Melodislingan 52

2

 rum och kök, 

40.5 kvm

4 995 000

 kr

/bud

Pris

4 995 000 kr

Boarea

40.5 kvm

Rum

2

 rum och kök

Pris/Kvm
123 333 kr
Avgift

3 971 kr/mån

Våning

1 av 5 (3tr från gata)

Visning
Kontakta oss
Dela
Share on facebook
Facebook
Share on email
Mail
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Boarea:
40.5 Kvm (Enligt föreningens information)
Rum:
2 rum och kök
Lägenhetsnr:
12-­1102
Lägenhetsnr LMV:
1104
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
2020
Våning:
1 av 5 (3tr från gata)
Hiss:
Ja
Avgift:
3 971 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Kabel-TV basutbud samt Plusservice bas.
Andelstal, förening:
0.3872 %
Andelstal, ägande:
0.5276 %
Energistatus:
Ej utförd
Förening:
Brf Svea Serenad
Org.nr:
769631-6731
Interiör

I gränslandet mellan Östermalm och Gärdet ges chans att förvärva denna nyproducerade och påkostade lägenhet om 40,5 kvadratmeter i ett helt nytt livsstilskoncept med attraktivt läge i nya kvarter på Melodislingan. Här ges en tilltagen sällskapsyta i öppen planlösning till kök med generös möblerbar kungsbalkong i bästa solläge. Sällskapsrummet ger plats för stor soffgrupp med tillhörande möblemang.

Rymligt sovrum med generös yta för stor dubbelsäng med tillhörande möblemang där det även ges tilltaget fönster mot Melodislingan samt bra garderob. Stilfullt kök med släta luckor från SieMatic med bänkskiva av stenkomposit som ramar in väl. Påkostad maskinell utrustning från exklusiva Miele med kyl/frys, spishäll, fläkt, diskmaskin och ugn. Köket ger goda arbets- och förvaringsytor från såväl bänk och skåp. Matplats får sin naturliga del invid som ger en naturlig övergång mellan kök och sällskapsdel med plats för 4-6 personer. Från möblerbar hall med klädkammare samt plats åt förvaring nås lägenhetens stora badrum. Stor duschyta med duschvägg i klarglas och takdusch från Grohe i kromat utförande. Handfat med kommod och spegel på vägg, handdukstorkare i krom, tvättmaskin och torktumlare från Miele med arbetsbänk och skåp ovanför samt golvvärme och infällda spotlights i tak. Mycket inbjudande ljusgård som skapar ett härligt flödande ljus.

Projektet genomsyras av en väl tilltänkt planlösning med gedigna och påkostade material med sober karaktär genomgående såväl exteriört som interiört. Här ges ett livsstilsboende olikt någonting annat som gör hela Melodislingan unikt. Över 600 kvadratmeter lounge, bemannat med personal, gym och sällskapsytor utgör en stor del av detta där det även går att köpa till tjänster som underlättar vardagen och förlänger det sociala livet från lägenheten.

Förening

Brf Svea Serenad är en vacker, nybyggd och ståtlig fastighet från 2019-2020 som består av 129 bostäder, fördelade på 1:or-6:or samt ca 74 garageplatser och en lounge på ca 650 kvm. Underbart läge nära Lill-Jansskogen och city. Bostäderna ligger bredvid Kungliga Musikhögskolan, Svea Artilleri och Stockholms Stadion. De gamla ridskolebyggnaderna har renoverats och fått nytt liv i den nya musikhögskolan som ligger längs med Valhallavägen där det både sker undervisning och konserter. Kabel-TV och Bredband levereras via Telenor.

Fastighet

Ett boende i Svea Serenad innebär att du kan ta del av en lång rad helt unika servicefunktioner som förenklar vardagen. Föreningens lounge är ca 650 kvm och har bemannad reception, gym, festlokal samt mötesrum. Man kan även beställa tjänster så som städning, kemtvätt som kan hämtas upp två gånger i veckan eller färdiglagad mat hem till dörren. Det man vill ha beställs från en prislista och betalas mot faktura månadsvis. Ett axplock av de tjänster som ingår/kan beställas: Gym, bemannad reception/concierge, lobby/lounge med soffa och fåtöljer där det finns dagstidningar och magasin samt möjlighet att sitta ner och ta en kaffe. Det finns även fest/gemensamhetslokal, konferensrum samt tre övernattningslägenheter som finns att hyra. I Svea Serenad kommer det även finnas ett antal tilläggstjänster som tas fram i samråd med de boende i föreningen. Några möjligheter som finns är: biltvätt och däckbyte, städning, tvätt, fönsterputsning, mottagning och leverans upp i lägenheten av livsmedelsleveranser, tillsyn vid resor, möjlighet att ta emot bud och leveranser när man är bortrest, service av bilen, bilhyra, enklare hantverksservice av hantverkare knuten till huset, barnpassning och lånecyklar. Genom loungen ordnas även gemensamma middagar, rundturer och utflykter till olika speciella evenemang och speciella sevärdheter. Se bifogad broschyr om Loungen Utöver loungen så finns det gemensamma utrymmen som cykelrum samt barnvagnsrum.

Läs mer

Ansvarig mäklare

Erik
Frisk

Intresseanmälan

    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy