Narvavägen 27 2 rum & kök, 42 Kvm 5 900 000 kr/bud

Se alla bilder
Låt oss värdera
ditt hem kostnadsfritt
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Pris 5 900 000 kr
Boarea 42 kvm
Rum 2 rum och kök
Pris/kvm 140 476 kr
Avgift 3 049 kr/mån
Våning 1/2 av 5
Visning
Sön 26/5Välkommen på visning, ring för tidsbokning.
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Område:
Östermalm
Boarea:
42 Kvm (Enligt uppmätning)
Rum:
2 rum och kök
Lägenhetsnr:
2
Lägenhetsnr LMV:
1002
Byggnadstyp:
Flerfamiljsfastighet
Byggnadsår:
1895
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
Våning:
1/2 av 5
Hiss:
Ja
Tv- internetutbud:
Telia
Avgift:
3 049 kr/mån
Ingår i avgiften:
Värme, vatten
Andelstal, förening:
1.99442 %
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
182
Energiprestanda:
182 kWh/Kvm och år
Förening:
Brf Harpan 19
Org.nr:
716416-7566
Interiör

Med närhet till Karlaplan och kungliga Djurgården på attraktiva och eftersökta Narvavägen återfinns denna tilltagna sekelskifteslägenhet med stor balkong mot välskött lugn innergård i fastighet uppförd 1895. Här ges en mängd vackra attribut som högresta fönster med djupa nischer, fiskbensparkett, golvsocklar och en tilltagen takhöjd som ger våningskänsla.

Avhängningsvänlig hall med säkerhetsdörr och goda förvaringsmöjlighet välkomnar leder vidare in till sällskapsrum i öppen planlösning till kök. Här ges en fin atmosfär och våningskänsla med utgång till stor möblerbar balkong mot föreningens grönskande och välskötta innergård i sydväst. Sällskapsrummet ger plats för stor soffgrupp med tillhörande möblemang samt matplats som ger en naturlig avgränsning till kök. Köket går i modern känsla med vita luckor som ramas in av bistrokakel på vägg. God arbets- och förvaringsyta, maskinellt utrustat med kyl/frys, spishäll, fläkt och diskmaskin.

Rogivande sovrumsdel är placerat invid med anslutning till badrum Här inryms säng med möblemang. Det moderna badrummet är helkaklat i vitt med klinker på golv. Inkaklat badkar med takdusch, handfat på vit kommod med belyst spegel på vägg, WC-stol, golvvärme och spotlights i tak.

Från denna adress når du Karlaplan med endast några meter där ICA Karlaplan återfinns likväl som omåttligt populära och franskinspirerade kvarterskrogarna Cassi och Bar é Vins rakt över gatan. Fortsätter du över Karlaplan finner du välsorterade Fältöversten med stort utbud av butiker och restauranger likväl som kommunikation från tunnelbana och buss.

Förening

Brf Harpan 19 är en välskött s.k. äkta bostadsrättsförening med god ekonomi och låg belåning som bildades 1980. Föreningen upplåter 14 lägenheter med bostadsrätt.

I månadsavgiften ingår värme, vatten. Obligatoriskt tillägg för TV och bredband tillkommer med 780 kr i månaden. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt tvättstuga med torkrum i källare samt cykelförråd.

Till lägenheten disponeras ett källarförråd.

Fastighet

Vacker fastighet som uppfördes 1895. Utförda renoveringar och underhållsarbeten i urval;

1970 - Stambyte i kök och badrum

1970 - Elstigar

1990 - Tak och fasad renovering

2005 - Trapphus

2015 - Fönster

2016 - Upprustning av innergård

Läs mer
Ansvarig Mäklare Niclas Behrer +46 (0)708 99 29 09
Intresseanmälan
    Jag samtycker till att Behrer registrerar ovan uppgifter och ger mig information om tjänster och produkter via mejl. Läs mer om vår Dataskyddspolicy
Niclas Behrer
Ta hjälp av en bank nära dig

Vi samarbetar med Handelsbanken Humlegården som känner den lokala marknaden och erbjuder bolån med individuell ränta. För mer information, ring Handelsbanken på 08-406 69 50 eller besök handelsbanken.se/humlegarden