Humlegården som känner den lokala marknaden och erbjuder bolån med individuell ränta. För mer information, ring Handelsbanken på 08-406 69 50 eller besök handelsbanken.se/humlegarden