Melodislingan 50

2

 rum och kök, 

40.5 kvm

5 050 000

 kr

/bud

Pris

5 050 000 kr

Boarea

40.5 kvm

Rum

2

 rum och kök

Pris/Kvm
124 691 kr
Avgift

3 971 kr/mån

Våning

2 av 6 (3tr från gata)

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Boarea:
40.5 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
2 rum och kök
Lägenhetsnr:
12-­1102
Lägenhetsnr LMV:
1104
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
2020
Balkong:
Fransk balkong
Våning:
2 av 6 (3tr från gata)
Hiss:
Ja
Avgift:
3 971 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Kabel-TV basutbud samt Plusservice bas.
Andelstal, förening:
0.5276 %
Energistatus:
Ej utförd
Förening:
Brf Svea Serenad
Org.nr:
769631-6731
Interiör

I gränslandet mellan Östermalm och Gärdet ges chans att förvärva denna nyproducerade och påkostade lägenhet om 40,5 kvadratmeter i ett helt nytt livsstilskoncept med attraktivt läge i nya kvarter på Melodislingan. Här ges en tilltagen sällskapsyta i öppen planlösning till kök med generös möblerbar kungsbalkong i bästa solläge. Sällskapsrummet ger plats för stor soffgrupp med tillhörande möblemang.

Rymligt sovrum med generös yta för stor dubbelsäng med tillhörande möblemang där det även ges tilltaget fönster mot Melodislingan samt bra garderob. Stilfullt kök med släta luckor från SieMatic med bänkskiva av stenkomposit som ramar in väl. Påkostad maskinell utrustning från exklusiva Miele med kyl/frys, spishäll, fläkt, diskmaskin och ugn. Köket ger goda arbets- och förvaringsytor från såväl bänk och skåp. Matplats får sin naturliga del invid som ger en naturlig övergång mellan kök och sällskapsdel med plats för 4-6 personer. Från möblerbar hall med klädkammare samt plats åt förvaring nås lägenhetens stora badrum. Stor duschyta med duschvägg i klarglas och takdusch från Grohe i kromat utförande. Handfat med kommod och spegel på vägg, handdukstorkare i krom, tvättmaskin och torktumlare från Miele med arbetsbänk och skåp ovanför samt golvvärme och infällda spotlights i tak. Mycket inbjudande ljusgård som skapar ett härligt flödande ljus.

Projektet genomsyras av en väl tilltänkt planlösning med gedigna och påkostade material med sober karaktär genomgående såväl exteriört som interiört. Här ges ett livsstilsboende olikt någonting annat som gör hela Melodislingan unikt. Över 600 kvadratmeter lounge, bemannat med personal, gym och sällskapsytor utgör en stor del av detta där det även går att köpa till tjänster som underlättar vardagen och förlänger det sociala livet från lägenheten.

Förening

Brf Svea Serenad är en vacker, nybyggd och ståtlig fastighet från 2019-2020 som består av 129 bostäder. Underbart läge nära Lill-Jansskogen och city. Bostäderna ligger bredvid Kungliga Musikhögskolan, Svea Artilleri och Stockholms Stadion. De gamla ridskolebyggnaderna har renoverats och fått nytt liv i den nya musikhögskolan som ligger längs med Valhallavägen där det både sker undervisning och konserter. Fastigheten har tecknat ett gruppavtal för bredband (fiber) och digital-TV via Telenor. Avgiften betalas i samband med månadsavgifterna och uppgår till 284 kr/mån. Inga avgiftsförändringar är planerade för 2021. (Enligt föreningens hemsida)

Föreningen disponerar tillsammans med grannföreningen Brf Svea Symfoni ca 150 st garageplatser för gemensam uthyrning via ett av föreningarna delägt aktiebolag Symfoni Parkering AB. För administrering av parkeringsplatserna har Symfoni Parkering anlitat Parkando AB. Frågor om garaget, lediga platser, kötid etc vänligen kontakta kundservice@parkando.se alternativt tel. 08-408 396 38. Garaget erbjuder även handikapplatser och 41 laddplatser. Garaget nås via Löjtnantsgatan med infart bredvid loungen.

Fastighet

Ett boende i Svea Serenad innebär att du kan ta del av en lång rad helt unika servicefunktioner som förenklar vardagen. Föreningens lounge är ca 650 kvm och har bemannad reception, gym, festlokal samt mötesrum. Man kan även beställa tjänster så som städning, kemtvätt som kan hämtas upp två gånger i veckan eller färdiglagad mat hem till dörren. Det man vill ha beställs från en prislista och betalas mot faktura månadsvis. Ett axplock av de tjänster som ingår/kan beställas: Gym, bemannad reception/concierge, lobby/lounge med soffa och fåtöljer där det finns dagstidningar och magasin samt möjlighet att sitta ner och ta en kaffe. Det finns även fest/gemensamhetslokal, konferensrum samt tre övernattningslägenheter som finns att hyra. Genom loungen ordnas gemensamma middagar, rundturer och utflykter till olika speciella evenemang och speciella sevärdheter. Utöver loungen så finns det gemensamma utrymmen som cykelrum samt barnvagnsrum.

Bostadsrättsföreningens nybyggnadsår är 2020. Underhållsplan upprättas under våren 2021. Planen syftar till att få en översikt över vilka underhållsåtgärder som behöver göras och när dessa bör ske.

Läs mer

Ansvarig mäklare

Sofia
Elfsson da Costa

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy